.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    MPOWER
    Guest
    Аве слушаите се кви тъпотий дрънкате повечето ве,тва не опира до "готов/а съм" и "не съм готов/а" ами до човешка нужда и повечето тука не са го разбрави,друг е въпроса че почваш когато искаш,и тва че някои/някоя е почнала на малка възраст не е защото ще му се смеят,а по темата еми нема да ми се промени щото знам как седят нещата аиде ся по-спокойно и без велики мъдрения!!!

Guest
    ps искам да добавя за Whiskas че можеби несъм те разбрал правилно .. все едно ти искаше да кажеш че един човек на 18 който е правил секс гледа различно на живота от един човек на 18 който не е правил .. ми да тва е така :] 100% от всякаде е така ... незнам що ... кат се замисля ... можеби тва ми е станало като фикс идея

Guest
    МPOWER примерно ти ако си на 16 и си некъв дебел и пъпчив и смръделив ( просто го давам като пример ) и на тебе щи се прай секс ма коя щи пусне .. ? та то неа толко до инстинк а до имане и немане

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    МPOWER примерно ти ако си на 16 и си некъв дебел и пъпчив и смръделив ( просто го давам като пример ) и на тебе щи се прай секс ма коя щи пусне .. ? та то неа толко до инстинк а до имане и немане
    Да, ама ако си с хубаво тяло, с гладка кожа и се къпеш редовно, тогава не е до имане и нямане...

Мега фен Аватара на koalka
    Няма нищо смотано, ако не си го направил на 18.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Определено ще ми се издигне в очите доста. Аз съм именно от тези грозни задръстенячки. Аз и моя приятел го направихме на 20. познавам 1 куп момичета и момчета, които са го направили за първи път след 18. даже като се замисля повечето, които познавам са правили секс за първи път след 18. Няма лошо. за мен 18 е прекрасна възраст за започване на половия живот. и аз тогава бях навита, имах гадже, но все пак не се реших-имах си притеснения, които се оправдаха. не съжалявам-сега си правя секс и ми е добре.

Супер фен
    ne estestveno,vseki stava gotov za sex po razli4no vreme tva 4e e na 18 ne ozna4ava 4e tvqbva zadaljitelno da e pravil sex
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма значение кой кога ще го направи. Все пак всеки е различен и си преценява. А това, че някои мислят девствениците 18+ за задръстени, говори зле за тях. Да се пазиш, докато откриеш подходящия, не те прави автоматично задръстен!
    Тези, които са се пазили до 18, ми се издигат в очите, за разлика от другите, "сефтосали" се на 12.

Shmatko
    Guest
    Тия дет се чувстват задръстени може ги насефтосам набърже...

Киното
    Guest
    90% от хората в този форум сме девствени

И да са девствени кво?.. Да не би да са пещерняци?... Пф.. ! Някои хора тук са много ограничени...
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
    Това не е нищо срамно,всеки си има избор и мнение по въпроса и не мисля да си променям мнението за тях...
    no e tupo da se devstven

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Киното
    И аз съм...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Киното
    Не сте толкова много...

Shmatko
    Guest
    Повече сме, и ти си...

NEEEE ne bih go premenila vseki sam re6ava koga da go napravi za parvi pat

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Повече сме, и ти си...
    Защо каза бе? Това си беше нашата малка тайна. Не исках никой да знае, че съм просто едно невинно дете.

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Повече сме, и ти си...
    Защо каза бе? Това си беше нашата малка тайна. Не исках никой да знае, че съм просто едно невинно дете.
    Айде, айде то педерас не се стаа от един път ти искаш да се отвориш с толко. Чух че на 7-мия път ставали работите...

Естествено, че няма да ми промени мнението. Това кой кога е правил секс не променя човека

Съветвам ви да гледате филма: The 40 Year Old Virgin / 40-годишният девственик

Голям фен
    Мнението ми е, че да пускаш подобни теми е далеч по жалко, отколкото да не си се чукал. Дреме ми кой е девствен и кой не. Толкова ли нямате и други теми за размисъл?
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Напротив, това няма да промени мнението за даден човек, даже ще спечели уважението ми.

Re: Поредната тема за девствени:)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте! Една друга тема ме провокира да направя тази. Въпросът ми е какво ви е мнението за момичета и момчета, които са над 18 години и са девствени или по точно дали това, че са, променя мнението ви за тях? Мислите ли ги за по - смотани или нещо по - малко от тези, които са правили секс? Бихте ли си променили мнението за момиче/момче, което ви харесва, когато разберете, че е девствено (за над 18 годишни става въпрос)? Въобще има ли някакво значение този факт, когато си изграждате мнение за някого?

П.С. Знам, че има много такива теми, ама те не отговарят точно на тия въпроси
    П.С.2. Не искам да ми давате съвети, просто искам да разбера мнението ви
    Издигат ми се в очите по-скоро.
    Бившия (тоя, който ме отряза) е на 19 и бях първото момиче, което изобщо целува... Имах планове и да го направим, защото той беше най-нежното и добро момче, което съм срещала... И изобщо всичко от което се нуждая... някой като него Много жалко че историята няма хепи енд, но той беше наистина мн нежен човек, и чувствен, с мярка някак си...
    Само хвала мога да кажа на хра, които са си запазили девствеността и не са се наебали като малки! (аз направих тази грешка.. но не мога да я възвърна)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Попринцип не смятам, че е нормално след 18 да си девствен. Това според мен говори не че си тъп и смотан и пр. а че не можеш да общуваш добре с хора в повечето случаи. Но от моя клас има едно момиче, което си е супер комуникативно, ама си казва че ще се пази до сватбата, защото девствеността й била най-ценното нещо и искала да го даде на човека с когото иска да прекара живота си и бла бла бла... а тя е мн вярваща християнка... абе зависи си от човека ама няма значение момче, момиче все пак не е необходимо да се пази чак до 20 примерно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Град
    България
    Не става само с ядене трябва и акъл!
    Това се отнася от `91 на горе (даже може и от части и `91 да се смята)!

По темата: Не, няма да си променя мнението!Даже се бих зарадвал, че не е прибързала да прави секс, още като дете.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Естествено, че няма да си променя мнението! Това, че е девствен/а не го/я прави по-малко човек от останалите. Пък и защо да си променям мнението - да не би девствеността да е някаква нелечима болест или недъг ? Това си е лично нещо за всеки индивид и не мисля, че трябва да оказва някакво влияние върху изграждането на мнение за този индивид. Естествено, има и такива, които ще кажат - "ооо тая/тоя е девствен/а - eбати задръстеняка/задръстенячката", но тях няма да ги коментирам. Като са са нае*али на 13 все 1 рога имат
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си