- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vapros za izneviarata
zdraveite na vschkiznachi vaprosa mi e moze li edno 23 godi6no momche da izdarzi bez seks za 7,8 mesecha?
zadavam vi tozi vapros za6toto priatelia mi zamina za germania predi 6 mesecha.mnogo se obicame s nego i darzim 1 na drug,govorim po telefona vseki den zaedno sme ot godina i 5 msecha i sme minali prez dosta trudnosti zaedno.no mnogo me e strah da ne mi izneveri.
toi se vra6ta drugia mesech.sporet vas moze li da mi e izneveril?
Ami vij sq...To mnogo zavisi ot samiq nego.No ako te obi4a edva li 6te ti izneveri.No dori i da ti izneveri-kakvo ti puka!Nali 6te e s nqkva deto nqma da q vidi pove4e i 6te se vurne pri teb i 6te se obi4ate!I vse pak znam 4e ne e osobeno priqtno...no ako durji na teb-nqma da go napravi!!!
naistina kvo kato ti izneveri
she znaesh pone 4e e samo zaradi fizi4eskiq kontakt, zashtoto vseki 4ovek ima nujda ot sex!
vse pak ne ti izneverqva ot kef - naro4no
ami prosto moje ve4e da ne izdurji i za tova
Може разбира се! От липса на секс не се умира.
Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!
Е ако те обича ще те чака и ще се отдаде на мастурбация![]()
Ами щом ходите година и нещо значи спокойно можеш да се поставиш на неговото място и да си помислиш отново![]()
Ti se mnogo znaish!!!Mn gi razbirash neshtata da ne si mom4e?A po vuprosa--Estestveno 4e nqma da izdurji...da ne e ot jelqzo-dva sa variantite:Първоначално написано от miskin
1.Da q kara na 4ikii -po malko veroqten..
2.Da si nameri nqkoq gotina germanka koqto da go topli prez studenite ve4eri..![]()
Za teb spasenieto e i ti da mu izneverqvash..ne se 4udiami se ogledai za nqkoi gotin batko..sq ne kazvai 4e ne si si go pomislqla nikoga![]()
Pri tez gotini germanki jenen da si nqma da izdurjish po princip.
nai-dobroto da ne misli6 za tova!
стига приказки!
VUZMOJNO E DA IZDARJI NA MEN SAMATA MI SE E SLUCHVALO EDIN PUT OKOLO 7 MESECA BEZ SEX I VERNO BQH POLUDQLA AMA PUK KATO GO NAPRAVIH SLED TOVA S CHOVEKA,KOITO OBICHAM NAISTINA BESHE UNIKALNO ...NQMAM DUMI PROSTO INACHE AKO SE E PAZIL TOLKOVA VREME ZA TEB(AKO NAISTINA TE OBI4A,SAMNQVAM SE DA E IZNEVERIL)TE CHAKA DOSTA QK SEX KATO SI DOIDE STISKAM PALCI SI4KO DA E NARED!!!!![]()
![]()
a predstavi si che nikoga ne si doide otnovo ? tichai do sex shop-a i se hvurliai na golemite parcheta
mili4ka...spokoino...naistina ima vyzmojnost da ti iznezveri, no kakto ti kazaha 1-te...toi nqma da q vidi pove4e,no naistina e kofti ... no vse pak se postavi na negovo mqsto..mom4e mnogo vreme bez sex nemoje , no vajnoto e 4e toi si te obi4a i si idva sled 1 mesec..kefi se na jivota i mili4ka da ne ti puka tolkoz .. smisyl 4e .... a we obi4aite se , i da ne te trevoji tova![]()
![]()
abe viq hora ste otka4eni kak taka "e kvo tolkova kato ti iznever" tstst mn vi e lesno da prikazvate taka kato ne se otnasq za vas a za nqkoi nepoznata sq po temata.....
zna4i na men mi se slu4i sy6toto az trqbva6e da zamina . Vryzkata mi togava be6e 1god i 1mesec be6e adski tejko i osven tova me nqma6e 10 meseca i toi ne mi izneveri nito az na nego!!!! i sq sigurno vsi4ki 6te kajat e ti ot kade znae6 4e ne ti e izneveril oba4e az si poznavam priqtelq i sym ubedena 4e ne mi e izneveril taka 4e adski mn si zavisi ot 4oveka estestveno i nie dokato bqhme razdeleni naprao me gone6e paranoq osobeno kum kraq edva izdyrjah i vse si misleh 4e 6te mi izneveri oba4e tova ne se slu4i prosto za6toto toi e strahoten 4ovek.....osven tova,sweet GIRL, iskam da ti kaja 4e kakto se 4uvstva6 ti v momenta ,po su6tiq na4in se 4uvstva i toi, i toi sigurno si misli 4e moje da mu izneveri6 oba4e doverieto v takyv moment e mn mn ama mn vajno a i tova trqbva da go razglejda6 prosto kato nai golqmoto izpitanie vyv va6ata vryzka i ako naistina se obi4ate az sum sigurna 4e 6te uspeete da go izdyrjite
![]()
PSsven tova ve4e e minala po golqmata 4ast ot vremeto ostava samo nqkakav si pikliv mesec 6e go izdyrji6 nqma da se pla6i6 dryj se i ne padai duhom
![]()
moje da izdurji bez sex 7-8 meseca,stiga da ima jelanie![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i as tva vikamПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Трябва да е много тъп и упоритПървоначално написано от e4o
![]()
sweet GIRLспоред мен може да е праснал някое девойче , но гледай на това от хубавата страна - така няма шанс да загуби тренинг и като се върне ще се представи в най-добрата си форма
![]()
Ako darji na teb, obi4a te, nqma da go napravi za ni6to na sveta! No za tova se iska golqma vodq i doza 4uvstvaTi bi trqbvalo da si go precenila kolko struva, kolko te obi4a, i ot tova si napravi izvod dali bi ti izneveril
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Mi ako te obicha ne bi ti izneveril.. Moje da go napravi ako naistina ima nujda ot sex i nqma na kude veche.. No to shte e samo za ednoto ebane
Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..
правилно![]()
![]()