- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да й дам ли втори шанс?
С едно момиче уж ходехме..аз нямах никакви чувства към нея. Преди 3-4 месеца, обаче бях луд по нея и я исках много. На 14ти февруари излязохме и всичко си се нареди, обаче след като нямам чувства към нея ми беше се тая дали съм с нея. Тя към обаче има. Докато е била с мен се е занимавала с още 2ма, но си е мислила, че не съм знаел. Скъсах с нея и тя много ме умоляваше да излезем да се разберем защо съм направил така, но аз все и отказвах (тва преди 2-3 дена). И днеска й казах да излезем да видя кво ще ми каже. Има ли смисъл да излизам с нея, при положение, че ме е лъгала яко и си е мислила, че може така да си ме върти (но аз след като нямам чувства към нея и не ми пука хич не й правех забележки).
po-dobre si nameri nqkoq svqstna ako tarsi6 takava de![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
За мен няма абсолютно никакъв смисъл - тя си е играла с теб, а ти нямаш чувства към нея и не ти пука. Загубена кауза. Най-добре всеки да си тръгне по своя път.
Mahai q.Tolko i puka za tebe 6tom te e lugala.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Прави стеБлагодаря. Аз лично исках само да видя кво ще ми каже..но наистина явно няма смисъл
Щом нямаш чувства , а тя е такава , какъв беше смисала да питаш :P
Не. Няма смисъл. Тя не би се занимавала с още двама, ако е имала такива чувства. А и на теб ти е било/е все едно, така че не виждам смисъл.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ами няма абсолютно никакъв смисъл да излизаш с нея, по-добре всеки да си гледа живота и да не се занимавате един с друг![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
kakto go e napravila vednuj,taka 6te ti vrutne toq nomer otnovotaka 4e ti si preceni...zaslujava li si da si gubi6 vremeto s nqkva lesna ku4ka???az mislq 4e NE ... no se pak ti si preceni
![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
Понякога и най-безмисленото нещо има по-голям смисъл от редица други неща. Но в този случай ще ти препоръчам да не правиш нищо освен... да си намериш друга женска.
Явно времето за срещата,за която питаше дали да отидеш,или не е минала,но ако предстой аз не бих отишла.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
xa be kvo shte se zanimavash s taq.. ima chuvstva kum teb puk otiva pri drug i to ne edin,a dvama.. prosto nqma smisul daje da se zanimavash s neq.Puk i kato nqmash nikakvi chuvstva kum neq reshenieto ti e qsno i na teb bez da se dopitvash do horata vuv foruma![]()
![]()
Ми не е лошо де се видите, да се изясните, може и да си простите, ама да се съберете...не ти пожелавампък и ти нали казваш, че нямаш чувства към нея, къф е смисъла да си с някой примерно само само да не си сам.Просто се разберете и си останете приятели(банално е знам), но по-добре тва отколкото да се гледате на кръв докато свят светува.
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
отиди бе може и да черпи