- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поредната тема за девствени:)
Аве слушаите се кви тъпотий дрънкате повечето ве,тва не опира до "готов/а съм" и "не съм готов/а" ами до човешка нужда и повечето тука не са го разбрави,друг е въпроса че почваш когато искаш,и тва че някои/някоя е почнала на малка възраст не е защото ще му се смеят,а по темата еми нема да ми се промени щото знам как седят нещата![]()
аиде ся по-спокойно и без велики мъдрения!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ps искам да добавя за Whiskas че можеби несъм те разбрал правилно .. все едно ти искаше да кажеш че един човек на 18 който е правил секс гледа различно на живота от един човек на 18 който не е правил .. ми да тва е така :] 100% от всякаде е така ... незнам що ... кат се замисля ... можеби тва ми е станало като фикс идея![]()
МPOWER примерно ти ако си на 16 и си некъв дебел и пъпчив и смръделив ( просто го давам като пример ) и на тебе щи се прай секс ма коя щи пусне .. ? та то неа толко до инстинк а до имане и немане
Да, ама ако си с хубаво тяло, с гладка кожа и се къпеш редовно, тогава не е до имане и нямане...Първоначално написано от Анонимко
Определено ще ми се издигне в очите доста. Аз съм именно от тези грозни задръстенячки. Аз и моя приятел го направихме на 20. познавам 1 куп момичета и момчета, които са го направили за първи път след 18. даже като се замисля повечето, които познавам са правили секс за първи път след 18. Няма лошо. за мен 18 е прекрасна възраст за започване на половия живот. и аз тогава бях навита, имах гадже, но все пак не се реших-имах си притеснения, които се оправдаха. не съжалявам-сега си правя секс и ми е добре.
ne estestveno,vseki stava gotov za sex po razli4no vreme tva 4e e na 18 ne ozna4ava 4e tvqbva zadaljitelno da e pravil sex
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Няма значение кой кога ще го направи. Все пак всеки е различен и си преценява. А това, че някои мислят девствениците 18+ за задръстени, говори зле за тях. Да се пазиш, докато откриеш подходящия, не те прави автоматично задръстен!
Тези, които са се пазили до 18, ми се издигат в очите, за разлика от другите, "сефтосали" се на 12.![]()
Тия дет се чувстват задръстени може ги насефтосам набърже...![]()
90% от хората в този форум сме девствени
И да са девствени кво?.. Да не би да са пещерняци?... Пф.. ! Някои хора тук са много ограничени...
no e tupo da se devstvenПървоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
И аз съм...Първоначално написано от Киното
![]()
Не сте толкова много...Първоначално написано от Киното
![]()
Повече сме, и ти си...![]()
NEEEE ne bih go premenila vseki sam re6ava koga da go napravi za parvi pat
Защо каза бе?Първоначално написано от Shmatko
Това си беше нашата малка тайна. Не исках никой да знае, че съм просто едно невинно дете.
![]()
Айде, айде то педерас не се стаа от един път ти искаш да се отвориш с толко. Чух че на 7-мия път ставали работите...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Естествено, че няма да ми промени мнението. Това кой кога е правил секс не променя човека![]()
Съветвам ви да гледате филма: The 40 Year Old Virgin / 40-годишният девственик![]()
![]()
Мнението ми е, че да пускаш подобни теми е далеч по жалко, отколкото да не си се чукал. Дреме ми кой е девствен и кой не. Толкова ли нямате и други теми за размисъл?![]()
Don't worry, be happy!
Издигат ми се в очите по-скоро.Първоначално написано от Анонимко
Бившия (тоя, който ме отряза) е на 19 и бях първото момиче, което изобщо целува... Имах планове и да го направим, защото той беше най-нежното и добро момче, което съм срещала... И изобщо всичко от което се нуждая... някой като негоМного жалко че историята няма хепи енд, но той беше наистина мн нежен човек, и чувствен, с мярка някак си...
Само хвала мога да кажа на хра, които са си запазили девствеността и не са се наебали като малки! (аз направих тази грешка.. но не мога да я възвърна)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Попринцип не смятам, че е нормално след 18 да си девствен. Това според мен говори не че си тъп и смотан и пр. а че не можеш да общуваш добре с хора в повечето случаи. Но от моя клас има едно момиче, което си е супер комуникативно, ама си казва че ще се пази до сватбата, защото девствеността й била най-ценното нещо и искала да го даде на човека с когото иска да прекара живота си и бла бла бла... а тя е мн вярваща християнка... абе зависи си от човека ама няма значение момче, момиче все пак не е необходимо да се пази чак до 20 примерно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не става само с ядене трябва и акъл!
Това се отнася от `91 на горе (даже може и от части и `91 да се смята)!
По темата: Не, няма да си променя мнението!Даже се бих зарадвал, че не е прибързала да прави секс, още като дете.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Естествено, че няма да си променя мнението! Това, че е девствен/а не го/я прави по-малко човек от останалите. Пък и защо да си променям мнението - да не би девствеността да е някаква нелечима болест или недъг ? Това си е лично нещо за всеки индивид и не мисля, че трябва да оказва някакво влияние върху изграждането на мнение за този индивид. Естествено, има и такива, които ще кажат - "ооо тая/тоя е девствен/а - eбати задръстеняка/задръстенячката", но тях няма да ги коментирам. Като са са нае*али на 13 все 1 рога имат![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..