Moderated: Живея в малък град и никой не ме харесва...
Не знам дали изобщо някой ще ми даде съвет, но честно казано съм прекалено отчаяна и най-малко ще мисля за това.Просто имам нужда да се "изповядам" защото преживявам най-ужасният етап от живота си!!!
Започвам с това, че никога ни съм се чувствала така какта се чувствам последната година и половина Живея в малък град, всички се знаят всички са приятели, а мен никойне ме приема Още от както се преместихме тук (вече 4 години и нещо) никой не ме хареса.След това започнаха клюки, всякъкви проблеми...нада ли някога сте се чувствали така отхвърлени(не ви го и пожелавам), но наистина ни издържам. Просто се чувствам като грешка на природата...в нищо не ми върви, не се разбирам с никой, мразят ме, сама съм...а как искам да се махна от тук, но в мен има страх, страх, че където и да ида нещата пак ще станат такива. Единственно искам да ни съм сама да знам, че на някой му пука за мен, че съм обичана и приемана, след време като си спомням да знам, че съм си изживяла живота пълноценно...Не искам да се чувствам различна, не искам да съм нещастна.Преди поне имах мечти, те ме крепяха и ми даваха надежда, че нещата щте се променят, но вече ни ми останаха нито мечти, нито надеда....
Знам, че няма как да ми помогнете, но на мое място какво бихте направили???