- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vazmojno li ei malkite da se vlubqt
4eta redovno forym4eto i sam zabelqzala 4e nqkoi gledat s nedoverie kam po malkite koito mislqt 4e jivota za tqh e priklu4il.za6to pak da ne se vlubqt?az sam na 14 god (za nqkoi sam kele6) no drygi na po 17-18god me priemat kato golqma.i nzzz na kvo mnenie ste vie i dali 6te mi povqrvate ili ne-no i az sam se vlubvala-znam kakvo e da obi4a6 nqkoi istinski i silno i da si gotov da napravi6 vsi4ko za negy taka 4e ne si pravete izvodi ot godinite.Nqkoi se razvivat po barzy ot drygi ne go zabravqite !
Това се говори, защото наистина повечето ДЕЦА на по 13-14 годинки, не може да се влюбят, казвам повечето, а не всичките![]()
![]()
Защото слушам от някоя 14 годишна пикла как обича еди кого си и след седмица вече е с друг ... е да, и ако това е обич..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами много пъти сме казвали, че за любовта няма граници - тя не пита, а връхлита, така че съм на мнение че е възможно да се влюбиш на 13-14 стига да истински обаче и да не използваш думата любов просто ей така![]()
Зависи дали наистина са деца...Познавам много 18 годишни, които са си още деца и такива, които на 15 вече се сблъскват с доста проблеми, присъщи за възрастните.
moje i malkite da se vlubvat . az li4no se vlubix kogato oshte xodex na detska gradina
напълно съм съгласна,и аз съм била на 14 и мога да твърдя че тогава казвах че съм срещнала голямата си любов,че той е момчето на живота ми,но мина се един месец и аз вече бях ``обикнала`` друг.Така че повечето 13-14 годишни са били като мен не е обич това а просто увлечение нищо повече.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Влюбват се и дечурлигата... Е, разбира се не всички...![]()
Аз съм жив пример за тва че както се изразихте "малките" могат да се влюбят...средата на февруари бях пуснала една тема относно тва което ми се случи на 14ти февруари...вече е 6-ти март а аз още не съм преодоляла този човек и то не защо да е, а защото имам прекалено силни чувства към него..знам че казвате че повечето от 13-14 годишните обичат ден за ден, но аз не съм такава и много пъти ме е било яд на мене че съм толкова добър човек и че обичам до край.....но отговорът ми по темата е че така наречените "малки деца" мога да се влюбят и то супер силно...но има и такива, дори моята бест фр е такава, които незнаят кво искат мачкат мъжките сърца и си мислят че обичат а всъщност не осъзнават колко сърца разбиват и че наи-потърпевши са самите те които нараняват щото един ден ще си останат сами и тва е може би наи-жалкото...
![]()
Колко са влюбчиви грозните хора...Първоначално написано от ATAKABG
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Сладурче, напълно си права!Влюбих се на 11-12 и беше(да не кажа "е")истинско.За мен винаги е било проблем, че ме мислят за по-голяма(за интереси и виждания говоря) отколкото съм(но сега е преимуществоПървоначално написано от malka_ligla
)...И да, някои се развиват по-бързо, други - по-бавно, а трети..., ами - не се
айде усмивки за големите момичета:P
Съгласна съм с Милото.Не сме казали, че е невъзможно, но наистина повечето момчета и момичета на тази възраст(а особено момчетата) не са наясно какво е любов.
Da be,malkite obichali den za den. DA ama NE! Az syshto sym na 14 godini,hodeh s edno momche 9 meseca,a veche ot 3 meseca sme razdeleni,no az vse oshte ne spiram da mislq za nego.Moga da kaja che go obicham,pravela sym mnogo jervi za nego i ako se syberem shte prodylja da gi pravq!
Когато бях на 12, си мислех, че съм влюбена. Когато бях на 14, половината ми клас се влюбваше едновременно в едно и също момче. Сега вече на 20, съм заключила сърцето си с три ключалки, с единствена надежда никой да се стигне до него, за да го разбие.
Наистина радвам се,че подчертахте,че НЕ всички са толкова влюбчиви.
Аз не съм се влюбвала,но пък съм била дотолкова привързана, че доскоро бях в нещо като лека депресия(от август).Но осъзнах,че няма смисъл да си седя и да чакам и реших да се забавлявам и сега познавам много други хора и изживявам нещо ново.
ПС: На 15 съм.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Зависи от човека.В повечето случаи истинската любов идва в малко по-зряла възраст 17-18, въпреки, че аз на 14 бях влюбен и мога да кажа, че не беше ей така...но нищо не се получи![]()
хъхъ..