.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Guest

Направиха ни забележка: Вземете си стая!

С моето момче ходим от скоро и когато излизаме заедно не можем да си сдържаме емоциите и по кафета и из паркове... навсякъде.
    Само дето днес по-едно време както си се натискахме в кафето една възрастна жена, ни направи забележка че не било възпитано това.
    Хората тия работи си ги правели тайно в къщи, не целия свят да разберял. Гледахме я като гръмнати в продължение на няколко минути и приятеля ми каза, че не сме правили нищо нередно.
    Оная само измърмори и си замина. Как мислите имаме ли някаква вина за това?

Ами вземете си стая
    Light The Universe

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И на мен ми се е случвало такова нещо , даже и в училище една даскало ми мърмореше веднъж .. ама кво ти пука ? Това да не би да те спре ?
    П.П. Разбира се , няма да е много нормално пред всички хора да правите по-по-по такива неща , но приличното натискане ... кво лошо има . Да не ти пука за някакви дърти жени , които не са си изживяли младините .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ооо те бабичките какво ли няма да ти кажат още ?!

Кво я слушаш тая дъртофелница !?

Нищо лошо не правите !

П.П. На мене и бившата ми ни правеха забележка че сме се били мляскали на изхода на рейса phah !
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Цитирай Първоначално написано от Вълка
    da nqkvi supek koinservativni sa
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ND4SPD_f
    Цитирай Първоначално написано от Вълка
    da nqkvi supek koinservativni sa
    таз коИнсервативност еххх.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен
    Да си гледат работата! Те са се криели, защото ги е било срам, вас не ви е срам от това, което правите - защо да се криете? Ако искате да правите секс, ще правите, това не е тяхна работа.

Когато мина срама.. и като на удариха хормоните мене и приятеля ми .. се натискахме по паркове, пейки.. кото се намери, нооо на барчета или пред приятели не си го позволяваме.
    Аз мисля, че до някъде е грозно, ако седнеш на едно публично място да се натискаш.
    Имам една приятелка.. с която, който и да иде с нея и приятеля и на кафе само се оплакват, че те не спирали да се мляскат и тем подобни.
    Замисли се, че май наистина не е приятно. Изплющете се да ви стане леко поне .. до следващия път.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на koalka
    Все пак жената е на възрасти и по нейно време така е било, за това ви го е казала, но на вас да не ви пука.

Мега фен Аватара на iiirish
    възрастните, особено жените, са доста комплексирани относно подобни неща и тяхната показност. на нас също са ни правили доста забележки от подобен тип, дори помня един случей когато с бившия ми седим до един блок и се целуваме, минава една бабика и почва да вика като ненормална "как не ви е срам! вие къщи нямате ли там да правите квото ще правите" попиляхме се от смях
    да ти кажа честно такива неща не се вземат навътре просто приеми, че тяхното време е било по-различно и сега не могат да възприемат света със всичката му освободеност, която е била недопустима по тяхното време

Град
    Пловдив
    за мен това е отвратително смешно и тъпо някакви да се натискат и мляскат по кафетата.незнам на колко години си но след време ще разбереш колко е тъпо отстрани.
    и аз го правех като бях на 15-16 ама сега за нищо на света не бих се излагала така,което разбира се не значи че не може примерно да целунеш гаджето си или нещо от сорта,но все пак не е много приятно за хората отстрани да гледат натискащи се пубери
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    за мен това е отвратително смешно и тъпо някакви да се натискат и мляскат по кафетата.незнам на колко години си но след време ще разбереш колко е тъпо отстрани.
    и аз го правех като бях на 15-16 ама сега за нищо на света не бих се излагала така,което разбира се не значи че не може примерно да целунеш гаджето си или нещо от сорта,но все пак не е много приятно за хората отстрани да гледат натискащи се пубери
    da suglasna sum do nqkude... Н е лошо да се целувате на публични места само да го правите са мярка без да се обарвате и тн .. не жъзпитано е пък и замисли се какво им е на тия дето саи нямат гаджета... едва ли им е приятно

Мега фен
    Град
    Utopia..
    леле
    как пък един не каза ,че старата жена е права ?
    сядате вие в кафе и отсреща некви пръскат слюнки и лиги навсякъде , докато си пиете кафето .. бе т'ва е отврат

Guest
    Поколенията са различни.Не трябва да се притесняваш.

Повече от фен
    А е кфо те ебе фе....когато се разхождаме по центара (Варна) и авера ми като си натика ръката в задника ми....хората гледат като паднали от марс ама кво се прай....ко ти сфети фара за дъртите бабички и прочие ще си праиш квото си искаш....дори ако искаш и на центара на някоя пейка ще се е*ете

Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Поколенията са различни.Не трябва да се притесняваш.
    A taka напълно си права малка_сладуранке !
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е то между целуване и натискане си има бая разлика.
    Едно е там да се целувате и прегръщате... друго е, както вчера видях едни в парка, ония направо тръгна да й бърка под панталона... което наистина не е за пред хора.
    А те бабите к'ви ли не ги дрънкат де... един път бях с няква по-къса блуза... и около 4 пръста от кръста ми се виждаха и оная ' а бе момиче теб не те ли е срам бе?! Такава разголена да се показваш! Мъжете те гледат бе!'
    Пфф.. за 4 пръста ахахах... направо ме напуши смях вместо да се ядосам
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    абе я не им обръщай внимание на такива стари моми...дето знаят само да мърморят...ако ще правите нещо повечко от натискане си наемете стая на почти всеки му се е случвало нещо подобно така че не се притеснявай...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    От една страна тва си е нормално,кво сега,няма да се държите като непознати,ама от друга наистина на някои такива неща не са им особено приятни.Просто ограничавайте малко емоциите,примерно в парка-ок,там няма кой кво да ви каже,ама на другите обществени места като кафета,ресторанти и ей таквиа се сдържайте.

Shmatko
    Guest
    Като бях и аз на ваще години ми доставяше удоволствие да ги дразня дъртите по тоя начин и дори на една главна алея в парка...
    Ама сега си мисля че е просташко и комплексарско.

ko ti dreme ot vuzrastnite we, teglete im edna kusa i da mrut nekade, gadni nekrofili, ide im da im izbiq zubite na takiva, mene mi se e slu4valo mnogo 4esto tva i seki put gi zatapvam s ne6to i te si trugvat, nikoi ne moje da vi kaje kakvo da pravite i kakvo ne (osven servitiorkite i sobstvenika na kafeto 6tot te mogat da vi izgonat)

awe to ne e mn priqtno da gledash nqkoi kak se natiska po kafeta i takiva mesta ama pak i nq taq ne i e rabota koi kakvo pravi

Guest
    Хах споко бе . Това е напълно нормално . Това лято с едно гадже се натискахме във входа на най-добрия му приятел . Тогава дойде една баба и се започна една лекция , че едно време щели да я заведат в полицията , ако се държи така . Мен как не ме било срам , защото съм малка , а той голям , и сякакви такива глупости На всеки му се случва . Пенсиите да си завиждат , ние си живеем живота :P

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Pffffffffffff.Gram da ne ti puka!I na mene sa mi se karali babi4ki za takiva ne6ta-dreme mi na djanka*a.E imai si nqkakvi granici ama da ne ti gi nalagat durtite 6toto te mogat da ti kajat daje za ru4i4kata da ne si go hvane6!!!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си