- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- V kakvi vzaimootnosheniq sa vashite ?
Iskam da vidq gore-dolu kakyv e procenta na polojitelnite i kakyv-na otricatelnite vzaimootnosheniq v semeistvata. ISkashe mi se da dobavq i otgovori ''Mnogo se obivhat'' ili ''Vyobshte nqmat nikakvi vzaimootnosheniq,ne si govorqt,makar che jiveqt zaedno'',no anketata ne mi go pzovolqva,no pri koito e taka,te shte si go napishat v mneniqta. E,i taka,kakvi sa vzaimootnosheniqta mejdu roditelite vi?
Ne znam zashto ne mi izliza i 3tiq otgovor,koito e''Ne mogat da se ponasqt,ne znam kak se gledat''
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Наще си се обичат супер мноу.
Идилично е.
Saatana vittu perkele hate crew!
![]()
![]()
I az 6te otgovorq na6te ne se ponasqt
![]()
![]()
![]()
![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Наще също не се понасят, дори вече не живеят заедно![]()
![]()
![]()
kasmetlikaПървоначално написано от MoHuTo
na6te vuob6te ne mogat da se poanqst i jiveeqt razdelen
ne jiveqt zaedno.. ne sum gi vijdala zaedno ot .. vsashtnost nikoga ne sum gi vijdaala zaednogovorqt si po telefona no za nqkakvi neshta svurzani s men.. o4evidno ne mogat da se traqt no go prikrivat ot men :{
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Нашите с в перфектни отношения![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Наще са разведени и не живеят заедно.
Eh ostanaha li roditeli koito vse o6te da se obi4atPri men dale4 ne e taka,ne samo 4e ne se ponasqt ami jivi 6te se izderat. Mnogo e gadno i az mislq 4e e kraino vreme da se razdelqt.
телефонни..![]()
правете сметката...
емм добре са
само дето всеки ден се карат за разни скапани глупости, от рода на "Ти що не си измил чиниите?" и ми писна да вземам нечия страна всеки път![]()
Наще са разведени от 3 години вече...Сега майка ми дори не иска да вижда баща ми и я разбирам напълно...Понякога мразя баща ми с цялата си душа![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Нашите са разведени вече около 8-10 години... незнам точно.
Майка ми си има втори съпруг и се разбират повече от добре, за което много се радвам.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми те са разведени,а и баща ми живее в Испания,така че когато се чуваме,той говори предимно с нас.Понякога и майка ми му се обажда ако има нещо да говорят.Търпят се.
Моят процент определено е към положителните =D> не си споделям с наште защото не ми е приятно да споделям с тях обаче се разбираме прекрастно да не казвам голяма дума обаче се радвам че имам такива разбрани родители![]()
~~~SwEeTyTu~~~
Абе опитват уж да се траят ама по хубуу да се разведат!!!
Абе де да ги знам . Карат се и после пак си говорят и си се смеят . А след това майка ми идва и започва да говори гадни неща за баща ми . Той пък ми се оплаква от нея . И двамата са виновни , но повече баща ми . Той пийне ли малко ракия и започва да се заяжда . Ама и майка като почне да се заяжда и тя... Но съм 100% за нея . Като бяхме малки с брат ми , баща ми беше размахвал някакъв нож срещу майка ми , после и пистолет.Трябваше по нощите да ходиме при баба ми... Майка ми толкова е плакала ...Горката. За мен баща ми е гадняр .А пък и сега само се заяжда с мене...
Понякога искам да се разделят
![]()
za sega se razbirat.......
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Разведени са от 12 години и взаимоотношенията им могат да се определят като никакви. Няма такива изобщо. Всъщност баща ми го виждаме само в съда![]()
ъм ще се развеждат,а сега баща ми не живее у нас..лонг стори..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ми в никакви...в различни държави са!![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia