- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Из дом летът косми.. ХЕЛП
Еи хора направо съм отчаян .. из дом насекаде летат косми от кучето ми и направо незнам кво да права .. то се скубе за страааааааааааааааааааааа ааааааахххх и по вси4ките ми дрехи има косми и даже по боксерките ми ( което е нехегиенично а аз съм маниак на тема тистота ) и постоянно преди да излизам си обирам всички косми от дрехите с мокра ръка .. на проблема е че доде излезна пипна ли се за нещо съм пак целия у косми .. направо несе издържа незнам с някав антистатик ли треа да се перът да кажа на майками да слага или незнам еи помагаите мене ми е гадно вече аз съм и казал или да маха кучето или аз се махам обаче па тя толко го обича и само ми мрънка тука
Трее да купиш на кучето новата кучешка храна "наденичка с цианид" и няма да имаш повече проблеми с космите![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
не мерси несъм гладен , неможе ли нещо с което да го мажа ?
Просто прибирай дрехите си там, където кучето не ходи...например в гардеробНе вярвам да се завира по шкафовете. С какво ще го мажеш? Доколкото знам всяко куче има период, в който се скубе повече от обикновено.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не става момче сега точно започва пролетната смяна на козината
Единствения начин е кърпата с воа и внимаваш да не се докоснеш до нещо хаха
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
xaaxxa то тва неа пролет тва си е цела годин така![]()
Без смисъл са мненията които нямат значение за автора на темата.Собсвениците на кучета знаят колко е обичано едно куче в дома.
Кажи каква порода е.Без да кажеш породата не мога да кажа нищо.Различни породи,различни козини..
otu4i se ot navika da 4isti6napravi6 li go nqma da ti pravi vpe4atlenie 4e ima kosmi navsqkude
![]()
Това не е вещ.Мислиш ли че някой би сменил детето си?
нещо за косопадпреди по ВС телешоп рекламираха Ерва матин
![]()
Сложи в едно кюфте отрова и му дай да го изяде![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
кфа порода е тфа куче че толкова се скубе бе..и аз имам 2 кучета с дълга козина ама не се скубят така както си описваш
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ТОВА Е !!!!!!!!!!Първоначално написано от malko inat4e
У нас като не чистим,знаеш ли кво е чисто![]()
xaaxaxaxaax mn me kefi6 egati akcenta xaxaxaxaxaaxПървоначално написано от Анонимко
Аз имам същият пробрем,само че виновниците за него при мен са двете ми котки!Боря се с тази напаст космите вече от 5-6 годинии повярвай ми още не съм намерила лек и едва ли ше намеря,та вече съм се примирила!
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
na4i ima edni 4etki deto sa mnogo sitni ako iska6 da se zanimava6 trqa da go re6e6 vseki den i togava nqma da ima kvo da si skube.. i da mu padat tokova mn kosmi az s moito ku4e taka pravqina4e i v nas 6e e kosmilo
И при нас е същото, но вече свикнахМоя пес се скуби целогодично и космите са дълги и бели и гаджето даже ме бъзика: "Пак ли си ходила при някой дядо"
![]()