- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1-вата ми 2-ка
в 8-ми клас,по геометрия..след тва се почнааа цяла поредица..![]()
добре че тая година са в затишие
![]()
f@nt@zi@
Първата ми истинска двойка беше в 7-ми клас, иначе в 3-ти имах за забравено блокче за рисуване!Тъпо.
9-ти клас след заяждане с даскал
purvata mi be6e v 8-mi klas po matematika 3 momi4eta pravihme edno ob6to kontrolno,koeto be6e za 6 oba4e daskalkata ni razdeli ocenkata na 3![]()
![]()
![]()
8 клас по немски![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Нямам за сега.И добре че,защото много ми се карат когато имам 4.....
Ебати, тва не е толкова лоша оценка, че да почнат да ми натякват че няма да стане нищо от мен.Казвам го, защото успеха ми за 1 срок е 5,75.И с тва ако не излезе нищо от мен......ще стана Айнщайн
![]()
Първата беше 5-ти клас когато дадох на целият клас да препишат по английски и даскалката ни хвана и всички двойки![]()
![]()
![]()
Божееееееееее слушам и не вярвам на ОЧИТЕ сикакто казва един мой горе доло любим и яко забавен водещ (всички се досещате кой е той
)
В 6 клас по Англ. То аз и още две момичета всеки час се отварахме на даскала и той накрая ни писа двойки![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми по сериозен предмет до сега не съм имала 2.
Но иначе по физическо още в 4 клас май имах.![]()
А по рисуване от 5-ти на там.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хаха първата ми 2ка беше в 6ти клас по математика хахахах понеже се преместих в друго училище по средата на годината и там бяха по напред ихаха 2ка омфг.. смешно, защото математиката ми беше любимия предмет, и все още е де, но накрая на годината пак завърших с 6
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ми първата ми двойка е в 6-ти клас по английски,защото госпожата ме дигна на дъската(понеже говорех) а аз нищо не написах и....така![]()
mi 1 mi 2 be6e v 5 klas po matematika 6oto nakarax edno momi4e da se nasere ot smqx i taq ni napisa cafkite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
15 години вече уча, студентка съм 3-ти курс и НИКОГА не съм имала 2-ка. 1 път имах 3 по химия, ама на края на срока пак изкарах 6. имала съм не повече от 10-тина 4-ки и 15-тина 5-ци. сега като се замисля над 20 изпита съм минала и имам 2 5-ци-другото е 6. Изобщо съм отличничка. завършила съм със златен медал гимназията все пак!
И к'во от това?Първоначално написано от krem4et0
Невиждам никакъв смисъл да имам 6 по всичко , като знам какво уча в училище. Особено по предмети като литература , където ПРОПАГАНДАТА те удря още в началото на 8ми клас. Освен по математика , нежидам в училище , по какъв друг предмет , ще набереш някакви сериозни знания , който да ти потрябват.(научил съм повече по химия от уикипедията , отколкото от училище , пък завърших със 6 последната година като я имах ;--) , също така и по физика ... )
Уча , само за контролни , изкарвал съм 6тици и без да уча по геометрия (като вчерашната) ... и съм нямал нито една двойка досега![]()
180- бан на профил 2 т.
Тихо са - кремчето доказва колко по умна и от другите. Нищо че няма две стинки акъл в главата...Първоначално написано от BastardOfChrist
![]()
2т. системно
В 4 клас по английски.![]()
v 5 klas.. po nemski zabravih si domashnoto .. ottogava i do dnes dvoiki sum imala samo po ezika koito u4a...![]()
В 4ти клас по история...![]()
треаше да пиша некви исторически данни за Шумен пък ас нищо не знаех
![]()
![]()
Първата двойка ми беше в 5-ти клас по литература на преразказ на приказка. Имах 6 на съдържание и 2 на провописИмах 9 правописни грешки за страница и половина голям формат и съм му много благодарна на господина, че ми я написа.
Ми моята беше тази година и то защото господина по рисуване(един луд)супер мн ми се ядоса че закъснях и нещо ми се развика и аз му казах да млъкне шото не беше прав и той реши 4е заслужавам двойка
![]()
Ми със 2ри клас по трудово!Не бях направила някво нещо и госпожата се ядоса и ми писа 2ка!Даже помня, че като се прибрах в нас и се разплаках пъккк ся хич не ма ебе![]()
![]()
![]()
pri mene be6e interesno zashtoto pyrvata mi dvoika be6e po biologiq i to na kontrolno po jelanie![]()
Първата ми двойка беше в 7-ми клас по геометрия..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!