Историяте тъпа та дрънка, но на мен ми писна и ше си излея "мъката" тук.
Преди време БЯХ едно добро момче дето вярваше, че по природа хората са добри, супер наивен, и позитивен човек. Е вече не съм
Появи се една пача която ми завъртя главата, давах всичко за нея, парите си, любовта си, всичко, а в замяна ми еба пичката мила майчина. Меко казано се подигра с мен. Прееба ми приятелите, прееба ме и мене. Вече нямам приятели, защото избраха да са гъзолизци с идеята да са колкото се може по-близко до курветината. Когато бях най-зле те вместо да ми подадът ръка ме тикнаха в калта. От тогава мразя хората, не вярвам че има добри човеци. Станах голям песимист, всички жени отидоха под общ знаменател - курва. Може да не изглежда нормално, но вие освен да ебете майката на нормалните хора, за кинти, как да се накиприте повече и интриги друго не мислите. Само тряя се родите и да си изберете пододящото мъжленце което да ви износи на гръб: докато смъртта ви раздели (както пише там в едни договори)...
Както и да е отплеснах се. Хубу... Мина не мина време и я позабваих таз мома, и тез "истински" приятели и тя такава ми се пишеше. Вече си бях понаучил урокът и реших да се поогледам за друго "пиче". За съжаление свестните или са заети или са в село Къртово Конаре дето нит съм ги виждал нит съм ги чувал. Пък и честно да си кажа с тва мислене се чувствам меко казано неспособен за квато и да е връзка, защото съм 99% сигурен че ще оплескам работите.
Така де, въпросната пача ми е една колежка дето по стечение на обстоятелствата се налага да я гледам почти всеки ден със целия и ореол от простотия (любовтта е много сляпа) и вечно кръжащите около нея верни лъкеи. Не разговарям с нея, нито правя опити, държа се все едно я няма, не съществува, не е там. Дори не я забелязвам ако трява да сме честни, и на нея не и дреме за мене (дано да е така).
До тук добре, но не мога да разбера следното нещо, при положение че не и обръщам внимание, не комуникирам с нея не мога да разбера защо няма празник, няма месец в който не ми е написала някъф тъпанарски СМС пълен с типично нейните лъжи и измислици достойни за простото и болно мозъче. Естествено не и отговарям, но това продължава вече почти година. Просто искам да спре, да ме остави намира, да престане да ми напомня за нейната персона. Това което искам е да си живея в моя измислен свят, да си вярвам че можеби някъде там има едно "пиче" дето е мойта мадама която цял живот до сега съм се опитвал да открия.
Ето последните няколко гнусни съобщения, поредните лъжи родени от болния мозък на таз канцерогенна свиня. На думички е света вода не пита, а на дела... Уж секи път ми пише за последно ама не се е спряла вече година. То не беше че и било мъчно за мене, че ме обичала и кво ли не. Ествено след като я делнах от Skype, ICQ и номера и от телефона ми.
Този СМС е точно на рождения ми ден в 12 и малко през нощта. Под послание има предвид че не съм я поканил на р.д.-то. Ебати нахалството!
И точно когато мисля че вече тормоза е спрял най-накрая получавам поредното съобщение от Многострадалната Геновева но този път по скайпе:
[00:39:18] X says: 100% edinstvenoto koeto 6te napravi6 e da si umre6 ot smqh ama nqkaksi sviknah s rolqta na sme6ka taka 4e vse pak...
[00:39:30] X says: zapovqdai v srqda na rojden den
[00:40:38] X says: uli4kata sre6tu zimniq purvata sgrada v dqsno na vtoriq etaj zavedenieto e Scenata a 4asut 21
Кажете ми кво да направя? Искам отново да съм нормален човек и този плевел да го изкормя от моя живот за винаги