.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Мааалко проблеемче :S

Начи..имам един приятел от доста време..казва се Влади.Аз го бях рязала 1 път миналата година,но тая година на рождения ми ден бяхме на дискотека,и ме изкефи тогава как се държеше с мен и почнах да му се свалям..след което той ме пита по скайпа дали ако ме пита дали искам да стане нещо дали ще приема..и аз глупачката казах "да" защото тогава го харесвах..Обаче се появи друго момче..което страшно много ми хареса..и днес тръгнахме..Аз на влади започнах да му обяснявам как не съм готова за сериозна връзка..дрън дрън..та въпроса ми е..как да му кажа че съм се хванала с друг,седмица след като му казах че искам да тръгна с него

mii mn lesnogleda6 go pravo v o4ite i mu kazva6 si4ko...po-dobre mu go kaji i to po-skoro 6tot ako go luje6 o6te malko 6te te nzmrazi suvsem
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Guest
    ti si kurva primiri se skapana pa4avraaa ostavqm te na xixi toi 6te te postavi na mqstoto ti

Re: Мааалко проблеемче :S

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Начи..имам един приятел от доста време..казва се Влади.Аз го бях рязала 1 път миналата година,но тая година на рождения ми ден бяхме на дискотека,и ме изкефи тогава как се държеше с мен и почнах да му се свалям..след което той ме пита по скайпа дали ако ме пита дали искам да стане нещо дали ще приема..и аз глупачката казах "да" защото тогава го харесвах..Обаче се появи друго момче..което страшно много ми хареса..и днес тръгнахме..Аз на влади започнах да му обяснявам как не съм готова за сериозна връзка..дрън дрън..та въпроса ми е..как да му кажа че съм се хванала с друг,седмица след като му казах че искам да тръгна с него
    Ти си пачавра. Примири се. Обречена си цял живот да бъдеш такава, но надали ще го осъзнаеш някога защото си прекалено тъпа. Живееш в клетка а дори не я виждаш. Какъв е извода ? Много просто - ти трябва да умреш. Самоубий се !
    п.п.: xixi пак си пише сам на себе си

Голям фен

Re: Мааалко проблеемче :S

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти си пачавра. Примири се. Обречена си цял живот да бъдеш такава, но надали ще го осъзнаеш някога защото си прекалено тъпа. Живееш в клетка а дори не я виждаш. Какъв е извода ? Много просто - ти трябва да умреш. Самоубий се !
    п.п.: xixi пак си пише сам на себе си
    дамммм аз съм пачаврата аз съм и дигитал.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен Аватара на koalka
    Постъпила си тъпо, факт.Кажи му истината, но аз лично нямаше да мога да го погледна в очите.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Постъпила си тъпо, факт.Кажи му истината, но аз лично нямаше да мога да го погледна в очите.
    и с какво е постъпила тъпо!тя не е знаела, че ще стане така!
    Let The BEAT Control Your Body

Кажи йм истината в очите и на двамата и нека и те разберат колко си проста.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на iiirish
    просто не е трябвало да се захващаш с новото момче толкова рано. трябвало е да изчакаш да мине известно време след обясненията ти, че не искаш сериозно връзка! сега не ти остава нищо друго освен директно да му кажеш да други! защото лъжите рано или късно се разкриват, а това не е в твоя полза нали така

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от radito
    За това, че не е трябвало да прибързва, след като очевидно не е била сигурна в чувствата си, за да си хареса и друго момче.

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Еми така и така си започнала да му казваш,че не си готова за сериозна връзка,просто се изправяш и му казваш,че си харесала друго момче...и да ви кажа на останалите тя не е знаела,че ще стане така и любовта не пита...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По-добре му кажи!Истината боли, но скритата истина боли още повече!Бъди директна с него

Кво веднага я нападнахте бе?Хващам бас,че на повечето от вас им се е случвало да стане така.Освен това ти като тръгнеш с едно момче не си длъжна да изпитваш чувства,в началото е само харесване,чувствата идват по-късно.И просто тя си е харесала друг повече и е решила,че иска с този другия да е.Кво толкова е станало та чак и курва,пачавра и т.н.Ееее,ама вие веднага с обидите почвате.ц ц ц.Недейте така бе хора,просто няа смисъл.По темата-кажи му го в очите и точка.Имаш право на избор,не си длъжна да тръгваш с бившия дори и да си му го казала.Айде,поздрави на всички от мен.
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от radito
    За това, че не е трябвало да прибързва, след като очевидно не е била сигурна в чувствата си, за да си хареса и друго момче.
    е тя си го е харесвала за момента, но след известно време се е появил някой, който много повече я е привлякал.никога не знаеш как ще се стекат обстоятелствата!
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    Просто като излизнете някой път му казваш точно и ясно "Ей,Влади,сега съм с друго момче и мисля,че трябваше да го знаеш." и това,няма нищо сложно.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

kolko poznato hm. spored men trbva da mu kaje6 vsi4ko pravo v o4ite .Ne go laji taka 6e stane mn slojno izpravi se pred nego i mu kaji cqlata istina KASMET

kaji mu istinata,nqma da mu e mnogo priqtno,no vse pak trqbva da nau4i rano ili kusno.Uspeh
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си