- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатстване
Здравейте! Тъй като не видях такава тема, да попитам- кой къде мисли да кандидатства и с какво, след 12-ти клас става на въпросСъжалявам, ако се повтарям...
Аз ще кандидатствам с история и английски в СУ, с тест по БЕЛ и история в УНСС, с история във ВТУ и с тест в НБУ
Ще пиша почти всички специалности. Най-много искам международни отношения.
С биология
Биология и Химия, а къде- в София и Варна![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Аз няма да ходя на изпииииииииит! ДА ви е яд!![]()
![]()
![]()
Аз мисля медицина,навсякъде София,Варна,Пловдив.. и т.н.
Съжалявам,че питам тук,но някой ще може ли да каже в кои градове мога да кандидатствам за туризъм и какви са изпитите?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ще кандидатствам с езикова култура в пловдивския университет.това е единствената ми възможност защото не се взимат оценки от дипломата за някои специалности,които естествено аз ще запиша![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
TOEFL и да си мечтаят бг университетите че ще ме видятв чужбина се влиза мн мн пъти по лесно =D> \
/
Изпитите са английски и география.Има туризъм в Софийския,Югозападния-Благоевград,Икономическия - Варна,Веикотърновския мисля че имаше в УНСС и в Шумен и Русе ама за тях не съм сигурна........КЪСМЕТ В КАНДИДАТСТВАНЕТО!!!!!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Туризъм може да се кандидатства не само с английски, а и с немски, руски, френски и испанскиПървоначално написано от rubi
![]()
С биология и химия и аз. Така като гледам имам колежки във форума - успех!!!
Kato chuq za kandidatsvane i se vbesqvam.. nestia che trqq durjim po 5-6 izpita puk i tapacite ot tva tupo shibano ministerstvo dori neznaqt kakvi sa iziskvanqta i kvo iskat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
аз ще кандидатствам чак след 2 години,но вече съм се насочила към УНСС и СУ,в мнооооого краен случай ПУ!Все още обмислям дали да не кандидатствам и в чужбина(Франция,Канада,Шве цария)... Но едва ли!Върти ми се в главата само заради нашите,които са убедени,че там ще ми е по-хубаво и ще получа по-добро образование!![]()
Zamisli se,kato zavarshish te chata dve maturi i za kandidatsvaneto v tiq 3-te vishi uchebni zavedeniq trqq durjij po 2 izpita vuv vseki,demek 8 izpita..Първоначално написано от adoration_
tiq ot ministerstvoto sa prostii grr
![]()
Tva za chujbina e tupo.. nedei da ostavash s razbiranqta na vashte che v chujbina e po hubavo... mnogo greshite.. tam horata nqmat jivot .. te samo rabotqt po 12 chasa na den... koeto oshte go nqma tuk.. no za jalost i tuk shte stane taka![]()
Ако кандидатствам там-няма да е заради нашите!Плюс това... за 12те часа работа е мн относително!Ако родителите имат достатъчно пари,за да издържат детето си,не му се налага да работи...Първоначално написано от DjBaloon
За образованието в България:Кофти е това с матурите... мн кофти дори(Но според мен нещата до тогава ще се променят)!Макар че аз съм "ЗА" матурите!
В УНСС(доколкото съм информирана) от тази година се кандидатства с тестове,което от 1 страна е по-добре!![]()
Taka si mislish shtoto ne si vijdala testovete,povecheto sa na princip s 4 greshni otgovora,haide nameri koi e nai-greshen.. tolkova ulovki ima che maikata si traka... e da dokato uchish za rabotata ne,no da jiveesh tam ti se prevrushtash v robot;] I az sum za maturite,no da e kato sled 7 klas da moje s tqh se vliza nqkade...a ne hem durjim tqh hem razlichni izpiti vuv vsqko drugo uchebno zavedenie..Първоначално написано от adoration_
Gospojata po BEL beshe otishla vchera na lekciq tam se sabirat prepodavatelite za da i obqsnqt kak da ni podgotvq za maturite,i tam experta i kazal che i te neznaqtПървоначално написано от adoration_
![]()
.. napao padnah ...
tva za maturite e mnoo typa rabota,ama kvo da sepravi
ina4e 6te kandidatstvam za italianska filologiq v SU.
ами аз ще се пробвам за НБУ-масови комуникации или политически науки ....сега даже си проверих резултата от първия тест ....ама ше видим какво ще стане
Първоначално написано от gost4e_f
И аз ходих на първия изпитКолко точки имаш? Според мен изпита не беше много лесен, но не беше и чааак толкова труден
![]()
Аз ще канд с география във Винса :Р
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..