.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Херпес

Guest

Херпес

С какво мога да си намажа херпеса за да ми мине по-бързо.А и за колко горе-долу време се маха?

Мен като ми излезне го мажа със паста за зъби.А за колко време се маха - ми различно.Ако си започнал/а да го третираш още в началото,ще се махне по-бързо.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    И аз така-с паста за зъби ама не е мн ефиксано

Ми при всеки си е различно
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Mi zna4i moga da ti dam izpitan savet
    Krem4eto se kazva Aciclostad i struva okolo 5-6 lv nqkude,muni4ka tubi4ka,ama si zaslujava...mnogo pomaga
    ama mnogo seriozno trqbva da se otnasq6 kum "le4enieto". Maje se mislq prez 5 4asa i mnogo pomaga
    uspeh i ako ima ne6to pitai!
    ....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!

Голям фен
    Ако трябва да го махнеш много бързо нагорещи дървена лъжица и си я лепни на херпеса.МНОГО боли,но минава буквално за часове.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

;0
    Guest
    az predi si bqh zela edno krem4e v malka bqla kutii4ica no mu zabravih imelo ne6to sas 'e' be6e struva6e oko 2-3 leva i ti minava za okolo 3-4 dena mn bqh dovolna ot nego trqbva pak da si kupq
    Apak sy6to sam se mazala i s vitamin C .Vzima6 edno vitamin4e i go tru6i6 v edna supena lyjica i kapva6 1-2 kapki voda i go razbyrkva6 i stava kato ka6i4ka i se maji6
    USPEH

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    А "Здраве"?

Guest
    Emi vzemi si Acyclovir STADA cream 5% mnogo pomaga i minava za 3-4 dena....

Намажи си го с паста за зъби..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Хора завиждам ви!
    Това ациклостад не ми върши никаква работа, да не говорим за крем "Здраве" както го споменаха горе. Знам също, че с червено вино се напоява кърпичка и я държиш отгоре, намалявало пусирането, болките + възможността за поява на гной. Също и със спирт са ми казвали, ставало на раничка и до 2-3 дни минавало. Но и това не ми действа. Има също едно мн добро кремче Zovirax се казва, но е доста скъпичко 12-14 лева. Но наистина е добро. Само дето и това не ми действа на мен. Имам някаква наследственост от лесно заразяване и толкова много съм имала, че хода през 3-4 години да ми правят ваксини. Още първият като се появи и съм във вирусологията по възможност на следващият ден.

много ме е яд...
    до сега Аciclostad i aciclovir ми действаха напълно....
    а сега... излезнаха ми 2 херпеса на долната устна... намазах ги с ациклостад... за 2-3 дена минаха, после ми излезна 1 на горната... за 2 дена мина, и сега ми излезнаха още 2 и от единия .... цялата ми горна устна е подута.... и едвам говоря. е сега нито едно от двете не ми помага а в четвъртък имам бал... просто картинката е пълна...

Супер фен Аватара на rakiQ
    една баба беше казала с ушна кал маааалко не да си треснеш мърсотията на херпеса и минавало мн барзо
    ма аз съм нямала херпеси и нз.....

Град
    world of DRUM n BASS
    Я сложи нафта да видим какво става

Голям фен
    Град
    sofia
    1 put mi e izlizal herpis..mazah go s pasta za zubi i mi mina...a tuka se setih za edin laf kudeto mi kaza prqtelka na maika mi "emi 6te ti izlizat herpesi kato lapa6 ne6ta ot koito ne se izkarvat pari"
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си