- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 8-ми Март
Има 4 момичета от класа,които са по-специални.Искам да знам КАКВО ДА ИМ ПОДАРЯ?Имайте в предвид че са 4 и тряа да е нещо малко но сладко.(защото не съм милионер)
Incomplete..........
по една розано имай в предвид, че поне тук в шумен (не те знам от къде си ти) една роза при това неопакована струва 5 лв
![]()
5лв? Еммм може да минат и без подаръци тогава.![]()
![]()
![]()
Incomplete..........
казвам как са цените тук покрай 8-ми март. хвани се днеска, утре да излезеш по цветарските магазини и огредай цените. пък може и да не са рози айде![]()
Като се замисля .. на село има много хубави "магарешки тръни" ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Incomplete..........
Роза или червено балонче с надпис...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Абе, това е 8ми март...
Не Свети Валентин. Какво сте се бъгнали всички.
Подарявайте рози само на много близки хора.. не на разни симпатични и сладки девойки.
Купи на майка си букет. Че те е родила и отгледала...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Съгласна съм с Бънгъл, а ако наистина държиш да им подариш нещо, то задължително трябва да е цвете, но не е задължително да бъде роза.. Има много хубави градински цветя, които не са чак толкова скъпи. Важен е жеста.
не знам при вас как е...ама при мен ако подаря на 4 момичета рози..и те разберат..ше се съберат да ме бият с тия рози..
Our greatest victory isn't in never falling it's in always standing up when we fall
BGDaRky seriozno li go govori6 tva
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ми цвете е най добре
независимо какво
важен е жеста
а и все пак тва не са цветя за гаджета а прсто за по специални за теб момичета
И аз съм съгласна за розата.А без опаковка червената роза за мен е най-хубава.
Подкрепям =D>Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от LGPz
от кога чакам жена ми да ми подари такова трънче....айди поне ти ...хахах!![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
kupi im po edno ziumbiul4eevtinki sa,uhaqt mn hubavo i sa podhodq6ti za slu4aq...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
cveteto e ok,no ponqkoga i edin sms e dostatu4en!naprimer:Obi4am te mila!4estit praznik!,cveteto e dopulnenie prostovqrno,iznenadata 6te e po-priqtna,i mom4eta NIKOGA NE PODARQVAITE JULTI CVETQ NA MOMI4ETATA-JULOTTO CVETE ZNA4I OMRAZA!
po-dobre yjasen krai,otkolkoto ujas bez krai!
Ок мерси на всички!
Incomplete..........
Че 8ми март е празника на МАМА - така че тези пари ги дай за майка си
Не ми пука какво и кой ми говори зад гърба, важното е като се обърна да млъкне?