.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Orange
    Guest

Егати и сапунката! Любовен/приятелски проблем

Здравейте, хора! Моля за съвет Отчаяна съм. Има 1 момче, по което си падам. Той не ме харесваше до 1 момент. По 1 вреем не знам какво му стана, започна да се държи мило с мен, да ми се усмихва и т.н. Бяхме в страхтни отношения, до 1 момент. Не знам какво стана - спря да ми говори изведнъж. Много се чудех какво става. По едно време реших, че не си заслужава да си губя времето с него, щом не ме харесва - няма нищо да променя. Наскоро изпратих на една приятелка сайтът, в който пишеш трима човека, които харесваш и после ми ги пращат на мен И за мое огромно учудване открих наши общи приятели, за които тя многократно е отричала, че има някакви чувства Тя много ми се разсърди и изпрати на горе споменатото момче бележка дали иска да ми стане гадже Отговорът съответно беше твърдо не. Въпросът е, че сега той си мисли, че аз имам невероятни чувства към него и т.н. Опитах се да му обясня, но той ме подмина без въобще да ми обърне внимание. А относно точно защо изведнъж охладня - бях споделила на наш общ приятел наблюденията си и той взел, че му казал Помагайте сега как да им оправям бъкиите... Искам с това момче да сме само приятели, нищо повече...

Загубена кауза ако питаш мене
    Vladoka rulzzz

Пфффф много еднакви и доболка познати истории в тоз форум Ми незнам какво да ти кажа точно.Явно приятелката ти хич не ти е приятелка.Оня познат също...А момчето е някфо...и аз незнам кво ама да не ти дава да му обясниш...незнам не си заслужава да се притесняваш и тръшкаш според мен.Явно не е толкова свестен колкото мислиш.Моят съвет е да за*беш тази работа и да си живее живота
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Guest
    Тази картинка дето ти е на аватар ми е уолпейпър на телефона Е добре, толкова ли не моганищо да направя... В любовен план ясно, почти съм го превъзмогнала, но като приятели???

Супер фен
    Град
    Мбабане
    разбира се като всяка сапунка - блудкаво и тъпо
    и да да знаеш, че Хуанита е бременна от него

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Imaginar4e
    Пфффф много еднакви и доболка познати истории в тоз форум Ми незнам какво да ти кажа точно.Явно приятелката ти хич не ти е приятелка.Оня познат също...А момчето е някфо...и аз незнам кво ама да не ти дава да му обясниш...незнам не си заслужава да се притесняваш и тръшкаш според мен.Явно не е толкова свестен колкото мислиш.Моят съвет е да за*беш тази работа и да си живее живота
    Той, че не е свестен - не е . Че не е като хората - не е... За приятелката - ясно ми е, приключихме с грандиозн скандал, а на момчето, дето ме издаде - не мога да се сърдя... Просто е свестен и се държи добре с мен... Не знам, искам съвет как да създам приятелство след като всичко пропадна...

Ебаси малоумниците,направо се плаша
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Мега фен Аватара на iiirish
    не можеш да наравиш нищо! колкото повече се опитваш да му доказваш, че чувствата ти са само приятелски, той толкова повече ще мисли, че всъщност е обратното!
    просто го остави и си гледай живота

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    разбира се като всяка сапунка - блудкаво и тъпо
    и да да знаеш, че Хуанита е бременна от него

=D> =D> =D> =D> =D> =D> ХАХАХАХАХХА !!!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре се откажи и не прави нищо.

Град
    sofia
    verno e sapunka

Супер фен
    зарежи го ко ще се занимаваш

Стой си на гъзо и не се занимавай.
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Град
    софия
    tva e tip durzost i krasota baxti bozata buaxaxaxaxaxaxaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си