.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: sistra mi

sistra mi

hora pomognete pls sestra mi e mn sladka spored mene ama si nqma gadje 6te q posavetvate l ne6to tq e na 11 ama mn strada pls i dori se misli za grozna ako iskate pic-4e

eto qqqqqq

bb i pi6eteeee

:)

mi day da q vidim dee

tyes

hora pomognete pls sestra mi e mn sladka spored mene ama si nqma gadje 6te q posavetvate l ne6to tq e na 11 ama mn strada pls i dori se misli za grozna ako iskate pic-4e
    C:\Documents and Settings\a\Desktop\picove\t5_1909693.jpg
    eto qqqqqq
    http://witch-roni.dir.bg/_wm/gallery...187804&dflid=3
    bb i pi6eteeee

hah

pa sladka e dori mnogo ama NZ ko da praii..... Spored mene tq traa sama da si nameri gadje a ne sestra i da i tarsi no az vijdam kvi temi gi puska nali tq e golqmoto_napu6vane

Ами според мен не е чак толково голама за дасе притеснява едва на 11г екоето означава че животът е едва пред неея и няма смисъл от притеснения рано или късно любовто ще дойде и тогава ще бъде най-щастливото момиче на света!
    Любовта е чувството което чувстваш когато почувстваш че чувстваш чувството което никога не си чувствал!!!

lle

lelelelelelelelelel UJASSSSSSS ama tva na snimkata sam AZ ey ama kvo mi se barka6 v li4niq jivot we tebe kvo te interesuva kvo kat si mi sestra q se razkaraaaaaaaay i ne pi6i pove4e za mene za6toto 4e ti sas ipa jivotaaaaaa

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: lle

Цитирай Първоначално написано от golqmoto_napu6vane
    lelelelelelelelelel UJASSSSSSS ama tva na snimkata sam AZ ey ama kvo mi se barka6 v li4niq jivot we tebe kvo te interesuva kvo kat si mi sestra q se razkaraaaaaaaay i ne pi6i pove4e za mene za6toto 4e ti sas ipa jivotaaaaaa
    Аз съм ти мераклия ... имам голяма патка и много пари
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

kakto ve4e kazaha o6te e malka.Vsi4ko s vremeto si.A i mani4eto e mnogo sladko .Vuob6te da ne si misli 4e e grozna.
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

o,boje!!!kakvo gadje na 11 be? Kakvo 6e napravite na 11?6e hodite zaedno do lafkata v y4ili6te li?Mnogo burzate be de4ica,krotnete se malko,ima vreme
    po-dobre yjasen krai,otkolkoto ujas bez krai!

Hе е зле момичето,ама виж бе само на 11години е,аз като бях на 11 в пясъчника играех още *е не точно де*,па по гаджета да ходи...

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: sistra mi

Цитирай Първоначално написано от alinka

eto qqqqqq

bb i pi6eteeee
    ако искаш, обади се да ви стана сводник и на двете за тройка със сестри ше пада парата
    предлагам трудов договор, добър социален пакет, застраховка "изнасилване, обиране, наръгване от клиент"
    666-999 - PIMP
    чакам да се обадите

детето наистина е сладко, ама е прекалено малка за гаджета.Кфо е тва на 11 години да сиак гадже!?!Поне а стане мааалко по-зряла!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    детето наистина е сладко, ама е прекалено малка за гаджета.Кфо е тва на 11 години да сиак гадже!?!Поне а стане мааалко по-зряла!

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    именно... на 11 години аз все още играех с кукли
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си