- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 8-ми март
Та искам да ви попитам , с приятелката ми ходим от 6 месеца , по на 16 сме , тва ми е първото гадже досега , и се чуда на 8-ми март , трябва ли да се подарява нещо и какво е най подходящо.
Моля ви помогнете , че си нямам на иея кво да права на 8-ми и да не стане някоя тъпа ситуация. Между другото сме от съседни класове в даскало и някъкси ме е тъпо да отида в 7 часа в класната и стая и да и подаря роза напримерно , нещо не ми харесва тази идея![]()
![]()
![]()
След училище излезте на кафе, тогава.
И ако искаш и подари една роза, като се видите там.
А пък в даскало просто я целуни и поздрави за празника.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ми тогава ги прати по куриер... \/
Подари и една хубава, червена роза и след това на романтична разходчица...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
мда а и за нея ще е тъпо цял ден да разнася розата и тя накрая да овяхнеПървоначално написано от bungle
ако живеете на близо можеш да отидеш сутринта да й честитиш празника преди да е тръгнала за училище, така ще бъде много изненадана. не съм казала че трябва да й подариш роза де
може и някоя малка плюшена играчка, но всъщност и една целувка и прегръдка ще свършат дори по добре работата
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Защо да не й подариш?От какво се срамуваш?Това е хубав жест.
Така е. =D>Първоначално написано от koalka
Н-И-Щ-О![]()
тва не е неин празники на тийн-ките като цяло
![]()
Мен ше ме водят на театър...според мен е яко
Ман 8ми Март е празник само на йените .Ако 16 години я смяташ за жена... си нечовек![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Първоначално написано от Kulio Gangstera
Точно!
тя е на 16 - не е жена, а момиче! няма празник, нито повод за празнуване! що това не си го набиете в главите! те момиченцата мрънкат за цветя и букети на 8-ми март единствено защото биха искали да бъдат големи, а не защото са!!!!Първоначално написано от bungle
Точно тва и аз казвамПървоначално написано от anito.sl
172бан по ип и профил. т.8 системно
В моето училище на всеки осми март се раздаваха цветя - учениците на учителките,а момчетата на момичетата. Мен поне ме ласкаеше. Но факт е, че празника е на жените и на майките, тъй че по-добре се сетете да купите цвете на мама, пък на лиглата е по желание.
Дам и аз съм съгласнаПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()