- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Bg rap
Кажете какво мислите за БГ рапа и БГ. рап изпълнителите,както и кое ви харесва пове4е ритъма или текста?Кажете кои рап песни са ви любимите?И ако може даите им текстовете![]()
Аз например имам много любими песни заштото слушам само 4ерно и някои бг рап песни4ки,някои от които са на Xplisit - За Нея и OST feat. Maria - Не мога да разбера!А ина4е ми харесват и ритъма и тексответе но певе4е текстоветеето и теkста на :
OST feat. Maria - Не мога да разбера
К`во става baby, как си сега,
далече от мен, не протягай ръка!
Остави ме сам на студения дъжд,
скитах се безцелно нашир и длъж!
Чаках те да се обадиш, да ми кажеш
някакви чувства към мене да покажеш!
История за живота ти да ми разкажеш,
че ти пука за мене да ми докажеш!
Не знам дали някога ще се сетиш ти за мен,
или просто ще остана кварталния гамен,
проблема е в това, че много те обичам
и колкото да искам не спирам да се вричам
във твоето име, във тебе самата
и преди и сега жестока е съдбата!
Бързо или бавно отнема ми мечтата
да сме заедно с тебе е ебахти съдбата!
Припев:
Не мога да разбера
защо се случи това,
не си до мен в нощта,
как боли от любовта!
Но къде ли е сега
далеч от моята душа
и защо ли е така,
остана само мъката!
Една несбъдната мечта-несподелена любов!
Търсих свойто щастие и към теб отварях зов,
но ти не ме видя и отиде при друг
и с моите надежди се свърши дотук!
Непрекъснато се молех да се сетиш ти за мен
и че много ме обичаш да ми кажеш някой ден!
Времето летеше, телефонът не звънеше
и въпреки всичко нещо ме крепеше!
Защо не намери време да ми се обадиш,
дали нямаше смелост истината да ми кажеш!?
Защо така наща съдба ни раздели,
защо мойте чувства ти не сподели?
Какво да направя сега моля те, кажи ми!?
Наистина ли ни разделят хиляди причини?
Може би трябва просто да те оставя,
трудно или не по-добре да те забравя!
Припев:
Не мога да разбера
защо се случи това,
не си до мен в нощта,
как боли от любовта!
Но къде ли е сега
далеч от моята душа
и защо ли е така,
остана само мъката!
По дяволите, Гого, животът не е лесен
и не всичко става като в текст на някой песен!
Днеска си сам, а утре пък не,
но беше ли тя до тебе ти се чувстваше добре!
Виждам те отчаян, но това няма смисъл,
твърде рано, човече, света си отписал!
Ти си я обичал, но тя тебе не
и болка сега изпълва твоето сърце!
Някой ден ще забравиш, а дотогава ще боли
и във твоята глава само тя ще се върти!
Познаваш добре живота на кварталният гамен,
но на ярост и омраза ти сега си в плен!
Замисли се добре, дали си струва това,
заради една жена да погубиш мечта!
По-добре я забрави, тя не те заслужава,
щом твоята любов тя не оценява!
Припев:
Не мога да разбера
защо се случи това,
не си до мен в нощта,
как боли от любовта!
Но къде ли е сега
далеч от моята душа
и защо ли е така,
остана само мъката!
Искам или не чувствата не отминават,
а ледени късове сърцето ми сковават!
Ден и нощ се питам-къде ли си ти,
но където и да си знам и теб ще те боли!!!
koito e nqma moje da si e drupne dano da mu haresa :P
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
Всички думи,завършващи на "а" се римуват нали хах
мне бате,аз през живота си за такоз животно не съм чувала...не съм хойла на парти,не съм хващала влака за хип-хоп джем с бг изпълнители,не съм спала по пейки заради тая музика и не,никога не съм писала в този форум по тая тема...
Шамара рулз
even_in_death Vsi4ki tiq pesni gi imam i men si me kefqt e zashtoto az po princip se kefq na takava muzika de samo deto ne che iskam da kaje neshto prosto Sniper ne me kefqt chak tolkovanz zashto imat nqkoi hubavi pesnichki ama mn malko
![]()
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
men li4no me keefi EsSkey feat Kelly & G.F.E. - Колко мечти i si q slushakam po cql den i cqla no6t :P
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Аз не слушам много БГ рап(хип-хоп) ама тея които ми се набиват на очи са Sensei,Soundtrack,Denyo,Ndoe,Sniper Records и RapidSpeak за други май не се сещам аааа да не забравя Drajeto.Инъче от чернилките най се кефя на Wu-Tang ,Dead Prez ,GraveDiggaz ,Onyx ,Pastor Troy ,Organized Konfusion ,NWA ,Eminem ,Raw Breed ,Krs-One ,Pudgee ,2Pac ,Cypress Hill ,Shabazz ,The Game.А ся съм се зарибил със Zion и The Grouch. :P
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
sux
Mmmmm ako stava vupros za cherno i az poveche si padam po nego i sq si vartq samo 2-e pesni koito mn me kefqt Youngbloodz - I`mma Shine i na Petey Pablo - Show Me The Money \/
Capone n Noreaga кефятBone Thugz n Harmony също :P
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
Mmm stava li vupros za Black Music vsi4ko kefi :P pone mene![]()
Fisoliny & Black Slap - За нея
Припев:
Не зная как, къде, защо
Любовта е страх за мен,
За мен е страх и но защо
Как искам да съм в неин плен.
Къде е тя, защо я няма,
А дупката е вече яма.
Искра загасна, болка бясна
Погълна сянката прекрасна.
Не знам как, не знам защо, не знам защо ме питаш кво,
Но знам че искам да съм с нея и не ме ебе защо
Слушам ги, слушам тях, слушам хора всеки ден
Те говорят за любов, а любовта не среща мен
Всеки ден в търсене на нея
И даже външно да се смея
Дупката в мен ме кара често да копнея
За нея, къде е тя, защо я няма
Щом клепачите ме предадат я виждам в красота обляна.
И поле бум, изтрел точен пак куршум
Събуждам се убит в ноща, а тя я няма, изчезнала без шум.
Надежда вече нама, последната искра загасна,
А тъмнината грозна пак погълна сянката прекрасна.
Целувка истинска и страстна
Но само блян,
А аз съм сам
В самота облян.
За много грешки ме е срам,
Но знам че сам съм се родил
И в ковчега пак ще бъда сам.
Припев:
Не зная как, къде, защо
Любовта е страх за мен,
За мен е страх и но защо
Къде е тя, защо я няма
А дупката е вече яма.
Погълна сянката прекрасна
А-а-а
Не очаквам да ме разбереш
Да знаеш през какво съм минал,
Колко сълзи съм излял
За да стана това, което слушаш днес
И без да забравя твоя скапан стрес
Не изгубих даже капка чест.
Живеем в два, два съвсем различни свята
Грозното го знам добре, но в теб намирам красотата
Ако търсиш в мен парата,а другото на заден план
Ще ти кажа да го духаш, по-добре да бъда сам
Ето там, там навън, с моите хора това съм аз,
Силен блясък в очите, в ушите силен бас
За да бъдем в нас не ни трябва просто късмет
Трябва ти да вярваш в мен и аз ще вярвам в теб.
Искам теб и не ми пука кой какво мисли за това
За мнението на някой друг не давам пукната пара.
Лягам сам и знам, че сам пак ще бъда сутринта,
Кажи ми щом не знам какво е как да вярвам в любовта.
Не знам, ако си до мен сърцето ще си дам,
Но все по-малко търсят него, трябва с джоб да си голям,
Да го духа парата, на думи всеки е богат,
Аз съм сам и сам оставам,
Да го духа скапания свят
Припев:
Не зная как, къде, защо
Любовта е страх за мен,
За мен е страх и но защо
Къде е тя, защо я няма,
А дупката е вече яма.
Погълна сянката прекрасна.
Не зная-а-а
Ка-а-к
Къде-е
Защо-о-о-о
Къде е тя-а-а
Защо я няма-а-а (х2)
А-а-а
Moje i da go imash teksta FaceR ama zapovqdai vse pak :P :P :P :P :P :P
чернаа музика включва ВСИЧКО изпълнено от черни..сиреч и Стиви Уондър е черно....
Снайпер вече не съществува.
РънъБъ фенкъ я кажи още 3 песни на Фисолини![]()
![]()
![]()
![]()
FaceR теб ще те уважа.Хубав избор
da ti kaja pesni ili da ti dam tekstove :P dootochni seii izvinqvai ama vseki si ima pravo na mnenie ii koi e kazval che haresvam vsi4kite im pesni....???? zashtoto az ne se seshtam da sum pisala takova neshto
![]()
Фарс, Стартерас, Сенсей, Уош, Йоко, Андре, Сарафа, Дрс..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
пише се 'доУочни'
Фисолини е 1 човек..и да пробваш с гугъл няма д ауспееш да намериш друго щото вече записва под друг псевдоним.
текстове не ми трябват ако не съм чула песента принципно...
не си го писала че харесваш всичко ама това не ти е некфо попче по сити да се кефиш на по 2 песни от изпълнителКопеле,ревнив съм към музиката и когато я разваляш ми става супер свидно!
от толкоз много хип-хоп ми се допуши
Wu-Tang-One Blood Under W (featuring Junior Reid).mp3
alice cw Second Hand Crew определено не са истинския БГ рап или там квото е......още дооооооооста работа се иска......
Цитирам:
"...трети епизод от сериала яж лай*а и чукай таза кака..."
"...една фраза и ще те ритам от тук до черно море и назад..."
Цитирам само тези 2 слово излеания защото от останалия текст нищо не можах да разбера.Заключението ми е че пича който реди има доста богат речник....xAxAXAxa.RapidSpeak е доста по напред от тия и записва в напълно домашна обстановка.
![]()
MmmHmmmmm qsno,chovek ne moje da si pusne edna tema na spokoistvie bez da go oplЮЯt ama kakto i da e... alice sw mersi mnogo mila ama mislq che ne mojesh da govorish ot moe ime kakvo haresvam i kakvo ne haresvam!Jamalska ne se pishe 'доУочни' a se pishe "Доуточни" Mersi vse pak xaxaxa!Kakto kazah vseki s mnenieto si moje da si se kefq na kakvato muzika iskam i na koito si iskam vie nqmate pravo da mi darjite smetka sled kato ne me poznavate!Ako ne vi haresva temata OKAY NE PISHETE VE!Aiii vlachi Jamalska
Iskate muzika young_jeezy-and_then_what_(feat_mannie_fresh) ll cool j feat. lloyd banks hot rod and 50 cent - freeze - (remix) three six mafia - 05 - smokin on da dro Qwan - 20. I Put One Penny Away Green & Gold__ft._G.f.E._-_Te ne bqgat, a se strahuvat 007 Green & Gold-Bql prah Lil Wayne - Fuck You (ft Big Tymers) Loshite - KAKTO PREDI Fisoliny feat. Kingsize - Da go duha parata ima oshte da pisha li ?????
Не. Само от първата песен разбирам що за рапЕрка си.Първоначално написано от RnB_Ku4kA
Radvam seПървоначално написано от niGGa
![]()
Надявам се си разбрала иронията в поста му
мойта грешка се дължи на клавиатурата,а не на кофти правописа ми
Ти си слушаш некфи рнб-та и генгста джи йо-та...И това определено не бяха ТРИ песни на Фисолини...съжелявам,че само това си успяла да копи-пейстнеш от уинамп/гугъл/някоя търсачка :Р
FaceR,просто стиловете са различни...не винаги се кефя на толкова абстрактен рап като СХК ама на лайф на тях се откача изцяло
Рапид...за Радо от Казанлък ли стаа дума или се бъркам?
"малко бяхме от тия с дъно под колене,
хората те гледат,викат,че си прост обаче не ти дреме.Така беше едно време.Сега е по-различно.Описание кат предното е станало типично,рапарите се обличат лъскаво пищно,излишно е да казвам,че такива като тях не ми понасят-нищо лично!Положението е критично.
И само гледай кфо стана-хип-хопа не е хип-хопа къфто ти го знаеш,а колекцията нова.На кой?На Долче и Габана,модерно вече стана да се слуша хип-хоп.Аз от музика не разбирам разбирам,но го виждам той е луд,слуша нон стоп маняк маняк на тема хип-хоп,истински е слуша ДМХ,Нели и 2пак...е как такъв глупак ще ми казва кво да правя?!"
A taka li stana e ? Ne mi dreme kakvo mislite za mene i za tova az kakvo slusham kak pisha i t.n. ot kade znaesh che az taka si pisha vseki si ima pravo da ima sobstven nachin na pisane govorene i t.n.aii lek vi den
ама не бе на класно по литература и аз не пиша 'кфо' 'тъй' и 'сиреч' ама ако ми кажеш,че умишлено си допуснала правописна грешка,която аз просто попрвих за да имаш идея за в бъдеще няа ти повярвам
пробвай с търсачката за всичките 20578663 теми за рап и бг рап.не че не ми е фън да се смея на неуката младеж