- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- UJAAAAAAAAAAAAS :(
hora haresvm edno mom4e to mi e priqtel ama se dari gadno se mi podigrava kakvo da pravq v ot4aqno polojenie sam![]()
Забрави го, не заслужава вниманието ти.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
аре спри бе ..
ако е оня дето си имаше гадже и не ти обръща внимание -казахме ти ОСТАВИ ГО НАМИРА!
2 т. от правилника. Бан на профил
Щом се държи така , няма смисъл да се опитваш да правиш каквото и да е било . Каузата е изгубена , пък и не си заслужава.
Няма смисъл, бориш се за загубена кауза![]()
Не се занимавай с него.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Е ако ти е приятел наистина няма да ти се подиграва и да се държи гадно......по-добре си намери някой по-добър
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Самоубий се, изрод малък.Първоначално написано от golqmoto_napu6vane
Saglasna sam s gornite postove.Ako ti beshe priqtel nqmashe da te podigrava.Sledovatelno ne se zanimavai s nego,zashtoto smisal nqma.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Нали все още е този, който си има гадже?
Ако е той остави го намира, вече ти го казахме.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Миличка, щом като го обичаш се бори за любовта си ! Отиди... кажи му го и дано да те разбере... бори се за любовта си... бори се за твоя любим...
хаха, ебавам се. самоубий се !![]()
Първоначално написано от Aleandra
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Кажи му следното "Get lost"
Кажи му следното : Колко тъп трябва да си за да си сложиш ник "golqmoto_napu6vane" ?Първоначално написано от W3aKn3ss
![]()
mi mila,sled kato se durji gadno s teb..kuv priqtel ti se vodi?!?!A puk za ne6to pove4e .... ne si go i pomislql.Nai-dobre go zabravi...muje na put i pod putedin jivot se jivee..znae6 li kolko takiva mom4enca 6te ti zavurtat glavi4kata...za tva nedei se tormozi
ostavi go toq...ne te zaslujava!!!!
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
umriiii dokato eba majka ti - kvo q obijdash be izverg ?!Първоначално написано от Digital
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
И ти се самоубий.Първоначално написано от Вълка
Може би не трябва да го харесваш.Странно ми е как можеш да харесваш момче, което те прави за смях и ти се подиграва!?
Понякога трябва да се отказваме и да свикнеме с мисълта,че няма всеки път да става както ние искаме.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
аха така си еПървоначално написано от nasty_f
ЗАРЕЖИ ГО!...няма смисъл да се занимаваш с него...просто се поокледай наоколо....и няма как да не намериш момче което да е хлътнало по теб...виж някой ъгъл...може да е срамежлив и не с супер външност....но би те обичал с всяка частица от него...![]()
офтопик:коя е мелодията от сайта никога.хит.бг...много сладка еее
![]()
ох не ща да си представям на колко си години, защото най-вероятно може би ще сбъркам - ще ти дам 15 а ти гаранция си на по-малко! абе вие всичките още от детската градина, айде от първи клас, вече обичате, вече сте влюбени, вече не можете без някой... ПРЕВЗЕМКИ ако питаш мен! това че искате да обичате силно и безрезервно не значи, че имате дори стотна от тези чувства! едно дете (буквално!) което си няма хал на хабер от живота не е възможно да се влюби истински!Първоначално написано от golqmoto_napu6vane
6to pa da ne q obijda?davai macka samoubii se s tebe sme buaxaxaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от Вълка
eY!
6IU ne SAM STIGNALA DO TAM 4E DA SE samoubivam za nekvo typo skapano sy6testvo kato mom4e (ne govorq poprincip za mom4etata a samo za TOQ deto e na vypros ina4e ste mn gotini) toq ne zaslujava pove4e da go spomenavam tay 4e mn mersi za vsi4ko koeto mi kazahte i mi pomognahte mn
\
/
![]()