- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОСМИ МАРТ
ХОРА,МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ НЯКВА ИДЕА ЗА ПОПЖЕЛАНИЕ ЗА ОСМИ МАРТ ЗА КЛАСНАТА!'
Квото и да е напиши го на фалшива бележка от личен лекар ... ще се трогне![]()
Strength thru Oi!
Да етралалалалалала !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
На наща класна събирахме по ЕДИН лев (26 човека сме) да и купуваме някво умряло цвете в саксия![]()
защо се дразниш бе слънце за 1 лев ли си?Първоначално написано от Mimka_sweet
sam ne moga :P
уф бе вие прости ли стеПървоначално написано от ODB36
въпроса не е за единия кирлив лев, а за това, че се събират пари, събират се и накрая току видиш, че някой простак от класа е купил най-мършавото и най-умяло цвете от магазина!
а нали то трябва да е от всички, а се оказва в последствие, че не всички го харесват!
ясно ама винаги се получава така че все някои е недоволен ! важното е че сте направили жеста да и подарите нещо !
О,класната ще мине без киткаНе стига,че коверта и плащаме на бала,екскурзия също,подарък по същото време ,ами сега и цвете..много глезотии
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ох да, особено ако е като на нашата класна миналата година - увяхнала кошница с два бодила вътре...Първоначално написано от ODB36
ох как ме хвана яд тогава
![]()
е да тва е кофтиПървоначално написано от anito.sl
nie puk vse subirame pari za kvi li ne povodi da i kupuvame cvete i vse edna i sushta mursha ot klasa go izbira i to vse e ednakvo zle..ama nqma trugna az da se zanimavam.Toq put shte se razmine s cvete,zashtoto skoro ima rojden den i shte i kupuvame podaruk.stiga i tolkova...
Ами за да сте сигурни, че на всички ще ви хареса, отидете всички до цветарския магазин.