.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

относно теенпроблем.нет

Та питах се..Все разправяме...,че форума е ,за да си помагаме,да се подкрепяме в тежки моменти,да получим съвет...Мислите ли форума изпълянава предназначението си?Че съвет от непознат,чул най-общия вариант на проблема ти,би могъл да ти даде адекватно мнение в
    "любовните проблеми"?!НЕ мислите ли,че форума показва известен страх или нежелание да споделите дадена грижа с приятели,а искате с някой,който не познавате?!И дали изобщо се замисляме върху дадените ни съвети или просто искаме някой да ни каже "правилно си постъпил"?! е?
    Надявам се темата да е интересна

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми аз мисла че форума никога не ми е давал смисал финално решение само различни мнения по даден проблем...аз винаги си решавам какво да правя просто искам да вида какво мислят и др те...и не мисля че може да ти реши проблема..може само да получиш мнения по проблема...никога не бих зел пример от някои които дори и не познавам...!!!!тва мисля аз..аз просто давам савети и какво бих аз направил никога не съм казвал така направи...!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Голям фен
    Аз никога не съм писала тук мой проблем,нито пък ще напиша.. Предполагам повечето пишат,защото ги е срам да говорят с приятелите си за това.Но на мен лично с нищо не ми помага.Сбирщина от кретени общо взето
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на koalka
    Ние исказваме мнение по дадения проблем и вече решение е на автора дали ще го послуша.Но ако съвета е добър, най-добре ще е автора поне да се замисли над него и да го осмисли. Възможно е да не е проблем с приятели или познати, на които да споделиш, а просто да искаш да чуеш повече мнения по въпроса.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    разбира се, че е за да си помагаме, подкрепяме и даваме ценни съвети
    аз за какво мислите седя тука ?

Мега фен Аватара на iiirish
    не мисля, че решението на проблемите ни е форума! не мисля също така, че тук могат да се дадат обективни мнения. все пак тук ни се показва само едната страна на нещата, а другата остава скрита... по един или друг начин този, който пише ни налага в известни граници своята гледна точка като правилна, а това може би не всеки път е така

Ами... форума дава подкрепа и дискретност, за тези които имат нужда. И удобно място за гавра, за тези които са тук за да се гаврят. Предимно момчета.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    мен не ме интересуват мненията, които давам или получавам. Най-много ми допада това, да се обсъждат разни Общи работи като "Политика, Любов, Изневяра, Прошка, Противозачатъчни, Анален-Вагинален-Орален секс, Целувки, Музика, Песни, Текстове на песни, Стихотворения и тем подобни". Смисъл не даден човек примерно да търси текст на някоя песен, а просто няколко човека да си дават мнението тази песен ква е що е ии абе такиа раути ме вълнуват. Смисъл тези общите проблеми, а не индивидуалните, ии деа знам и аз се обърках вече кво написах.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    разбира се, че е за да си помагаме, подкрепяме и даваме ценни съвети
    аз за какво мислите седя тука ?

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Ами аз понякога предпочитам тук да споделя проблем защото знам че ще получа съвет а и това са хора които не ме познават докато когато споделя с приятел винаги ще ми каже това което исма да чуя или ще е на нечия страна... за това много ми харесва този форум и ми е интерсно да чета и проблемите на другите

Guest
    На всяка втора тема се отговаря "Кажи му/й". Айде ся...

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Хубава тема.
    Тука няма да псувам.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си