- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- InTeRnEt LuBoV
Zdraveite! Vlubih se v edno mom4e koeto e 10 klas.Zapoznahme se s nego v skaipa.Toi me pokani na sre6ta i az prieh .Mnogo go haresah i mnooo mi se iska6e da go celuna oba4e nemojah predi da se vidime mnogo si pisahme po skaipa.A sled sre6tata toi vuob6te ne mi pi6e i se edno me otbqgva taaaa iskah da vi pitam dali toi me haresva i za6to sled sre6tata ni toi ve4e ne mi pi6e?![]()
Щом ти незнаеш....ние как да ти кажем!!!
Ами мила не мисля, че човек може да се влюби в някой и то по skype, но може би ти сама ще си прецениш. А относно това момче не мисля, че те заслужава. Щом така е подходил към нещата и не ти се е обадил. Според мен или се страхува от обвързване или си му антипатична. Желая ти успех![]()
Или просто чака ти да му пишеш, а-у.Първоначално написано от oth_fenka
vij,polu4avat se nedorazumeniq,ako naprimer si mu pratila snimka s hilqda tona grim,na koqto izglejda6 kato fotomodelka,normalno e sled kato te vidi da bude razo4arowan,za6toto e o4akval fotomodela ot snimkatadrugoto koeto e vuzmojno e prosto da ne te haresva,priemi go!ima tolkova mnogo mom4eta na toq svqt,no vsi4kite sa na edin princip-ne im li haresva6,ne se zanimavat s teb!
po-dobre yjasen krai,otkolkoto ujas bez krai!
Emi ako tolky mn ti haresva pishi mu ti...Popitai go dali ima neshto i akoo ne te haresva go otminavash i tfa e..Ne e posledniq na zemqta vse pak![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Бъди още известно време нахална,после и ти спри.за да не ти пише след като сте се видяли..кофти ми е да ти го кажа,но може би наистина просто не си негов тип.различни хора различни вкусове.
а момчета има много мила![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Na snimkata ne bqh grimirana i kato mu pratih snimka i toi kaza 4e sum sladkai mu kazah 4e triniram ioga i toi sled vreme mi kaza 4e imam sexsy tqlo i me pita dali imam gaje i az mu kazah ne i posle nqkade sled 1 sedmica mi kaza 4e e siguren 4e mom4etata mi se lepeli kato muhi tva i go kazva6e pone 4-5 puti
В първото изречение казваш, че си се влюбила, а в следващото казваш, че го харесваш.Момчето те отбягва, защото явно не те е харесало.
Предполагам, че си му антипатична.. Но все пак нахалствай.. опитай![]()
Подкрепям (за пореден пътПървоначално написано от koalka
)
В първото изречение казваш, че си се влюбила, а в следващото казваш, че го харесваш.Момчето те отбягва, защото явно не те е харесало.
Vsi4ko e vazmojno
ем пробвай да поговориш с него.бъди нахална...попитай го какво мисли за теб и дали би искал да бъдете просто фр...това е най-изгодния вариянт...защото ако не те харесва то поне може да бъдете фр а и ако не иска да бъдете и приятели значи проблема е мн сериозен...нз но пробвай говори с него нахалствай може и да стане нещо...
Явно не си му допаднала...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
явно след срещата ви е останал по някакъв начин разочарован от теб! било заради характер, или външност (въпреки снимките, защото те не видаги са реални), но явно се е получило нещо което не му е допаднало... затова вече не ти пише в скайп!
Първоначално написано от Undying
awe ei....ba4e samo az podkrepqm koalka!
da sme na qsNo
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
mi ako ne te haresva na dali 6e stane po zle ako go pita6 6to ne ti pi6e i ako ima njkvo nedorazumenie...ama nahalstvai dee moje i da stane ne6to
Mi napishi mu ti neshto i ako ne ti otgovori go zareji,zashtoto qvno ne te haresva.Pone se opitai da govorish s nego.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Az mu pi6a i toi sled malko mi pi6e ama ne vinagiПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
абе чата е опасна работа, тва са думи на човек който много е патил. по чата нещата са винаги по-различни,а даже ако си такъв какъвто си си в действителност... човека с който се срещаш се изправя пред съвсем ново нещо и колкото и да е спокоен, подсъзнателно това си е един малък шок. много трудно е да харесаш наживо някой с който си се запознал от чата,трябва там да ти е направил голямо впечатление,за да имаш нерви да го опознаеш по-добре. всъщност разминаването не е между това което си в реалния живот и в чата,ами м/у първото виждане и чата. опитай се пак да привлечеш вниманието му така че да излезете още веднъж,не бързай с целувките,защото първото впечатление е много важно а той явно не те е харесал. и не говори много за първата ви среща.![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Абсолютно точно казано!Първоначално написано от bebot4ee