.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Нещо за обезчувствяване..

Здравейте! Искам да ви питам дали знаете нещо, освен лед.. с което да си обезчувствя кожата.. защото от ксоро имам епилатор, не съм му свикнала още, а трябва да се епилирам долу.. сещате се.. триъгълника, а там като пробвах.. лелеееййййй.. умрЕх.. тааа плс ако знаете нещо, с което да ми изтръпне кожата и да не ми увреди.. тези части.. кажете ми.. плссссс.. щото иначе ще е мнооо тежко..
    Не видях др такава тема и затова пуснах тази.. соррка ако все пак има др такава тема.. но плс пишете ми тук..
    Мерси много предваре..

Супер фен Аватара на pinki
    Ole i az mn iskam da razbera otg na toq vupsos....
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Imashe edna tema w koqto pisheshe che s ledokain ama ...

Град
    Аз това дори не съм го чувала.. в смисъл не съм го виждала.. в аптеката ли се продава..? а някакви други идейки???

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    тоник на спиртна основа

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми една водка на екс винаги помага

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Ми една водка на екс винаги помага
    майтапа на страна,ама наистина помага!!!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Град
    Hah, mi to az ako trqa vs put kato se epiliram d se napivam.. leleee.. nqma d moga d iztrezneq

Мега фен
    Зленца, лидокаинът е спрей, струва 10-тина лева, има го в аптеките. Но той действа на лигавици. Използва се за дупчене на език например.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Hah, mi to az ako trqa vs put kato se epiliram d se napivam.. leleee.. nqma d moga d iztrezneq
    Не казвам да се напиваш Просто една водка колкото да изгубиш от чувствителността си и тва е.
    Е,сега,ако се напиваш от 1 водка (което малко ме съмнява) вече нз...

Град
    Hahhaa, mi 4estno d ti kaja ima z kvo d se sumnqva6.. a poprincip piq mn rqdko i naistina ot mn malko se napivam, taka 4e 1 vodka mi e dostatu4na, 4e d mi se zavie glavata (ne se napivam kato svinq, ami prosto mi se vie glavata) Mn debilno zvu4a sig, ama tva si e istinata.. na vs-to otgore me hva6ta sled polovin-edin 4as
    Ujas ne, ami Ojas.. golqm Ojas

Голям фен
    Вие нормални ли сте бе..Ледокаинът се прави чрез инжекция,а иначе има и мехлем,но той няма да ти помогне (в смисъл няма да обезболи).Като те боли толкова иди на козметик първо и след това постепенно косъмчетата ще станат по-редки и няма да те боли толкова с епилатора.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    Mi az s na kozmetik na kola maska sum hodila nqkolko puti, ama tam stava po-burzo, a s epilatora si me boli.. mi ni6to de.. 6 turpq 6te zahapq ne6to i 6 stiskam Utre e sudbovniqt den bazikam se.. ama verno utre sum re6ila, 4e 6 trqa d stiskam zubi i d deistvam..
    10x mn z mneniqta Ako znaete ne6to dr, kazvaite 10x

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Ами както ти казах вече може да използваш тоник(за лице де)на спиртна основа...нанасяш си там където ще се епилираш и изчакваш добре да попие,но иначе и обикновен спирт върши работа!А дугия вариант е да попиташ в някоя аптека дали няма нещо,което да обезчувствява и така...

Град
    sofia
    ledokaina naistina pomaga na men mi mazaha kojata s nego kato mi praviha tattoirovka oba4e nz dali se prodava prosto taka v aptekite

Град
    Kakto i d e.. ve4e se epilirah.. Ulqlqq.. daneeet
    Doosta bolezneno, ne e istina napravo.. sega cqlata gorq otdolu.. kajete molq vi se s kakvo d se namaja(ne6to, koeto go ima vku6ti.. v smisul koeto se sre6ta obiknoveno vuv vs dom - 4e i az d go imam), 4e d mi se uspokoi kojata, za6toto sa me boli ama nqma takova.. plss.. stiskah zubi, ama pone s ne6to d se namaja d mi oblek4i za4ervenoto.. mqsto..
    mersi mn, smao kajete ako moje ne6to PREDI da mi e minalo ot samo sebe si 10x, sweeties..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си