- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1-вата ми 2-ка
Винаги ми е било интересно за приятелите ми и изобщо за различните хора кога и по какво им е била 1-вата 2-ка в училище. На мен лично ми беше по музика в 8 клас щото малко се заядох с даскала си и той направи всичко възможно да ми я пише (малко е смешно но все пак така стана). Работата отива и към бисери.
Айде кажете ся да се посмеем заедно![]()
Ами на мен първата ми 2-ка беше по бг език щото казах чр Белушка е от "По малката сестра" и после ми се ядоса и аз и казах "бухалче"(тва и е прякора) и ми писа 2-каТва става в 7-ми клас
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
ebasi !!! Zashto mi e da pomna koga i po kakvo mi e bila 1vata 2ka ??? nema vryzka!! <- nepomna !!!Ama dneska izkarah 1vata za toq srok(po geogrfiq) 10 klas sym
Ми мойта първа беше тая година...8ми клас съм, по математика...Не ми пукаше изобщо. Сега очаквам 2рата ми 2ка, по геометрия...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първата двойка в 8ми класгосподи какви примерни деца имало
![]()
![]()
2т. системно
Az imah edna dvoika na maitap, koiato be6eMai v parvi klas /ne sam slaba4ka de
/-prosto gospojata dade zada4a po matematika i az ia re6ih predi drugite da sa po4nali i tia mi pisa edna dvoika na maitap/koiato nikade ne se broe6e/
A ina4e serioznata mi parva dvoika-po istoria,za6toto prepisvahme s edna moia sau4eni4ka.A za znania ne sam imala dvoika-vse za takiva tapi ne6ta
![]()
taka e az imah 1-va dvoika v 5 za6toto napsyvah daskalkata po storyПървоначално написано от Amayo
Az iskarah e dna dvojka po matematika v 6 klas na kontrolno-iznenada. No gospojata ne mi q pisa nito v dnevnika nito v belejnikaA ina4e sega sam osmi klas i na practi4eski o6te nqmam dvojka \
/ Mnogo se kefa :P
хаха беше в 6 клас..
бях болен и като се върнах на даскало в същия ден имах контролно иии... БАМ 2-ка
наще бяха потресени![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
На 1 контролно по история в 5 класБях една мъничка и наивничка, тооолкова плаках! (сега съм на 16) А наще кат разбраха взеха да се смеят
![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
Бях 5 клас по математика.[/b]
ми в 7 клас ..по литератураа аз винаги съм се справяла.. и точно поради това тъпата учителка не очаквала от мен да не съм сложила точка и главна буква и ми писа 2
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
в 4 клас, по родинознание при Божинова![]()
Koi si spomnq kvi ocenki e imal hah![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
emi moita purvata be6e v 5 klas 6oto nadraskax bluzata na gospojata s marker buaxaaxaxaxaxa![]()
Ами първата ми двойка беше в първи/втори клас, защото си пишех домашното в час. Ама не вярвам ,че се брои. А друга двойка до сега не съм имала (8 клас съм
![]()
). Въпреки че зверски малко ме дели от тази по математика...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ами моята първа 2 беще в 5 клас...по трудово щото много ми знае устата и отговарям на господина.....ся сам 6 и имам някъде към 10 двойки повечето по английски (на тестове)или литература (не си уча стихотворенията на изуст)
Ами... първата ми беше в 5 клас по литература. Нямаше ме и имахме нямакво съчинение за домашно. Написах си го перфектно, обаче времето трябвало да е друго2-ка. Даскалката ми я прости, обаче много ревах. Следващата беше 7 клас на едно контролно по немски фрау ме хвана с пищовите и ме изхвърли като мръсно коте с двойка. Тогава тичах из цялото даскало от кеф, не знам защо, ама ми беше много весело. Е... после ми скъса гъза да ми пише 6 за годината... Изпитва ме на 15 юни!... Карай, минало...
За тия двете мама така и не разбра, пък и не бяха от някакво кой знае колко важно значение, така че не се броят. Първата ми истинска двойка беше в осми клас по математика... Следваха още няколко и резултата - едва вързах 3 за годината... Сега вече се нормализираха нещата
ПП: Уау, колко нещо изписах с глупости![]()
Първата ми двойка в 7ми клас по Труд и Техника, защото не предадох един чертеж![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първата ми 2-ка беше по Родинознание в 3 клас от тогава не ми върви по история!Мраза го тоя предмет!![]()
![]()
и до сега не видях НИКОГО да е имал като мене 2-ка по музика ама то тва си е напрао излагациямакар че не беше от някакво незнание а от тъпа разправия
Кво да се прай
Първата ми 2-ка беше в 5 клас по музика..май от контролно![]()