- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път...
Здравейте аз съм момче на 17 години тея дни ще правя секс със приятелката си...
Много лесно получавам ерекция...Ако съм в предгръдките на момиче веднага ми става и докато не се одделя от нея не ми спада...2,3 часа не мърда![]()
Но ми е много гадно също, защото свършвам много бързо... от чекия мога за 2 минути.И ако например тя започне да ми прави свирка, свършвам, и след това дали ще ми спадне и няма да мога да я довърша?
Много се опасявам да не я разочаровам...
секса е различно от чекията!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от radito
много по различно..
164забрана за ползване на профил 2т.
хиляди пъти по-различно..Първоначално написано от Miteto_bs
Както всички казаха пред мен едно и също нещо .. сексът е различен от чикиятаСпоко, може като се самозадоволяваш да свършваш бързо, но иначе надали ще стане така, важното е да не се притесняваш и всичко ще е наред
А това, че се възбуждаш лесно не би трябвало да те притеснява
Не искаш да си като камък и да се възбуждаш супер трудно, нали?
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
spored men 6te spadne,posle pak 6te o vdigne6 kolko mu e :P nali po 2-3 4asa xaxaxaxax
iska trening![]()
Аве изебия па после че му мислиме![]()
![]()
![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Според мен е точно обратното. Секса ти носи по-голямо удоволствие, следователно свършваш по-бързо... но нека момчетата кажатПървоначално написано от koalka
![]()
точно така - чикията е 1000 пъти по-якаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Drusash li?Първоначално написано от deusex
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
В такъв случай ти пожелавам цял живот на чекий да я караш.Първоначално написано от deusex
![]()
be happy \/
мерси за пожеланието така и ще направя но секса си остава едно добро разнообразие![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
I ot men edno takova pojelanie...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!