- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- P1LnA pRoMqNa..
SeShTaTe Li Se Za PrEDaVaNeTo "P1LnA pRoMqNa"? AkO mOjEhTe Da PrOmEnItE nQkOI nEDoStAt1k V sEBe Si Koi Bi BIL tOy? I iZoBsHtO zA iLi PrOtIv P`LNATA PROMQNA?
еми за сега не бих променила нищо в себе си,но не гарантирам кво ше ми е мнението след около година![]()
ami az mislq 4e nqma ni6to lo6o v tova da promeni6 ne6to vav van6niq si vid i vse pak v tozi jivot koito e dosta natovaren trqbva da osven rabotata si da i gledame i sbe si i az sam tvardo "za palnata(e ne 4ak tolkova palnata)promqna"
az bih si slojila silikon v dolnata ustna i bih si napravila lazerno le4enie za pda si premahna malkoto na broi dosadni makar i saldki luni4ki(ako ima takava de)
и аз такаПървоначално написано от miss_fatty
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ми който мисли,че има нужда защо да не се промени...нищо лошо няма в това![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Който иска да си се променя. Затова е измислена пластичната хирургия, гримирането, козметиката и т.н. ... Но аз харесвам почти всичко в себе си , освен това че ушичките ми мн мн малко стърчат, не че ми пречи ама се пак... де да знам... И .. еми май няма друго!![]()
![]()
без да преигравам не съм против " пълна промяна " но като се замисля неискам нищо да си променям![]()
Предаването е много хубаво.Наистина тези хора имат нужда от тва и променят живота си.Като ги гледам милите са били много нещастни, но ето как красотата ги прави щастливи.Иначе по въпроса какво бих променила-рацете сиимам малко по-големи рачички, вмисъл бицепса ми е някак по-голям, ще кажеш че цял живот съм копала с мотика
тва мисля че ми е най-големия външен недостатък
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Да бе,всички сте перфектниаз ако можех щях да променя 99.999999% от вас
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ем за сега нищо не бих променила и по принцип сам против това![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]