- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За "приятелите"
Дълго се чудих как да се нарека темата.мислех да бъде "предатели" или "приятели-предатели", но я нарекох "За "приятелите" ", защото е наистина за тях.Вкрайна сметка се надявам това което пиша някой да го прочете,а не само да го погледне,да види че е дълго и да го отмине.Ако все пак е така, поне нека си споделя, защото страшно ме измъчва.Сигурна съм, макар че на никой не го пожелавам,че все някога са ви предавали и сигурно близки хора, защото предателтво от чужд човек като се замислим не е предателство,а просто коварство.В крайна сметка от непознат човек какво може да очакваш.Нищо - по простата причина че не го познаваш или само се знаете за "здрасти".Толкова години съм била толкова глупава!!!Така наречената ми "най-добра приятелка" се оказа най-голямата к***а, двуличница и много други определения, които чак ме срам да напиша за довчеращната ми приятелка.Толкова съм я защитавала, грижила за нея дори когато тя е забрявала за мен, а накрая какво - получавам нож в гърба.Историята е дълга и не искам да ви отегчавам с нея,защото са замесени и други хора ,но мислъта ми е че тя ме предаде и то много коварно, а аз дори в този момент я защитих.И за какво ми беше нейното приятество?Дори не се извини,имаше само оправдания.Ако всички са такива не искам приятели!!!Та, не предавайте приятелите си, някой ден ще съжалявате!
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace