.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Град
    Shumen

1-вата ми 2-ка

Винаги ми е било интересно за приятелите ми и изобщо за различните хора кога и по какво им е била 1-вата 2-ка в училище. На мен лично ми беше по музика в 8 клас щото малко се заядох с даскала си и той направи всичко възможно да ми я пише (малко е смешно но все пак така стана). Работата отива и към бисери .
    Айде кажете ся да се посмеем заедно

Повече от фен
    v 6ti klas mi beshe parvata dvoika i to po matematika..i kogato imam 2ki vinagi sa po tva edin pyt imah po trudovo v 7mi klas,zashtoto ne bqh nachertala dobre nqkakav chartej

Even heaven is hell without you

amii...

Ами на мен първата ми 2-ка беше по бг език щото казах чр Белушка е от "По малката сестра" и после ми се ядоса и аз и казах "бухалче"(тва и е прякора) и ми писа 2-ка Тва става в 7-ми клас
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

debasi temata
    Guest

.

ebasi !!! Zashto mi e da pomna koga i po kakvo mi e bila 1vata 2ka ??? nema vryzka!! <- nepomna !!!Ama dneska izkarah 1vata za toq srok (po geogrfiq) 10 klas sym

Град
    Pink Paradise
    Ми мойта първа беше тая година...8ми клас съм, по математика...Не ми пукаше изобщо. Сега очаквам 2рата ми 2ка, по геометрия...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Първата двойка в 8ми клас господи какви примерни деца имало
    2т. системно

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az imah edna dvoika na maitap, koiato be6e Mai v parvi klas /ne sam slaba4ka de /-prosto gospojata dade zada4a po matematika i az ia re6ih predi drugite da sa po4nali i tia mi pisa edna dvoika na maitap/koiato nikade ne se broe6e/ A ina4e serioznata mi parva dvoika-po istoria,za6toto prepisvahme s edna moia sau4eni4ka.A za znania ne sam imala dvoika-vse za takiva tapi ne6ta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Първата двойка в 8ми клас господи какви примерни деца имало
    taka e az imah 1-va dvoika v 5 za6toto napsyvah daskalkata po story

Guest
    Az iskarah e dna dvojka po matematika v 6 klas na kontrolno-iznenada. No gospojata ne mi q pisa nito v dnevnika nito v belejnika A ina4e sega sam osmi klas i na practi4eski o6te nqmam dvojka \/ Mnogo se kefa :P

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    хаха беше в 6 клас..
    бях болен и като се върнах на даскало в същия ден имах контролно иии... БАМ 2-ка
    наще бяха потресени
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Град
    Beyond the moon
    На 1 контролно по история в 5 клас Бях една мъничка и наивничка, тооолкова плаках! (сега съм на 16) А наще кат разбраха взеха да се смеят
    Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Бях 5 клас по математика.[/b]

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ми в 7 клас ..по литература а аз винаги съм се справяла.. и точно поради това тъпата учителка не очаквала от мен да не съм сложила точка и главна буква и ми писа 2
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    в 4 клас, по родинознание при Божинова

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Koi si spomnq kvi ocenki e imal hah

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    софия
    emi moita purvata be6e v 5 klas 6oto nadraskax bluzata na gospojata s marker buaxaaxaxaxaxa

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Божее срам ме е да кажа.. първата ми двойка беше във 2клас по англииски... Тая ни даде неочаквано контролно на внякви дрехи, плодове и зеленчуци... няква тъпотия За разлика от тогава сега английския ми въври
    Кучка съм, но не твоята...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами първата ми двойка беше в първи/втори клас, защото си пишех домашното в час . Ама не вярвам ,че се брои. А друга двойка до сега не съм имала (8 клас съм ). Въпреки че зверски малко ме дели от тази по математика...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Ами моята първа 2 беще в 5 клас...по трудово щото много ми знае устата и отговарям на господина.....ся сам 6 и имам някъде към 10 двойки повечето по английски (на тестове)или литература (не си уча стихотворенията на изуст)

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Ами... първата ми беше в 5 клас по литература. Нямаше ме и имахме нямакво съчинение за домашно. Написах си го перфектно, обаче времето трябвало да е друго 2-ка. Даскалката ми я прости, обаче много ревах. Следващата беше 7 клас на едно контролно по немски фрау ме хвана с пищовите и ме изхвърли като мръсно коте с двойка. Тогава тичах из цялото даскало от кеф, не знам защо, ама ми беше много весело. Е... после ми скъса гъза да ми пише 6 за годината... Изпитва ме на 15 юни!... Карай, минало...
    За тия двете мама така и не разбра, пък и не бяха от някакво кой знае колко важно значение, така че не се броят. Първата ми истинска двойка беше в осми клас по математика... Следваха още няколко и резултата - едва вързах 3 за годината... Сега вече се нормализираха нещата

ПП: Уау, колко нещо изписах с глупости

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Първата ми двойка в 7ми клас по Труд и Техника, защото не предадох един чертеж
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Първата ми 2-ка беше по Родинознание в 3 клас от тогава не ми върви по история!Мраза го тоя предмет!

Град
    Shumen
    и до сега не видях НИКОГО да е имал като мене 2-ка по музика ама то тва си е напрао излагация макар че не беше от някакво незнание а от тъпа разправия Кво да се прай

Град
    Враца city
    Първата ми 2-ка беше в 5 клас по музика..май от контролно

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    1вата ми двкойка беше по Френски в 8ми клас! Голям ужас преживях тогава... бях се депресирала направо! А сега като се сетя и ми е смешно!
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си