- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поредната тема за девствени:)
Здравейте!Една друга тема ме провокира да направя тази. Въпросът ми е какво ви е мнението за момичета и момчета, които са над 18 години и са девствени или по точно дали това, че са, променя мнението ви за тях? Мислите ли ги за по - смотани или нещо по - малко от тези, които са правили секс? Бихте ли си променили мнението за момиче/момче, което ви харесва, когато разберете, че е девствено (за над 18 годишни става въпрос)? Въобще има ли някакво значение този факт, когато си изграждате мнение за някого?
П.С. Знам, че има много такива теми, ама те не отговарят точно на тия въпроси![]()
П.С.2. Не искам да ми давате съвети, просто искам да разбера мнението ви
Естествено че променя ... преди са били пустиняци ся са пълнолетни пустиняци !
Strength thru Oi!
Абе то по-добре е след 18 да си девствен/а отколкото да почнеш да правиш секс на 13 години...Не,не бих си променила мнението за някои който е на 18(и повече) и не е правил секс...но определено ще се замисля за някой който е на 12-13...
За мен няма значение на колко години човек го е направил за първи път, щом не се е почувстал готов за това-добре. Всяко нещо с времето си
всеки ще каже,че няма нещо против,ала бала.
обаче може не всички да са искренни....
аз лично не бих си го променил....но ако някое момче което ми е разказвало за 'подвизите си" си го признае.....евала му прави де![]()
ХаахахаПървоначално написано от Buttk0
по темата.....мне
Ако ме харесва някоя девица тва ше и е колям + козче...
Иначе ако е на 18 и е девица вероятността да е някоя курветина и/или пача е значително по-малка.
Иначе и аз съм девствен (на 22години). \/
Променя ли ви мнението тва нещо?![]()
От сичко казано следва ... че са пустиняци !
Strength thru Oi!
Е..аз познавам една, която е на 32 и девствена, ама въпроса е другПървоначално написано от moncho
![]()
Начи утре или вдруги ден иди и кажи че е пустиняк ... на 32 ... пфф тая сиурно по 5 пъти на ден търка !
Strength thru Oi!
Изобщо не бих си променил мнението за девственик било то над или под 18. Ако пък не го познавам, това изобщо не би провокирало в мен мисли от сорта "задръстен пустиняк" или нещо от сорта.![]()
Не можеш да кажеш какъв е един човек докато не го опонаеш.
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Първоначално написано от Bodom_child
напълно правилно!
пък особенно последното! =D>
2 т. от правилника. Бан на профил
По принцип не си градя мнение по това дали някой е девствен или не, но ако разбера, че някой мой познат на/над 18 години все още не е спал/а с момиче/момче единствено бих му се възхитила и бих се зарадвала, че са останали още хора, които държат повече на себе си, отколкото на мнението на останалите пубери, които си мислят, че трябва да се изчукаш на 13-14 години, защото иначе си задръстен..![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Това не е нищо срамно,всеки си има избор и мнение по въпроса и не мисля да си променям мнението за тях...
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
абе не е зле преди 18-19 да си го правил - то си е физиология - тялото вече е съзряло за секс - и си го иска![]()
Мен лично слабо ме вълнува, кой го е правил и кой не е. Но моите лични наблюдения са, че повечето (не всички), които са останали девствени до тази възраст и след нея са по-смотанички, по-затворвни... Това е моето мнение.
Горкия аз... Обречен съм...![]()
Извинявам се за дългата тема която написах но темата много навътре я приемамНезнам кви са тия наблюдения .. ма то ако има някойто си е останал девествен до 18 .. той сигурно и на 20 шси бъде .. и на 24 .. и така .. ако несе опита да го промени по някакъв начин ( което включва и да промени себе си .. )Първоначално написано от malka_sladuranka
Значи периода от 14 до 18 години е СУПЕР дълъг .. всмисъл тялото претърпява драстични промени .. тва са си 4 години мамкаму .. затва време колко работи могат да станат ... а ти тогава кръга на общуването на даден човек се свежда до един град с всичките приятели съученици родители ала бала .. съвсем друго е кат минеш 18 и пред тебе се отварят толко много врати ... общуваш и се запознаваш с повече хора от различни градове .. времето се променя , хората също ( съдя по себе си )
Аз също съм девствен на 18 съм .. не че несъм искал да го направя просто е нямало с кой![]()
Задръстен ? - НЕ !
Смотаняк ? - ако ми дефинирате тая дума ще ви кажа дали съм или несъм :]
Аз никога несъм бил затворен към хора , излизания , купони или квито и да е било мероприятия. По скоро тва в днешно време както казаха " колежките" от горните постове е ,че всеки сам си решава.. аз пък немисля такаAко ме харесваха момичетата .. щех да го направя ... неме харесват .. несъм го правил ... кво правя аз по въпроса ? Не седа и да мрънкам .. а ДЕЙСТВАМ !!! Не всичко е секс , тва може да го каже само някой който него е правил
То наистина не всичко е секс .. но 90% е в секса :]
Грозни - НЕ
Красиви - ДА
Тва е истината ... аз несъм красив .. можеби съм устроумен или поне така си мисля .. но не и красив .. НО се опитвам да го променя .. всеки който иска .. може ! Направете го и вие грозни братя и сестри ( тва изречение незнам от каде ми дойде чесно :} ) Ходете на фитнес ... ходете на козметик .. грижете се за тялото си то е ваша отговорнос .. То на повечето хора е в главата а не в тялото но проблема е че ако си красивите и тъпите повече ги приемат от умрените и грозни .. примерно ... Е сега има изключения НО то за всичко си има извинение ..
Така че хора стегаите се ... или поне опитаите .. аз съм сигурен че повечето хубави момиченца тук .. си ядът хамбъргери ... ходат рядко на фитнес .. и много други работи ... кой е красив и кой не е избира природата не ние ... ( под красив разбирам хубаво тяло лице , да иам позитивно излъчване , симпатичност ) ако ние си избирахме то всички бяха да са красиви .. хубавото е че в тва отношение има много да се говори но аз ше спра да пише щото знам че малко вас ще стигнат до тука :] така че както и да е няма да пиша повече вие сами си се оправяйте аиде чао от мен , много хубав форум :P
Съгласен съм с теб, ама малко си противоречиш. Първо казваш, че който е девствен на 18, и на 24 ще продължава да бъде, ако не се промени. После казваш, че до 18 години кръга от хора, с които общува човек не се променя много, а след това значително се променя и с това и много други неща. Така, че между 18 и 22 има голяма разлика според мен. Пък и от 18 до 22 също има 4 години(СУПЕР дълъг период от време(както ти се изрази))...Първоначално написано от Анонимко
Заради такива като теб съм подчертала "не всички". Всеки отговаря сам за себе си, аз не съдя никой. Ти не си задръстен- Ок...Къде съм казала, че си? Или сега всички девствени над тази възраст или разделили се с девствеността си по-късно ще се нахвърлят да обясняват, че не са задръстени...ОК..някой си не е, но друг е...Първоначално написано от Анонимко
of Whiskass как го гледаме живота бе ... ебаси той живота си е един .. примерно ако на 20 правиш секс .. и почнеш да го правиш систематично ква ше ти е разликата ? Или пък е по яко да правиш секс с 16 годишно момиче ( за тва нема спор)
malka_sladuranka ти направо ме затапи нема да пиша повече![]()
Дано съм затапила и други които са имали да кажат същото, но с други думи.Първоначално написано от Анонимко