.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

марчи
    Guest

може ли човек с времето да се научи да обича...

та-въпроса ми е на лице,може ли човек да свикне с друг човек и да го заобича,с онази,изпепеляващо силната любов...или това е невъзможно...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    При мен не се получи .. опитах така с едно момче .. чаках дълго, но така и не се влюбих .. привързах се към него, свикнах с него, но .. го нямаше онова чувство .. , което те разтърсва и те кара да трепериш, когато го видиш...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Как така с времето тогава защо си с даден човек!?
    Материални изгоди,съжаление,отчаиание ,инат
    Нещо от тези ще да е няма смисъл това да се свиква или го има или го няма!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Напоследък се самонавивам да пробвам , макар че съм убедена ,че няма да стане такова нещо и че накрая ще разбия нечие сърце. Непосилно ми се струва да се насилвам да обичам някого .. не знам , но все пак нас ни учат , че няма невъзможни неща , нали ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

марчи
    Guest
    не съм с този човек заради пари или интереси - аз попринцип не съм с този човек,но ако бъда с него ще е заради това че той го заслужава - в смисъл той и най-перфектния човек който познавам....но го няма чувството от моя страна

Град
    Pink Paradise
    Имаше подобен случай на скоро...Момичето опита, но не успя да се привърже към него... Но в крайна сметка, поне той беше щастлив... За него това бяха най-сладките целувки и прегръдки, но за нея беше изпепеляващо мъчение, защото той я даряваше с толкова много любов, а тя не можеше да му отвърне със същото.
    Според мен е невъзможно...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

миличка това с което мислиш да се захванеш ще е едно от най трудните които си правила някога и мен ако ме питашшшш няма да успееш[/b]
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Може.

Вижте мен...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от марчи
    не съм с този човек заради пари или интереси - аз попринцип не съм с този човек,но ако бъда с него ще е заради това че той го заслужава - в смисъл той и най-перфектния човек който познавам....но го няма чувството от моя страна
    Аха и ти за награда,че е толква перфектен ще го нараниш коварно.
    Това е глупаво и жестоко намери си някои, по който да трепериш и тръгни с него а не мъчи човека!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Да, може... Любовта е един вид привързаност...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Probvala sam da bada s nqkoi kato se nadqvah s vremeto da go zaobi4am...no ne se polu4i.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

vuzmojno e az trugnah s nai-dobriq si pr kum koito ispitvah samo priqtelska obi4... a toi be6e i se o6te e ludo vliuben v men i da ti kaja ve4e moje da se kaje 4e i az imam ne6to kum nego(hodim ot po4ti 2 meseca)....a predstavi si zanapred \/
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

"Или го има, или го няма." Времето не е способно да промени това. Мога да дам себе си за пример - бях с едно момиче няколко месеца... Тя не ме обичаше в началото, не ме обичаше и като се разделихме (брей! ) "Времето не властва над любовта."
    Sursum deorsum, tenus obitus.

mi da opredelno moje..pri mene taka se polu4i
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е, но при повечето случаи се случва точно обратното.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    по-скоро само свиква евентуално се развива няква форма на привързаност, но обич (лобов), в пълния смисъл, рядко

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    При мен не се получи .. опитах така с едно момче .. чаках дълго, но така и не се влюбих .. привързах се към него, свикнах с него, но .. го нямаше онова чувство .. , което те разтърсва и те кара да трепериш, когато го видиш...
    Napulno sam saglasna s teb, i az bqh v sy6tata situaciq.V su6nost ako zagubi6 4oveka s koito si sviknal i dylgo vreme si bil moje i da se polu4i ne6tao kato lubov no e mnogo rqdko sre6tano. Ne e li ot na4aloto ne e izob6to lubov.

Супер фен Аватара на maybelline
    Човекът е емоционално същество и свиква с много неща - с гушкане, целувки, внимание...лошо отношение, обиди, скандали...Колкото и да е не/приятно нещо,човек свиква и се научава да се справя.Дори да не си влюбен в някого,можете да бъдете заедно много дълго време и ти пак ще свикнеш с него и той ще ти липсва като се разделите.

Мега фен Аватара на iiirish
    не, не е възможно! с времето ти само можеш да се привържеш към човека, но това не е любов, защото любовта не се базира на навика!!!

Мега фен Аватара на Blab

Re: може ли човек с времето да се научи да обича...

та въпроса ми е налице,може ли човек да свикне с друг човек и да го заобича,с онази,изпепеляващо силната любов...или това е невъзможно...
    Да свикнеш с някого можеш, и то без проблем...силна изпепеляваща любов? - мм...определено не!!!
    Ааа, мн казаха, че при тях се е получило, ами то на тази крехка възраст всеки втори ни "изпепелява"

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Да може,както каза koalka при повечето се случва точно обратното:при някои е за бройката,а други просто не могат....
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами според мен е възможно, но рядко се случва

Re: може ли човек с времето да се научи да обича...

та-въпроса ми е на лице,може ли човек да свикне с друг човек и да го заобича,с онази,изпепеляващо силната любов...или това е невъзможно...
    Аз не мога!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може. моят приятел беше така. харесваше ме, привличах го, уважаваше ме, ценеше ме, но никога не е бил влюбен в мен с онази изпепеляваща любов, която аз исках. Трябваха му повече от 2 години, през които преживяхме много, за до осъзнае кокло много ме обича в действителност. да разбере, че това, че не ти пърхат пеперуди в корема, не значи, че не обичаш човека до теб. Аз и преди си знаех, че ме обича, защото ми доказа по не 1 или 2 начина, че е така и направи доста жертви за мен и връзката ни. но все пак ми беше болно, че не го казва и признава повече от 2 години. Днес обаче за щастие той е осъзнал, че това е любовта-това, което той изпитва. и не само я показва, доказва, а и я казва.

Град
    sofia
    ot na4aloto ne se li polu4i... vupreki, 4e ne e nevuzmojno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си