- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ne vi li pisna?
ne vi li pisna be,ne vi li pisna ot tova,4e na 5min se puska nova tema sas zaglavieto "bremenna li sam","ima li opastnost da zabremeneq","pravih sex bez prezervativ-bremenna li sam"- e pitam vi ne vi li pisna,to vseki pat kato vlqza tuka gledam edno i sa6to.ami ima mnogo knigi i saitove za tova ta vzemete po4etete malko,ta 4ak togava puskaite takiva raboti.to tova da ne e sait za tova a?kato se strahuvate da ne zabremeneete ili polzvaite vseki pat prezervativi ili vob6te ne pravete sex.to biva biva aama mi pisna ot takiva hora kato vas
Не...не ни писна...Няма нищо лошо да драснеме 2 реда и да успокоиме някоя притеснена девойка.
NE NE MI E YMRAZNALO![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
e to da sa dve-tri temi 4e da drasneme po nqkoe red4e-da,ama to tolkova mnogo edni i sa6ti temi 4e za drugite nqma mqsto
Писна ми и от ония теми, писнало ми е и от тия....
to4no taka.suglasna sum s teb.tiq pikli na 12-13 godinki ne znaqt daje kakvo e sex i kak se zabremenqva ama go pravqt.i tuk mislqt,4e nie sme extrasensi da znaeme dali sa bremenni.daje ne znaqt za su6testvuvaneto na testove.![]()
не, разбира сеаз напълно разбирам тревогите на младите девойки относно нежеланата бременност като се стремя всячески да ги успокоявам и подкрепям морално
![]()
xaxaxa e kak moje da ti pisnat vaprosi ot sorta na "v4era vidqh sperma bremenna li sam", "kak da svar6a 6toto probvah ama ne stana" i "moga li da se otpu6a s po6tenska marka"
Как няма да разбираш.Първоначално написано от Seizure of Power
Верни ми другарю като в тебе се крие една самотна девойка..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
На мен лично не ми е писнало![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
с което се опитваш да ми кажеш.... ?Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
че си самотна девойка...Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Повече ми писна от такива теми като твоята ... Заключвам я, не виждам нещо съществено да е изложено в нея![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love