- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-сладко ли е чуждото ???(Анкета)
По-сладко ли е според вас "чуждото" в любовта ???
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Зависи от много неща.![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
зависии от мнооого други нещано по принцип за момента-не бих го заменила
![]()
f@nt@zi@
в любовта - не ! в секса - да ! \/ когато любовта е силна и си отдаден на някой не мислиш за 'чуждо' ....
ПодкрепямЗависи от много неща.![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
hmm da zavisi ot mnogo neshta.ako tova,koeto iskash si e tvoe..znachi to shte e nai-sladkoto.No ako go nqmash,kakvoto i da imash nqma da ti stiga...No za kakvoto i da se otnasq vseki si kazva eii shto ne beshe kato na onzi.. be kakto i da se lujem chujdoto e priqtna sublazun![]()
![]()
Първоначално написано от BunnYY_f
Първоначално написано от gabituuu
на същото мнение съм! понякога едното любопитство прави едно тяло доста интересно![]()
много зависи... на мен специално за сегашният ми приятел не съм си харесала нещо чуждо... много си го обичкам (макар и да съм сравнително малка)... но преди ги е имало тези моменти... не че съм разбирала много де![]()
Хах, аз не си падам по сладкотоПък и колкото и да е сладко, накрая толкова горчиво ти излиза, че съжаляваш до края на живота си
![]()
Momcheto s koeto sym sega ne bih go zamenil za nishto no poprincip naistina zavisi ot mnogo neshta i povecheto pyti chujdoto e po sladko zashtoto go nqmam. I ne smao momcheta de no i ako me pitash za hrana vinagi mi e po vkusno da qm kroki ili shokolad da rechem v nqkoq priqtelka ot kolkoto vkushti ...![]()
Моето си е най-сладко, защото си го знам що за стока е във всички отношения и то си ме знае.
Зависи от много неща ...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ето, това е истината!Първоначално написано от gabituuu
![]()
Левски шампион але але!
Да права си понякога така се получава,но понякога си и заслужава горчивинатаПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Според мен зависи от мн неща
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
наистина зависиот много неща,но в повечето случаи чуждата кокошка е патка... но пък има вариант да си доволен от това което имаш и да не зяпаш наляво-надясно за друго,знам ли![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Чак да не зяпаш...нормалният човек се заглежда в добреизглеждащите индивиди...самото заглеждане не значи, че искаш или ще направиш нещо с тях.
аз като казвам да се оглеждаш наляво-надясно за друго имам предвид умишлено![]()
Into the rush now,
Това си е направо "търся си нещо за ебане"![]()
Може и по-сладко да е, ако връзката ви не е както преди.Но понеже е анкета и трябва да дам аз отговор, не, не е по-сладко.![]()
интересно тълкуване...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Into the rush now,
zavisi ot mnogo ne6ta...no az li4no nikoga ne bih zamenila lubovta si...
Обясни ми ти какво имаше предвид...имаш връзка и се оглеждаш за друг индивид, с когото да правиш секс...аз така го разбирам.Първоначално написано от Nivea
Забраненият плод винаги е най сладък.
2т. системно