- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много е смотано така
Искам съветче,ето как стоят нещата:
Едно момче ми предложи преди време ходихме 3 дена и аз го зарязах защото нямах чувства към него...след като скъсахме си харесах един после друг и така си флиртувам..обаче когато го гледам и минава по коридорите и ми иде да си го гушна неиздържам...мисля че си го искам...помолих един приятел да го пита има ли още някаква иска която мога да запаля у него и да се съберем...кажете ми правилно ли съм постъпила![]()
Ми...кофти е било като си го резнала, ама щом сега го харесваш не е лошо, че си решила да се пробваш![]()
Every moment is another chance...
Абе... ти нямаш ли да учиш or something ? Прережи си вените.
Офффффффффффффффффф и ти незнаеш какво искашАко се върне при теб да не го резнеш отново,щото искаш да пофлиртуваш с друг(и) ?
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Според мен ще е грешка, ако се събереш пак с него, защото единственото, което може да стане е пак да се разделите за толкова кратко време ходене.3 дни....а ти мислиш ли, че ако пак се съберете ще изкарате повече?А и той навярно не е очарован от постъпката ти.Според мен го възприемаш повече като приятел.
Първоначално написано от Kianna
Един познат ни човек би казал " че в такъв случай самоубийстовото е решение" и бих се съгласил![]()
за какво се унижаваш по този начин?! скъсала си веднъж с него - значи края е поставен! при подобна "връзка" няма връщане назад, защото е глупаво!
Това си е често срещано явление.Ти си го зарязала и сега търсиш сигурност.Спести му го..втория път ще бъде по-наранен..
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
хехе Дигитал я са успокои е лицеАи ти Кианна за6то пък да не иска да си го върне?Даваи моми4е аз те подкрепям 6тото съм с тебе ,била съм в съ6тото положение само да ти кажа 4е това може да е една неизживяна тръпка,която повярваи ми много бързо 6те отмине,просто бади сигорна в чувствата си!успех
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
Абе В край на Крайщата и аз съм на тва мнение да не го връщташ.Преди значи си сгрешила че си го резнала![]()
Абе във Варна сме на вълна самоубийства.
Не знаех, че във Цяла България е модерно да се казва "Вземи едно въже и са гръмни!"
Прережи си вените
По темата - Смятам, че няма нищо по-красиво и важно от това да търсиш щастието си. Само не бъди... "флиртуваща с когото си хареса" - грозно е.
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
ah ti ligava k...aПървоначално написано от kis4e
![]()
Първоначално написано от Need_A_Girl
Еми грубо ще прозвучи , ама ти знаеш ли кво иска6 . Смята6 ли , че след като един път си го зарязала и то по такъв на4ин , 4увствата му ще са същите ? Наистина има6 ли гаранция , че ако тръгнете няма пак да ти омръзне . Сори , ама така мисля аз .
Послушах някой от вас....и не трагнахме пак...пък и аз неискам да сем повече от приятели....и за да не го нараня пак му казах че немога да съм с него
Кат не сте тръгнали извода е ... ходи се напии с антифриз !
Strength thru Oi!