- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- МЕТЪЛ...
Аре всеки който слуша метъл да си напише любимите му банди,песни и т.н![]()
П.П.-Извинявам се,ако темата се повтаря![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Soilwork - Distance, Vendetta - Satan's Dance, Born From Pain - Rise Or Die, Biohazard - Sellout, Sick Of It All - Closer, Killswitch Engage - Numbered Days, Pro-Pain - The New Reality, Last Hope - Fuck Police, Hatebreed - Doomsayer, Full Blown Chaos - Blood Flow, Slayer - Dead Skin Mask, Madball - Heavenhell, Fear Factory - No One, Sepultura - Propaganda, Soulfly - Seek 'n' Strike, Iron Maiden - ...сичко, Judas Priest - Demonizer, In Flames - Trigger, Lacuna Coil - Enjoy The Silence, Chimaira - Lumps, Godsmack - Sick Of Life, Death Squad - DSCP, Agnostic Front - Gotta Go, Metallica - Nothing Else Matters, Led Zeppelin - Stairway To Heaven, AC\DC - Highway To Hell, Def Leppard - Stagefright, Pantera - I'm Broken, Stampin' Ground - Officer Down, Ramallah - Days Of Revenge, DevilDriver - End Of The Line, Korn - Blind
не са подред...
Children Of Bodom - Aces High; Slipknot - sic, get this; Machine Head - blistering; Godsmack - sick of life; Guano Apes - big in japan; Disturbed - prayer; Brujeria - Brijerismo, rey de la selva, asesino,corridos de muerte;
S.O.A.D - много са; destruction - fuck the U.S.A;napalm death - fatalist; Sepultura - Arise; war for theritory;PanterA - cowboys from hell, this love,
walk;Dark tranquillity - Auctioned, Lady in black; Emperor - Gypsy![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Bodom_child, те Godsmack са чудна метъл група...![]()
Аз много-много метъл не слушам, но ето някои от любимите ми песни, принадлежащи към този стил в музиката:
Within Temptation - Our Farewell, Nightwish - Creek Mary's Blood, Motorhead - The Game, Judas Priest - Turbo Lover и (ако приемем, че въпросната група е метъл) System of a Down - ATWA.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Godsmack са си баш метъл мога да ти кажа.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Затова ли почти нямат сола в песните си? Вярно е, че аз не разбирам нищо от музика, но доколкото знам, метълът е стил, в който доста се набляга на китарните сола...
Почти колкото гуано ейпсПървоначално написано от ShannonLarkin
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Да ти кажа вижда се, че не слушаш метъл...
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Какво те доведе до това съждение?
Не мога така отделни песни да ти кажа.Абсолютно всичко на Тристания и Детстарс, а и на Рамщайн също.На ММ-Torniquet ми е любима.
Judas Priest - Painkiller, Before The Dawn, Angel, Hellrider, Death Raw, Lost And Found, Metal Mewtdown и т.н.
на другите групи ме мързи да ги пиша.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Kataklysm-почти всичко,Carcass,Dimmu Borgir,Gorgoroth,Dark Tranquility,Hate Eternal-King Of All Kings,I Monarch,Slayer-всичко,има и някои други,но не се сещам сега![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Въъъъ!Мноу са бее!Ма кат за начало Judas Priest, Bathory, Control Denied, Annihilator, Slayer...песнички...твърде много са ся да изборявам!
(ъм рок Europe, Black Sabathреших да си спомена!)
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
И аз не слушам особено много метъл... Има тук- таме неща които ме кефят... Някои песни на Nightwish, по петнайсет - двайсет песнички на Iron Maiden и Metallica, тук таме Lacuna Coil (Тук разбирачите да кажат метъл ли е)... Всичко на SOAD... Кво още? Him, Rammstein, Apocalyptica...
Песни няма да изброявам сега, защото са доста...
http://www.last.fm/user/rosssinant/
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Cradle of Filth, Immortal, Dimmu Borgir, Lacuna Coil, Tristania, Skyfire, Evanescence (доколкото и те са метъл)
Мога още да спомена, но на тях имам по-малко песни пък и наскоро ги дръпнах...
хъхъ..
Ъ,амиии...напоследък наблягам на следните работиDeath,Control Denied,Iced Earth,Cannibal Corpse,Moonsorrow,Iron Maiden и куп други,ама тия са ми най присърце сега а да и Аnnihilator.
www.last.fm/user/magesnik
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Их, че яка група. СенсейПървоначално написано от Магесник
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Половината от бандите, които спомена не са метълПървоначално написано от Stephanie Jay
![]()
хъхъ..
Сега ще те разпънат на кръст, убият с камъни и изгорят на клада.Първоначално написано от Stephanie Jay
Годсмак ИМАТ сола в песните си. И все пак не смятам, че критерия за метъл е наличието на китарни сола. Лесно е като не ви харесва, да кажете, че не е метъл.
По темата: Children of Bodom (всичко преди Hate Crew Deathroll), Norther, Kalmah, Eternal Tears of Sorrow, Dark Tranquillity, In Flames (преди 2000г разбира се), Lacuna Coil, Epica, After Forever, Xandria, отделни мелодик блек метъл парчета на Dimmu Borgir, Catamenia, Graveworm и т.н.
Само LINKIN PARK !!!!
Nightwish,Godsmack,Papa Roach,Rob Zombie,Iron Maiden,Bullet for my Vallentine,Judast Priest,Limp Bizkit,Static X,Korn и всичко друго , но не и баш мазната чалга !!!!
И Michael Jackson, без него сме за на никъде!![]()
Хахаххаххаххахахха.Първоначално написано от LP_GirL
Хаххахаххахаххаххахахахха ххахаххахаххахахахаха.Първоначално написано от Stephanie Jay
Говорим за метъл!Първоначално написано от koalka
пхахахахахафхадфхадфхадфх адфхадфхМного са, но слушам предимно Линкин Парк, Булет фор май валантайн, Рамщайн, Токийското хотелче и още, а и Лавкс.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само LINKIN PARK !!!!
Nightwish,Godsmack,Papa Roach,Rob Zombie,Iron Maiden,Bullet for my Vallentine,Judast Priest,Limp Bizkit,Static X,Korn и всичко друго , но не и баш мазната чалга !!!!
И Michael Jackson, без него сме за на никъде!
а тва пък беше върха на простотията.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
знам ги аз яките групи бе.Их, че яка група. Сенсей![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one