.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: POMOGNETE??

Hybrid View

POMOGNETE??

Първо здравеите на всички!
    Значи и аз имам малък проблем и ако може някой да ми помогне, значи....проблема ми е че много се дразня и не ми е приятно за делата които е правила приятелката ми преди да тръгне с мен, това нормално ли е. Много ми е гадно просто нз, просто нещо ми става като се замисля че някой я е бутал преди мен, и даже май не е спала с друг , но ми е гадно като се сетя че някой я е бутал по интимните части и т.н, имам чувството че е омърсена или нещо такова. Между другото аз съм на 18 тя е на 16, незнам просто защо ми е гадно заради такива неща, нито съм малък нито нищо. Но споделям с вас и очаквам мнения, съвети и т.н! моля кажете си мненията и некви съвети дайте?
    ПЛллсссс!
    Ми мерси предварително и чао за сега
    Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!

Не смятам , че е много нормално . Все пак тя е на 16 и е имала гаджета преди тебе . Не си прав да мислиш така за нея . Това , че преди е била с друг не е важно , щом сега е с теб . Така че внимавай да не я изгубиш , заради тая простотия .

Shmatko
    Guest
    Съвсем нормално си е кат знаеш кви боклуци има, то аз като видим някоя да се мотае с тях после не я пипам дори...

Koй какво е бутал бре!
    Знаеш ли дали е девствена от къде разбра пък кои са я бутали преди теб!?Какво да не би да има огромен луфт сещаш се къде!?
    И те било гнус ли
    Пак ще кажа в заключение да ви имам проблемите!
    Light The Universe

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Цитирай Първоначално написано от Alpha_Dog{F}
    Не смятам , че е много нормално . Все пак тя е на 16 и е имала гаджета преди тебе . Не си прав да мислиш така за нея . Това , че преди е била с друг не е важно , щом сега е с теб . Така че внимавай да не я изгубиш , заради тая простотия .
    Emi da taka e..
    Vse pak na 16 e normalno da e imala gadjeta predi tebe i kfo?Ti da ne bi da ne si bil s drugi momicheta??
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми потърси си някоя девственица

Според мен нещо не е много нормално да я чувстваш омърсена... По-добре го преглътни или наистина си потърси някоя, която да не е била с никой друг

trqq da proumee6 4e tq ne e malka i e suvsem normalno da e izlizala s dr mom4eta predi teb!ti kak si bil s dr momi4eta,a??zamisli se i si otgovori sam na vuprosa
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Re: POMOGNETE??

Цитирай Първоначално написано от FrantiK
    Значи и аз имам малък проблем и ако може някой да ми помогне, значи....проблема ми е че много се дразня и не ми е приятно за делата които е правила приятелката ми преди да тръгне с мен, това нормално ли е. Много ми е гадно просто нз, просто нещо ми става като се замисля че някой я е бутал преди мен, и даже май не е спала с друг , но ми е гадно като се сетя че някой я е бутал по интимните части и т.н, имам чувството че е омърсена или нещо такова. Между другото аз съм на 18 тя е на 16, незнам просто защо ми е гадно заради такива неща, нито съм малък нито нищо. Но споделям с вас и очаквам мнения, съвети и т.н! моля кажете си мненията и некви съвети дайте?
    ПЛллсссс!
    Да ами и аз съм така споко. Гадничко е ама... няма начин.

Повече от фен Аватара на Buttk0

ПЛллсссс!

А така бе White Pride World Wide щом е омърсена е за газовата камера ... да изчистим обществото си ! Sieg Heil !
    Strength thru Oi!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от magito_gandia
    trqq da proumee6 4e tq ne e malka i e suvsem normalno da e izlizala s dr mom4eta predi teb!ti kak si bil s dr momi4eta,a??zamisli se i si otgovori sam na vuprosa
    пък и всъщност щом е девтсвена значи не е омърсена!
    Let The BEAT Control Your Body

ПЛллсссс!
    WTF?!

Гадно ти е от чист мъжки егоизъм. Хубаво е да го преодолееш.
    Sursum deorsum, tenus obitus.

Мега фен Аватара на koalka
    Не се измъчвай заради глупости.Не си разваляй връзката.Еми да, случило се е, но ти нищо не можеш да направиш?Според теб има ли смисъл да се тормозиш за нещо такова?По-добре не мисли за това и си бъдете заедно.

Of mersi mnou mislq 4e ste pravi i se vprqgam, be ko da napraq az sym i mnou revniv, mi da e normalno e verno Prosto harektara mi e takyv mai, i mai verno e ot myjki egoizym
    Ai peace i mersi mnou!
    Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!

Мега фен Аватара на iiirish
    това се нарича "самовнушение"

Голям фен
    Ревнувааааш
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на Blab
    Хех...хехе.....не знам ревност ли е, какво е..., ама толкова по мъжки ми звучи...хех.........чисто девойче няма как да си намериш в днешно време(жалко, но факт)...айде със здраве...

Пък ако държиш да е чисто, ще трябва сам да си го изкъпеш.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Revnuva6 ?! Zna4i q obi4a6 ? ako ne se laja ... Togava kakaf smisal da se tormozi6 s tova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си