- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- TOI ME KOMANDVA!
Бе я ти го командвай не му се давай !!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от Miteto_bs
хах .. каза богаташа с коефициент на интелигентност , колкото на амеба![]()
след всичко ,което изписа последните дни.. как изобщо имаш самочувствието да казваш , че някой е под твоето ниво ?![]()
Абе, момичето го командват, а вие се разпраате кой е педал и кой на какво ниво е. Ц-ц-ц. Безобразие. Не уважавате чуждите проблеми.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
това ,че я командват си е по нейна винаПървоначално написано от malka_sladuranka
какво да направя аз , да и налея достойнство ли ?
"Никой не може да ти стори нещо , без твое позволение!"
"Управлява се този , който сам себе си не може да управлява"
Големи истини каза. Даже тея изрази ще ги запомня. Ще обогатя културата си с тях.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
само малко доуточнение - първата мисъл е на Елинор Рузвелт , а втората на Фридрих Ницше ако не се лъжа..Първоначално написано от malka_sladuranka
Мъдри хора...Първоначално написано от OtherDimension
Ами аз и казох... да му намаже ските за известно време тоя.. и да го видя после как че и ближе оная работа..
А колкото до гн. Много отворения какво да му кажа простотията не ходи по дърветата а по хората..Разбра ме
Незнам за тебе, какъв ти е проблема ама или си шибан комплексар мразещ някой по горе от теб.. Но приятел с мразене нищо не се постига.. Хвани се направи нещо за себе си с мразене би стигнал до кривата круша..
Така, че еби си майката и със здраве.. А малкия дали, ще играе в пясачника или другаде си е негова работа.
Той поне в пясачник играе а не с клечка в лайното като тебе..![]()
![]()
![]()
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Мите, Мите...свестно дете си, ама защо се държиш като дивак?Първоначално написано от Miteto_bs
Ами до, като не се появи тоя всичко си бе добре ама много мразя ей такива като него.. дошъл и веднага богаташчето това богаташчето онова.. Пфф мноо ме вбеси.. чесну
каза момъкътПървоначално написано от malka_sladuranka
той е по-горе (т.е горе на клона с останалите човекоподобни)
![]()
димитър, тази роля я изпълни/ваш тиПървоначално написано от Miteto_bs
Г-н Прада Диванов за 4000 лв
![]()
NE MI SPAMETE TEMATA, DA VI EBA MAIKITE!
POMAGAITE, A NE VODETE DIALOZI!
тъй като виждам ,че си ми много нахъсан ще ти отделя за последно малко повече внимание..Първоначално написано от Miteto_bs
първо - да отворен съм , защото като се обърна зад мен и видя местата където съм бил , хората, с които съм общувал , нещата , които съм прочел и научил .. и имам някакво самочувствие ?
Какво става когато се обърнеш ти - прехвален живот , за който са виновни и осигурили твоите родители .. а ти си един чисто и просто хрантутник , паразит , който живее на гърба на своите родители , които са постигнали много ? Но как са го направили - с акъл , с интелект , с разум .. А какво имаш ти - имаш ли поне 5 000 думи в своя речник ? Много силно се съмнявам .. Ежедневното ти парадиране с материални блага и силенето на форумни момичета буди у мен нищо повече , освен пренебрежение ...
Днес живееш добре .. Утре също , но други ден баща ти ще завещае богатството и управлението на фирми , заводи и т.н. на теб .. и Ти какво ще направиш приателю мой ? Ами ще съсипеш всичко .. по простата причина , че просто нямаш нужните познания , за да остане фирмата печеливша .. Затова моят съвет , чисто приятелски е : заеби ги тия фукания , вземи заложи на образованието си ... направи родителите си горди , отблагодари им се за това , което ти дават.. С лентяйстване до никъде няма да стигнеш - разбери !
Това е от мен ...
Какво да ти помогнеме. Вече обобщихме, че достойнство не можеме да ти налееме.Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> Мерси за речта.
Бих те наел за Оратор в фирмата от тебе явно става човек.
Е аз на този етап ще си остана недо-ук с пари за съжаление...
Нещо което ти липсва много.. Интелигентни ми приятелю.
А колкото до тебе мойто момиче ти заради темата ли те е яд?
Нали си взе съветите. Като си Куха лейка ща командва я.. Оправяй се Вземи пиши на интелектното момче с комплекс на малоценен гей, и тета на
двойка за милиони..
аре с здраве![]()
тва що не го кажеш на сульото дето те командориПървоначално написано от Анонимко
![]()
Нечовешни на място казано.Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Тва ме уби.. Ще му каже ама... Бой.. ще има шамари..тва що не го кажеш на сульото дето те командори
Шамари и ще и види гърба....ааааа ама тя го обичаше...Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Уххх така беше добре.. Той ме командваше ама нали аз го обичам ядох шамари, шутове, крушета, и сега той ме остави..
Моля ви кажете как да си го върна..Без спам.
Ма*ка му как мразя такива мъже, ма*ка му и такива жени мразя.Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Komandeneto dostavq udovolstvie na majeteKaji mu kvoto misli6 pak 6te vidime na tam kvo 6te staaaaa
KASMET
Не на всичи. Някой обичат да ги командваш и унижаваш, намират го за възбуждато. Много такива политици имало например. Митовее, митовее...Първоначално написано от umpo
Оо почнах ме със Садо-Мазо..![]()
![]()
на там бие работата..
I like it.Първоначално написано от Miteto_bs
Охх...къде е bungle? Тя като чуе за даго мазо и вади камшика.
![]()