- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пълна простотия
Не ви ли дразни изречението "Бичкам те" това е най-омразното нещо особено изречено от устата на някви 13-14 годишни .Щот е невъзможно да се влюбиш в толкоз млад .Чувал съм го от хора дет ходят от 1 ден само дет са гаврят с израза
EE! "Би4кам те" си е 4иста лиготия и е много по-разли4но от едно истинско "Оби4ам те"
![]()
Робинята на Quench
е така си е ама секи го казва
Еми според мен на 13 години например да осъзнаеш напълно какво е любов, да знаеш значението на тази дума, не мисля, че може."Обичам те" е не само израз на чувствата, но трябва да се казва, когато наистина го чувстваш, а не така от лиготия.
ми аз това го казвам всеки ден,ама няма нищо общо с "Обичам те",не че и "Обичам те"има особен смисъл ма Бичкам те си е супер лигаво и готино същевременно..![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Бичкам те ми е казвано, когато не са ме обичали.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ne me kefi.Nqkvo glupavo mi e
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Според мен "Бичкам те!" си е точно за 12-13 годишните . Този израз е много по-различен от "Обичам те" . Аз лично казвам на някое момче , че го бичкам , но имам предвид ,4е ми е готино с него и че го харесвам![]()
Не ми харесва особено тоя израз.
"Бичкам те" не ме радва,някак лигаво зучи...
много легаво даже ..........Първоначално написано от az:)
Не ми пука какво и кой ми говори зад гърба, важното е като се обърна да млъкне?
На мен пък ми харесва!![]()
Много обичам момичетата да ми 'вадят душата с Памук'!
Light The Universe
"обичкам те"/"бичкам те" ми се вижда прекалено лигаво..изобщо не ми харесва,но като ми го каже някоя близка фр,ща не ща и го казвам и аз.
2 т. от правилника. Бан на профил
"ОбичКам те" или "Бичкам те" съм казвала на момче , което ми е казвало "Обичам те" и аз , за да не отговоря "Аааа.. така ли " или "Благодаря" , съм предпочитала този метод . Защото аз мога да си обичкам всички - мама , тате , брат ми , Снупи , приятели , приятелки .. мечето ми и кво ли не . А когато става въпрос за любов между момче и момиче ( или хомосексуална двойка) едно "Обичам те" е правилният избор .
Колкото до това , че много малки ( и не само !!! ) злоупотребяват с тези думи и ги претъркват от употреба , мисля , че ще им мине . Нека си се заблуждават , нека да има на какво да се смея и чудя ...
И според мен е прекалено лигаво. Но дали е "Бичкам те" или "Обичам те" пак няма гаранция, че е изречено наистина от сърцето![]()
Супер простотия, супер лигавщина ...
Можеш да чуеш този израз само от некви лигли, в повечето случай чалгарки, защото те си падат по тези мазни и лигави нещица..
Няма нищо по-красиво и истинско от "Обичам те"
Една пък от нашият клас го е направила още по-лигаво и неразбираемо - вместо "Бичкам те" казва "Бичкодринам те" ОМГ ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Винаги ме е дразнел тоя факт.
Какво да се направи. От край време почти всеки твърди, че обича някой си, особенно фъстъчетата...
Ама какво да ги правим. Да се "обича" младеща.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
И мен лично много ме дразни и винаги съм се чудела защо го пишат така и го говорят така....Явно найстина си е от чиста лигня...Просто нямам думи
И го казват по инерция,щото нямат кво друго да кажат.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Колко забавно.
Гледаш как близо 10ина човека обсъждат разпалено дали израза "бичкам те" би трябвало да присъства в речника на средния инфантилен тиин с наклонности към самоубииство в 90% от случайте в другите 10 просто незнаят как се превежда думата самоубииство.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
айде айде, казвате, че нон стоп сте сериозни и прецизно подбирате изразните си средства?как ли пък не
дам, има моменти, в които просто съм невероятна лигла, ама нямате си идея каквагледам, намесихте и "любимия" поп-фолк(с недостиг на фолка...хех)...не съм му фенка(за разлика от 90%от бг дечица, айде, признайте си, де:P), но казвам "обичкам те" непрекъснато, защото само специални хора заслужават оригинала
, който е тооолкова комерсиализиран, че направо нямам думи.Абе, обичкаааам виииииии!
![]()
още по странно казваш им директно че са идиоти а те не го разбират.
Тва тряя да е няква защита на аза
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.