Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
15 години вече уча, студентка съм 3-ти курс и НИКОГА не съм имала 2-ка. 1 път имах 3 по химия, ама на края на срока пак изкарах 6. имала съм не повече от 10-тина 4-ки и 15-тина 5-ци. сега като се замисля над 20 изпита съм минала и имам 2 5-ци-другото е 6. Изобщо съм отличничка. завършила съм със златен медал гимназията все пак!
И к'во от това?
Невиждам никакъв смисъл да имам 6 по всичко , като знам какво уча в училище. Особено по предмети като литература , където ПРОПАГАНДАТА те удря още в началото на 8ми клас. Освен по математика , нежидам в училище , по какъв друг предмет , ще набереш някакви сериозни знания , който да ти потрябват.(научил съм повече по химия от уикипедията , отколкото от училище , пък завърших със 6 последната година като я имах ;--) , също така и по физика ... )
Уча , само за контролни , изкарвал съм 6тици и без да уча по геометрия (като вчерашната) ... и съм нямал нито една двойка досега
Тихо са - кремчето доказва колко по умна и от другите. Нищо че няма две стинки акъл в главата...