- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С коса или без ?
Какви момчета харесвате ?
Всмисъл с неква такава фиешун прическа или с бръсната глава :]
miii s nqkva fashion pri4eska...no ako e nqkoq mutra s brusnata glava![]()
![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
Кво Vin Diesel не е ли sexy![]()
казва се "фешън педал"Първоначално написано от magito_gandia
Авторът, ти с каква прическа си ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Temata e bezmislena ->
Samo s brysnata glava ili pone malko kosa no ne i pri4eska !
Fe6yn pri4eskite sa Pedal-pri4eski
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
аз обичам след като си обръсна главата и кат минат 1 2 седмици така има малко коса .. те тогава :] що съм много убав :P никога несъм обичал да съм с дълга коса ма гледам че сички си праат некви яки причесчици и си викам па що и аз да си не направя :P
бих боднал една снимка ма ся неми се регистрира :]
Зависи си от момчето,и с гола глава ме кефят много момчета,и с коса също.
Мен лично фешъните много ме дразнат!
Като ги мерна и ми бъркат в здравето,аз съм с бръсната глава и не съм МутраПросто такава прическа ми отива на излъчването стила на обличане,и главно лицето!
Съветвам и другите да се съобразяват с това.
Light The Universe
не е задължително да е с прическа, но определено предпочитам с коса... може би защото всички момчета с голи глави които съм виждала изглеждаха " прекалено " добре
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Фуеешън прически. Стига да не са прекалено фуууеешън и да не се гледа повече от мен в огледалото.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Предпочитам с по-късичка коса. Фешън причесчиците не ми допадат особено, а с бръсната глава... зависи от човека.
е зависи от момчето!къв е смисъла да има фешън прическа като не му отива?!
Let The BEAT Control Your Body
следващият ти тъп въпрос трябва да е "с глава или без"![]()
С нормална прическа.Тези фешън прически са си типични за чалгарчетата, а изглеждат като проскубани.
ХАхахаха....фешън прически?какво визирате, да не е някой от ББ, 'щото ще падна?...
Харесвам мъже с поддържана косса, естетически издържана, независимо в каква прическа, но не бръснат, не(Вин Дийзел не е секси, не, плешив е)...
Аз съм луда по момчета с черна или кестенява коса на бодлички , руси не харесвам.
Бива ли такава критикаПървоначално написано от Seizure of Power
Човека явно събира информация с каква прическа най-вече ще събира женските погледи, пък ти...
![]()
фешън прическите според мен са присъщи за футболистчета и манекенчета които са на 15 и си мислят че са много велики
предпочитам едричък мъжага с гола глава![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Само да е с коса,няма значение дали е fashion или не![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
tiq s fe6un pri4eskite sa mnoo prefarcuneniПървоначално написано от kukli4ka__
imam edin fr deto stoi pred ogledaloto okolo 4as za da si opravi pri4eskata buaxaxaxaxaxa
a kato mu razvali6 pri4eskata po4va da reve
na tva mu se vika 100% pederas buaxaxaxaxa