.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Да й дам ли втори шанс?

С едно момиче уж ходехме..аз нямах никакви чувства към нея. Преди 3-4 месеца, обаче бях луд по нея и я исках много. На 14ти февруари излязохме и всичко си се нареди, обаче след като нямам чувства към нея ми беше се тая дали съм с нея. Тя към обаче има. Докато е била с мен се е занимавала с още 2ма, но си е мислила, че не съм знаел. Скъсах с нея и тя много ме умоляваше да излезем да се разберем защо съм направил така, но аз все и отказвах (тва преди 2-3 дена). И днеска й казах да излезем да видя кво ще ми каже. Има ли смисъл да излизам с нея, при положение, че ме е лъгала яко и си е мислила, че може така да си ме върти (но аз след като нямам чувства към нея и не ми пука хич не й правех забележки).

Повече от фен Аватара на Buttk0
    НЕ! Да мре тая кифла !
    Strength thru Oi!

Фен
    Град
    drevna garciq
    po-dobre si nameri nqkoq svqstna ako tarsi6 takava de
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    За мен няма абсолютно никакъв смисъл - тя си е играла с теб, а ти нямаш чувства към нея и не ти пука. Загубена кауза. Най-добре всеки да си тръгне по своя път.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Mahai q.Tolko i puka za tebe 6tom te e lugala.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Прави сте Благодаря. Аз лично исках само да видя кво ще ми каже..но наистина явно няма смисъл

Щом нямаш чувства , а тя е такава , какъв беше смисала да питаш :P

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ами деа знам , ако мислиш , че се е променила тя , и че ти имаш някви чувства към нея , пробвай , кво губиш ?
    Но ако всичко си е като преди , ще е напълно безсмислено . Продължи напред просто .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Pink Paradise
    Не. Няма смисъл. Тя не би се занимавала с още двама, ако е имала такива чувства. А и на теб ти е било/е все едно, така че не виждам смисъл.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами няма абсолютно никакъв смисъл да излизаш с нея, по-добре всеки да си гледа живота и да не се занимавате един с друг

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    За мен няма абсолютно никакъв смисъл - тя си е играла с теб, а ти нямаш чувства към нея и не ти пука. Загубена кауза. Най-добре всеки да си тръгне по своя път.

kakto go e napravila vednuj,taka 6te ti vrutne toq nomer otnovo taka 4e ti si preceni...zaslujava li si da si gubi6 vremeto s nqkva lesna ku4ka???az mislq 4e NE ... no se pak ti si preceni
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Понякога и най-безмисленото нещо има по-голям смисъл от редица други неща. Но в този случай ще ти препоръчам да не правиш нищо освен... да си намериш друга женска.
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Мега фен Аватара на koalka
    Не, няма никакъв смисъл.

Голям фен
    Явно времето за срещата,за която питаше дали да отидеш,или не е минала,но ако предстой аз не бих отишла.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    xa be kvo shte se zanimavash s taq.. ima chuvstva kum teb puk otiva pri drug i to ne edin,a dvama.. prosto nqma smisul daje da se zanimavash s neq.Puk i kato nqmash nikakvi chuvstva kum neq reshenieto ti e qsno i na teb bez da se dopitvash do horata vuv foruma
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Ми не е лошо де се видите, да се изясните, може и да си простите, ама да се съберете...не ти пожелавам пък и ти нали казваш, че нямаш чувства към нея, къф е смисъла да си с някой примерно само само да не си сам.Просто се разберете и си останете приятели(банално е знам), но по-добре тва отколкото да се гледате на кръв докато свят светува.
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Супер фен
    отиди бе може и да черпи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си