- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писна ми
Писна ми от всичко...честно ви казвам.На шибаното даскало едвам издържам, прибирам се вкъщи и просто ми иде да си извадя сърцето с вилицата докато обядвам и да го изям и него, излизам навън и всичко ме дразни, прибирам се и пак....лягам да спя - не мога.Става сутрин и пак всичко отначало просто съм супер тъп, ограничен човек и не мога да се търпя, а й не мога да се променя.Какво да правя![]()
Няма "не мога" , има " не искам".
Това е.
Помисли си хубаво.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
"Пиисна ми най-вече от играта, писна ми да се крия и дебнаа...."
Ми тва какво ще да е... поредния пубер?!(кой го каза...хЪхЪ)
Тва е само времено. Не може всичко да ти е "пляскам си с ръце" и "щракам си с пръсти" тряа са учиш да живейш, тряа са справяш с мнооого по-гадни неща от тва да не нервиш на най-малкото.
АхА... ти ко си мислиш![]()
na 20 години съм да му еба маиката
и форума се ебава с мене, но...Първоначално написано от Анонимко
bungle явно не съм "достатъчно силен" знам ли?
Da..kakto ti kazaha zavisi ot teb..ako priema6 vsi4ko tolkova negativno do nikude nqma da stigne6..vseki si ima periodi v koito mu e gadno i tupo..no vinagi ima na4in da promeni6 tova..4ovek s jelanie vsi4ko postiga
Хах... закъсал си. Научи се сам да се справяш с трудностите. И да не разчиташ на друг освен на себе си. И пак казвам - може да е временно... погледни живота от друга страна.Първоначално написано от Losser-a
ПП> Не знам кой с кого се ебава- форума с теб или ти с форума![]()
И на какво се дължи това?
Недей само да се оплакваш, а направи нещо по въпроса.
Сигурно трябва да има някаква причина. Не вярвам да си бил така през целия си живот или просто 1 сутрин си се събудил и блааа абе тоя свят не е за менПървоначално написано от koalka
![]()
Остави се. Знам какво е. И аз съм сега в такъв период. Надеждата трябва да те крепи. Всеки има трудни моменти, пак ще се почувстваш добре, имай търпение.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
много бързо се отказваш приятел ..и аз се дразня от много неща,но се старая да не ми личи
погледни на нещата от добрата им страна и сичко ще е ок
![]()
намери си гадже
пий боза![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Намери си хоби![]()
много добър съвет също можеш да си хванеш някоя какаПървоначално написано от _Becko_
![]()
Добре дошъл в клуба батка, но постави си някаква цел за която да живееш, моята е да си изкарам тъпата книжка колкото и тъпо да звучи(освен жълтата изкарана отдавна)Първоначално написано от Losser-a
!
За спорта...доста съм запален и спортувам постоянно.Просто проблема идва от там че съм супер незнам как да го кажа, срамежлив, смотан, стеснителен - но за да го прикрия се държа като гамен - мачкам хората и в началото ми помагаше, ни извендъж останах сам....и сега не мога да изляза от ролята си
пусни някоя снимка може някоя от форума да земе те отрака![]()
Хаха...1.съжалявам че ти е писнало от всичко и от всеки и се радвам че не пускаш теми.Първоначално написано от ThePainIsReaL
2.Аз и да пускам и да не пускам теми пак ще се спасявам сам.Да не мислиш че постове от рода на "отиди на курва" или "земи си как да те отрака" ще ме спасят.
3.Живота не е гаден.Живота е гаден само за някой...и то те са си виновни за това....както аз съм си виновен за моето състояние, так и много други хора са си виновни за техните.
Ами това е....със здраве
И мен ме интересува защото ......................................??????
Както казах....който го интересува си чете...който не го интересува има един бутон backspace и минава към друга тема, а ако пък изобщо нищо не го интересува брибягва към alt+F4Първоначално написано от evil lady in black