- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С коса или без ?
С много дълга тъмна коса- пусната или на опашка.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Ся остава да кажеш и че имаш татуировка-баркод на тила и те признавамПървоначално написано от Valar
![]()
Бтв Хитман 4ever![]()
Плешив е най яко, ако може и с пирон в главата и белези от тежки битки...
Еххх... това е то истинският мъж.
Не знаех![]()
![]()
![]()
Не но мисля да си правя след време един Бар Код на гърба!Първоначално написано от KiFFlaVmRaKa
![]()
Абе всичките казвате,че мразите фешън педалските прически ама като видите подобен индивид на улицата и се червите и обръщате как става тоя номер!? Обръщам се към момите разбира се![]()
Light The Universe
Аман от прически и истински "мъже"обичам късо постригани момчета,с чиста коса,без пърхот
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ами момко, аз съм много шантава мома,така че мойто мнение не го брой към стандарта. по принцип не ми харесват фешъните,тея хора не усещат ли че са натрапчиво еднакви? няма начин да харесам такъв от първо впечатление,тряа да обменя малко инфо с него, че дареша допада ли ми или не. обаче...ето я интригата - обожавам бръснати глави. не голи, бръснати - 1-ви номер! умирам сииии!![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Men pove4e me kefqt gologlavi tip Vin Diesel.Kolko e sexy samooo![]()
![]()
![]()
Аз пък си харесвам момчета с фешън прически и тва е! :P
Животът не се измерва с броя на вдишванията, които си направил, а сброя на моментите, които са спрели дъха ти!
малко по-дълга от обичайното или късичка... на мен такива прически ми харесват за момчетата попринцип... е стига да им отива де.. ама фешънските прически не ми харесват... пък голата глава... зависи от човека... един фр е мн сладък сс гола глава или съвсем малко косица...
\Първоначално написано от Alpha_Dog{F}
/ hahaha imame ednakuv vkus
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!