.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    в 8-ми клас,по геометрия..след тва се почнааа цяла поредица.. добре че тая година са в затишие
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    Първата ми истинска двойка беше в 7-ми клас, иначе в 3-ти имах за забравено блокче за рисуване!Тъпо.

Супер фен
    Град
    VCHC
    9-ти клас след заяждане с даскал

Град
    sofia
    purvata mi be6e v 8-mi klas po matematika 3 momi4eta pravihme edno ob6to kontrolno,koeto be6e za 6 oba4e daskalkata ni razdeli ocenkata na 3

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    8 клас по немски
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    У дома пред компютъра
    Нямам за сега. И добре че,защото много ми се карат когато имам 4..... Ебати, тва не е толкова лоша оценка, че да почнат да ми натякват че няма да стане нищо от мен.Казвам го, защото успеха ми за 1 срок е 5,75.И с тва ако не излезе нищо от мен......ще стана Айнщайн

4535

Първата беше 5-ти клас когато дадох на целият клас да препишат по английски и даскалката ни хвана и всички двойки

Град
    Shumen
    Божееееееееее слушам и не вярвам на ОЧИТЕ си както казва един мой горе доло любим и яко забавен водещ (всички се досещате кой е той )

В 6 клас по Англ. То аз и още две момичета всеки час се отварахме на даскала и той накрая ни писа двойки
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ми по сериозен предмет до сега не съм имала 2.
    Но иначе по физическо още в 4 клас май имах.
    А по рисуване от 5-ти на там.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    хаха първата ми 2ка беше в 6ти клас по математика хахахах понеже се преместих в друго училище по средата на годината и там бяха по напред и хаха 2ка омфг.. смешно, защото математиката ми беше любимия предмет, и все още е де, но накрая на годината пак завърших с 6
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

ми първата ми двойка е в 6-ти клас по английски,защото госпожата ме дигна на дъската(понеже говорех) а аз нищо не написах и....така

mi 1 mi 2 be6e v 5 klas po matematika 6oto nakarax edno momi4e da se nasere ot smqx i taq ni napisa cafkite
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    15 години вече уча, студентка съм 3-ти курс и НИКОГА не съм имала 2-ка. 1 път имах 3 по химия, ама на края на срока пак изкарах 6. имала съм не повече от 10-тина 4-ки и 15-тина 5-ци. сега като се замисля над 20 изпита съм минала и имам 2 5-ци-другото е 6. Изобщо съм отличничка. завършила съм със златен медал гимназията все пак!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    15 години вече уча, студентка съм 3-ти курс и НИКОГА не съм имала 2-ка. 1 път имах 3 по химия, ама на края на срока пак изкарах 6. имала съм не повече от 10-тина 4-ки и 15-тина 5-ци. сега като се замисля над 20 изпита съм минала и имам 2 5-ци-другото е 6. Изобщо съм отличничка. завършила съм със златен медал гимназията все пак!
    И к'во от това?
    Невиждам никакъв смисъл да имам 6 по всичко , като знам какво уча в училище. Особено по предмети като литература , където ПРОПАГАНДАТА те удря още в началото на 8ми клас. Освен по математика , нежидам в училище , по какъв друг предмет , ще набереш някакви сериозни знания , който да ти потрябват.(научил съм повече по химия от уикипедията , отколкото от училище , пък завърших със 6 последната година като я имах ;--) , също така и по физика ... )
    Уча , само за контролни , изкарвал съм 6тици и без да уча по геометрия (като вчерашната) ... и съм нямал нито една двойка досега
    180- бан на профил 2 т.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И к'во от това?
    Невиждам никакъв смисъл да имам 6 по всичко , като знам какво уча в училище. Особено по предмети като литература , където ПРОПАГАНДАТА те удря още в началото на 8ми клас. Освен по математика , нежидам в училище , по какъв друг предмет , ще набереш някакви сериозни знания , който да ти потрябват.(научил съм повече по химия от уикипедията , отколкото от училище , пък завърших със 6 последната година като я имах ;--) , също така и по физика ... )
    Уча , само за контролни , изкарвал съм 6тици и без да уча по геометрия (като вчерашната) ... и съм нямал нито една двойка досега
    Тихо са - кремчето доказва колко по умна и от другите. Нищо че няма две стинки акъл в главата...
    2т. системно

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В 4 клас по английски.

v 5 klas.. po nemski zabravih si domashnoto .. ottogava i do dnes dvoiki sum imala samo po ezika koito u4a...

В 4ти клас по история... треаше да пиша некви исторически данни за Шумен пък ас нищо не знаех

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Първата двойка ми беше в 5-ти клас по литература на преразказ на приказка. Имах 6 на съдържание и 2 на провопис Имах 9 правописни грешки за страница и половина голям формат и съм му много благодарна на господина, че ми я написа.

Ми моята беше тази година и то защото господина по рисуване(един луд )супер мн ми се ядоса че закъснях и нещо ми се развика и аз му казах да млъкне шото не беше прав и той реши 4е заслужавам двойка

Ми със 2ри клас по трудово!Не бях направила някво нещо и госпожата се ядоса и ми писа 2ка!Даже помня, че като се прибрах в нас и се разплаках пъккк ся хич не ма ебе

Guest
    pri mene be6e interesno zashtoto pyrvata mi dvoika be6e po biologiq i to na kontrolno po jelanie

Супер фен
    Първата ми двойка беше в 7-ми клас по геометрия ..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си