.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 153

Тема: Bg rap

Повече от фен Аватара на Buttk0
    По-скоро предпочитам бг рагга-та ... Sensei, DRS, RaggaOne, SoundTrack

SoundTrack&Sensei - Chiba (Balkan Ragga) от мен !
    Strength thru Oi!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Саундтрак не са рагаама кефят

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Слушам Бате Сашо. По-добър от него в България няма, за мен.

Относно песни най-много обичам да слушам дисовете му: Джапидал, Овцата доли, Защо си в София, за GGP е добър диса, този за Т-фреш(най-бруталния за мен).

Другите му песни няма да ги изброявам, защото са много, ще напиша само Когато лампите изгаснат. Жив и здрав да е, дано продължава да дисва ламерите.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Саундтрак не са рагаама кефят

Ще го имам впредвид следващия път мерси ... !
    Strength thru Oi!

Град
    Приморско
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ама не бе на класно по литература и аз не пиша 'кфо' 'тъй' и 'сиреч' ама ако ми кажеш,че умишлено си допуснала правописна грешка,която аз просто попрвих за да имаш идея за в бъдеще няа ти повярвам

пробвай с търсачката за всичките 20578663 теми за рап и бг рап.не че не ми е фън да се смея на неуката младеж
    Ne pisha na Kirilica za tova mi e po lesno da pisha taka!Mersi za zabelejkata ama nqmashe nujda!a Otnostno GGP pffffff

Emo - Himn Na TG
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Guest
    GGP са яки бе.

ами и преди си казах,не слушам много,но новата песничка на Шамара - Cook It Up хич не е зле,не съм и предполагала че тоя човек ще рапира толкова добре на английски! иначе Kingsize - За Нея , тва е една от най-бруталните песни които съм чувала,имайки предвид че по принцип слушам много тежка музика,която влияе много на чувствата по странно сдухвателен начин. в БГ рапа ме кефи повече мелодията,определено. най-добрите ми приятели слушат много,ама по текстовевте трудно се зарибявам...
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    "за нея" не е на Кингсайз,а на НоуУолз..даже рънъбъ фенкътъ пусна текста

за мен едни от най-добрите хорица така по-скромнички са Деньо,ЕДинака,Джем и SILENT CITY

ама не мога да не призная лайфовете на ХнИ,Фарс,Лешпер арт крю,Нокаут,Бедата,лого5....

За мен добър хип-хоп в България няма. Има една две песни които струват.. като "Проект България".. Но останалото е ... боза. Да ме извинят всички BG Rap фенове.
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Град
    Приморско
    Nivea taka e qki sa , vupreki che onova momiche me oprekvashe che slusham rap v koito se pee samo liubovni pesnichki,emi sorry tva si me vleche ima si mnooo smisal za mene v nqkoi ot tekstovete!Jamalska ima mnogo pesni koito se kopirvat kato na primer Xtrazy - Kolko te Obicham , q ima v oshte e dna versiq zabraih mu imeto na toq izpulnitel mislq ama puk pesenta se kazvashe Ispanskata .... ili puk na Xplisit - Za neq q ima i v variant na Kingsize ae ima gi i takiva,ne znam kakvo tolkova losho ima da slusham rap s Liubovni pesnichki vupreki che ne slusham samo takiva!

Respekt - Pesnichka za liubovta!Peace \/
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Cmotan MC, DRS, Fars, Atila, LOGO5, shamanez
    Strength thru Oi!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Вариянт?!ти болна ли си?!тфа да не ти е естрада ...
    Експлисит си има песничка за неговата си Ася..тя се казва 'за нея'.Фисолини има песен за тъпата любов и тя се казва също 'за нея'.Кингсайз нямат нищо общо с тая песен ама някой си се е объркал и я е писал на тяхно име като я е качвал...освен,че са от Ямбол и 3мата и са приятели песента не им е обща.

Съжалявам,че го казвам,но не признавам мнения на тема хип-хоп и рап от хора,които не са направили нищо по отношение на тази култура било то музика,финанси или просто съпорт...Познавам и фенове на почти същите гадости като тия на рънъбъ фенкътъ ама разбират и останалата част..просто не й се кефят...и са правили достатъчно неща за каквото и да е развитие и са си заслужили уважението...Не мога да твърдя,че и аз разбирам достатъчно...През живота си съм уважила много малко неща извън рапа...и почти не съм слушала друг стил макар че за всичките тия години съм слушала абсолютно всякакви мизерии,дори и Гумени глави...но постепенно си подреждам некфи неща и си съзнавам,че след още 2 години мога да се смея на себе си за сегашния си вкус...тогава сиг ще слушам сектантски хип-хоп ...хах

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Jamalska да е за Rapid(Радо) от Казанлък говоря
    Де да знам според мен е доста по-добър от тия Second Hand Crew.Те са толкова ъндър че май е трябвало да се казват Last Hand Crew...
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Супер фен
    Оу оуу оуу, уникално се кефа на АРНБИ мацки. Иам си аз едни любимки от тоя тип "До Варна с мерцедесаааа"
    2т. системно

Град
    Приморско
    Jamalska koeto mi trqbva da znam si go znam!Ne znam za koi put ti go kazvam no ne me interesuva tvoito mnenie!Az si slusham tova koeto mi haresva ti si slushai tova koeto na teb ti haresva az zabelejki ne ti pravq ,koeto znaesh si go znai i si go zapazi za tebe!aiii vlachi kaka i ne me zanimavai poveche

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хахаха м/у другото чак са видях,че си 'кучкъ' а не 'фенкъ'.
    Миличка,слънчице,кучко,нал ти сама пусна тема за д апиташ за мнение за бг рапа,БЕ!

Град
    Приморско
    Misho Shamara ft. Tedi - Iskash Moito Dupe pozdrav za teq koito im haresva tazi muzika a za teq det ne im haresva...po dobre ne pishete

DA Jamalska samo deto ne sum pusnala temata za mene a za BG RAPA! ima razlika

Супер фен
    Изобщо не и обръщай внимание на тая хейтърка не може да си обясни що се кефат на абенбито а на нея НЕ .
    2т. системно

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Jamalska за мен абстрактен хип-хоп е нещо като Psycho Realm-Pow Wow.mp3 ,Organized Confusion-Stress.mp3 ,Gravediggaz-Burn in Hell.mp3 ,Cypress Hill-Illusions.mp3.СХК не ми мязат на нещо подобно...
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Град
    Приморско
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Изобщо не и обръщай внимание на тая хейтърка не може да си обясни що се кефат на абенбито а на нея НЕ .
    Hahah mersi mnogo az ne obrushtam vnimanie a i nqmam nishto protiv neq!A i ne e kazano che se kefqt na mene a ne na neq naprotiv! Prosto mrazq da me oprekvat za tova koeto slusham

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    RnB-o стига с тоя шУмар дай нещо родно (не крадено )

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Именно за бг рап си говорим деее...аз да съм казала нещо друго
    забрайх кфо съм писала за абстрактен ама сиг съм имала предвид нещо с по-рзчупени лирики,а не баш правите рими..неща от рода на Фарс,лого5,лоудинг ин прогрес и производните им...а Бобъра,Шаро и Козаро са си болни мозъци и им идват ебати изрудиите на ум...

Амайо,ти що изобщо отваряш темичката бе, г-н "беше ни много приятно".

Град
    Приморско
    Eminem & 50 Cent & Cashis & Lloyd Banks - You Dont Know.mp3

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Pudgee-Everyone want's to be hard.mp3
    Отиам да разкажа играта на едно каше

Град
    Приморско
    FaceR az da si kaja che si padam malko po po kak da kaja tancuvalnite pesnichki Will Smith - Party Starter.mp3 snoop_dogg-step_yo_game_up_feat._lil_jon_and_trina-mvp.mp3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си