- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Lizane..?
Mi zna4i probmlema mi e sledniq, skysahme s priqtelkata si vremenno, i prez tva vreme tq se natiskala s drug(dotuk ni6to koi znae kvo) no toi q syblqkyl do krysta i q celuval i lizal nai veroqtno po gyrdite (zyrnata, vse taq)!
Zna4i predi da me uprekvate az sym na 18 po4ti 19 godini i iskam da pitam dali tva e ne6to seriozno, 6oto na mene e hiper gadno no kato se zamislq ne e koi znae kvo? Spored vas tva seriozno deistvite li e, vse edno na men da mi duha nqkoq dokato bqhme razdeleni, ili ne e 4ak tolkova seriozno i ne e koi znae kvo, ama ot dva dena edvam spq i samo za tva mislq!!
Moje da mi e typ vyprosa no az go priemam mnogo seriozno?
mnogo molq za syvestni otgovori? PLSsssss?![]()
Blagodarq predvaritelno!
Ами според мен има защо да го приемаш на сериозно. Временно разделени...колкото да се начеше с някой друг. Аз така го приемам това...временно разделени...Според мен това момиче вече е бита карта за теб.
оф, както и да го гледаш, все не ти е приятно явно. АМа щом сте били разделени.. няма кво да я упрекваш. Е, не е цвете за мирисане ама.. били сте разделени и тва е. А бтв ша се събирате ли или кво? Пък ако се обичате и държите истински един на друг - ша и простиш. Те хората провалените бракове си прощават, та ти за едното лизане ли си?
Не мисля че има повод з апритеснение. Всеки би се притеснил но като се замислиш сте били в почивка така че... няа проблемчета!![]()
holocoust ... нема да и верваш на тая чафка ... !
Strength thru Oi!
mi sq pak sme zaedno, no iskam da znam dali 4e samo zaradi tva 4e si igral s gyrdite ii e seriozno ne6to.
Toi ne q e lizal otdolu!! Samo po gyrdite!!
Nz kak go priemat momi4eta, dale i tolkova intimno prejivqvane 4e da se pritesnqvam ili ne e koi znae kvo, edni gyrdi sa vse pak... nz?
Momi4eta za vas kvo e izjivqvaneto(ako moga taka da kaja) kato si igraqt s gyrdite vi? Intimno li ili ne e koi znae kvo?
Не брато като тръгнеш по улицата и секи ти бара гърдите, никак интимно ... !
Strength thru Oi!
Нема страшно, брато!
Той хич не й го е вкарал. Целия, де...
Само главичката...
Цункай я сега, та барем ти сложи и другия лопатарски рог на тъпата кратуна.![]()
Животът е БРЯГ!
Хора 100000 мнения много..
Моето е например аз лично не бих и простил..![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
dobre mi moje li da se sravni s tova primerno na mene nqkoq da mi prai svirki ili da mi bii 4ikii, ili nqma ni6to ob6to? AI na tva mi otgovorete pLSSS?
Tyjen виж ся пич. Ако аз бях на 18 години нямаше да задавам такива въпроси, или поне не по тоя начин. Ти 100 % си някво лапе дето му се четат хорски мнения за секс-а. Бил и лизал гърдите.
На мойта ако някой и олигави гърдите ши скъсам топките, а нея ши я обеся на някъв стълб. Чат ли си ???![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Явно ти самия искаш да й простиш и да не ти пука!Няма смисъл каквото и да ти кажем ти си държиш на тва че не е нищо особено!Първоначално написано от Tyjen
Ами да ти кажа една тайна,особено е!Защото едва ли тва е било вси1ко,съблича блузата и лиже,все пак преди тва са се натискали...а тва вече е гадно!(за теб)
Зависи от тебе дали ще й простиш,но като гледам ти искаш,тъй че успех!![]()
Няма временна раздяла.
Ми аз не виждам как отново си със нея след като сте били разделени за малко и тя е побързала да се наебе с друг!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Pi4 da ne te interesuva kade q e lizal !!!Izebiq o6te vednaj i q zareji za da vidi hubavo li e?
HAh ami moeto mnenie e 4e mai ne e bilo samo lizaneto kakto ti se izrazi ami toia pich ia e opanal edno hubavo i tova e bilo i tia sia samo ti vkarva filmi aman ot takiva kato neia iavno ne e stoka
Първо пиши на КИРИЛИЦА и второ ако момичето наистина те обича няма веднага щом се разделите да отиде да се натиска при някой друг не мислиш лидано сам п0м0гнаЛ
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Значи искам и аз да ви споделя нещо което може да ви се стори много тъпо но за мен е важно. Харесвам си едно момиче с което сме на една възраст. Начи питах я дали иска да трегнеме и тя каза че за сега още не иска защото на скоро се била разделила с един човек който много обичала.Та ква е поуката.Поуката е че ТВОЙТО бившо гадже не те е обичало истиски сеШс ??? Така че на мен са ми е яко гадно за тва че не стана нищо между мен и ЖЕНЯ![]()
![]()
Просто я зарежи да се курвулясва на друго място (извинете ме за израза) но не и позволявай да си прави с теб каквото си посика и ти да си и кат някъф слуга тука !!! НЕ ГО ПОЗВОЛЯВАЙ !!!
podkreqm teПървоначално написано от Miteto_bs
vra6tam jesta
Е, аз бих и простил,щот и на мен са ми се случвали подобни неща и тя ми е прощавала и аз на нея...тъй че няма поводи за драми дръж си момичето,пази си я и си питай к** Полигвила се е малко с някъв си...нали сега пак е с тебе... така че![]()
и тва е
![]()
Дъ бест аватар от галерията
и според теб ако вашко е връзка ..Първоначално написано от Malkiq
![]()
Не мисля,че е редно да се събирате.Докато сте разделени тя се натиска с друг,сигурна съм,че ти е повече от неприятно това..затфа тегли й майните и си хвани момиче,което да държи на тебе,а не да ти прай тия номера..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!