.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 153

Тема: Bg rap

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    време беше да се появи нещо смешничко.
    А тия сме ги чували...мп3ки от нетааааааа
    А на Шамаресте видя какво му се случи на Мет(предполагам си била там..нали си раперка)...не че не беше селска проява ама си го заслужавате сичките "хип-хоп" фенове
    Той Шамара го е очаквал предварително. В един от форумите беше казал "само да не ме целите с предмети" или нещо такова. Тая проява прави така, че отново да се вдига шум около него. Иначе беше супер тъпа. Като не ти харесва изпълнителя не ходи на него, а изчакай, но не ти ще седиш там само, за да го целиш. Тъпо е...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Guest
    ei Jamalska ako ne ti haresva kakvo si pishem i mnogo temi koito moje da si pishesh tapoto mnenie

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    маикооо чалгата намаля (маи) и всички почнаха да стават емота , "метали" , "рапъри" ..много жалки опити .... чували 3 песни и станали големите ,знаете 3 групи на кръст и се гордеете .. има толкова много изпълнители дето даже и не сте ги санували ... и това става вапрос за бг за другия не ми се лафи ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    RnB_Ku4ka, има една образователна песен, която държа да чуеш..
    The Planets - Moving Along...
    от която е една извадка, която на мен лично много ми харесва..
    i spit mucus on rap intruders...

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Само Second Hand Krue,'сичко друго е ташак.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Абе смешни сте бе! Не разбрахте ли?! Прочетох цялата тема и честно казано не претендирам,че съм кой знае ква разбирачка,обаче тва да говориш за някви абсолютни бози и да си мислиш че слушаш рап е направо смешно! И не мога да разбера кво нападнахте jamalska?!"Разбирачите" нападнахте "тъпите "не чуващи други мнения мога да кажа,че от прочетеното със чиста съвест мога да ви кажа че на jamalska не може да йстъпите на малкия пръст!И мно ясно че ше ви се дразня кат не давате пет пари за културата!Щот тва е начин на живот за много хора и вие се мъчете да станете част от тва ! Ама не става не може вчера да си слушал чалга,днес да си "рапер" щото си личи...приемете го!
    Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck

Guest
    Kvo stana e jamalska ne moja da se zashiti i izprati nqkoi dryg "стъпите на малкия пръст" ne mii i trqbva da i stapvam na malkiq pryst neq poznavam ai ne iskam. Ama tazi tema za bg rapa e za da si kajesh mnenieto ako go haresvash ne da po4vash da narejdash e Kvo mislish nee li taka ?

Град
    OUT OF SPACE
    MEN ME KEFQT NOKAUT DRS SPENS.TE SA NAI DOBRITE V BG MAI?

Град
    Приморско
    Vijte kvo,taq tema sum e pusnala da si kajesh mnenieto za bg rap-a i za tekstovete v neq dali slushate ili ne!Ne sum q pisala za da mi kazvate az kvo razzbiram i kvo ne razbiram!feel_me izobshto ti poznavash li me che da mi kazvash az na koi moga da stupq na malkiq ili golemiq prust,dali vchera sum slushala chalga dneska rap!Rapa si go slusham ot malka znam si tolkova kolkoto iskam da znam!Slusham si tova koeto mi haresva i edno ot tqh e BG RAP-A!Nqkoi chuval li e za GNL Records?Ne vqrvam!Znam dostatachno bg grupi,i te sa tezi koito slusham!Drugite ne mi i trqbva da gi znam!Ako nqkoi iska da si izkazva mnenieto dali haresva bg rapa dali ne dali haresva tekstovete ili izobshto da pishe!No nqkoi da mi kazva az kakvo znam,da mi kazva che ne sum mojela da stupq na nqkoi na malkiq mu ili golemiq mu prust..da si zamulchi po dobre!Jamalska sum e napadnala zashtoto se opitva da me zasegne koeto nqma da stane..neka si slusha kakvoto iska,no da ne napada drugite koito ne slushat neiniqt stil!OKAY?Razbrahte li me?Aiii lek vi den i vnimavaite kakvo pishete!
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Град
    Приморско
    A i Jamalska nedei da ni sudish che sme go prevurnali v chat zashtoto kato gledam ti si sushtata rabota!Za men tova koeto slusham e bg rap za teb nz za men e taka slushai tova koeto iskash!ne me interesuva no ne sadi tova koeto nie slushame!
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Има песни, които ми харесват, но като цяло не се кефя на бг рап.Даже не се кефя много на рапа попринцип.
    хъхъ..

Guest
    Еххх ама сте обидчиви...Така първо аз jamalska не я познавам така че споко не е "викала някой на помощ" и второ тая рънъбъ кво беше там ,ти па от де знаеш че всичко казано се отнася до теб?! Света да не се върти около теб бе ?Яяя свали го тва самочувствие малко, нямам намерение да се заяждам или да "нареждам" който и да е било ,просто тва го намирам за детинско...И какво скочихте всички бе?!Казвам си мнението просто нали сте големи непукисти кво ми се засягате..Сега се сетих що такива теми не ги отварям щот се навъдиха едни разбирачи...ае нямам думи хахахах

Тва горното бях аз :P
    Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck

Град
    Приморско
    Purvo feel_me nikoi ne e kazal che govorish specialno za mene..ti govorish v mnojestveno chislo v koeto 100% sum i az,shtom zashtitavash jamalska!Vtoro nz kolko puti da kazvam ama NE ME POZNAVASH E PODQVOLITE!Kade go vidq shibanoto samochuvstvie!Nqqqqqqqqm nikvo samochuvsvie moga da ti kaja!Ne me poznavash--> nqma da govorish za mene!I ti leko moje da si kazvash mnenieto ama temata mislq che znaesh mnogo dobre za kakvo stava vupros!Kaji tova koeto trqbva i si zamalchi..ne narejdai tiq det slushat takiva pesni i grupi koito na tebe ne ti haresvat!I vupros ti momiche ili momche si che neshto ne moga da razbera!Da znam kak da se obrushtam kum tebe!Aiii podqvolite govorete po temata shtot se iznervih qko!NE ME POZNAVATE I NQMATE PRAVO DA GOVORITE KVA SUM I KVA NE SUM!Slusham tovaaaaaa koeto mi haresva!

Град
    Приморско
    AKO NA NQKOI NE MU E IZVESTNO KVA E TEMATA : BG rap Кажете какво мислите за БГ рапа и БГ. рап изпълнителите,както и кое ви харесва пове4е ритъма или текста?Кажете кои рап песни са ви любимите?И ако може даите им текстовете

sega ako obichate pishete po temata!MERSI predvaritelno

Guest
    Hehe 6tom kazvash ne se nervi tolkova na takiva ....... Am ima edni pisni4ki na Sng ti gi znaesh koi sa ama vsi4kite sa super

Град
    Приморско
    Dreben G - Hip Hop Baza

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ок темата е за да си дадеш мнението ..но ми е интересно как хора който незнаят за кво става вапрос ще дават мнение ?!! сещаш ли се ..не може да си слушала само шамара и да знаеш за кво става вапрос ... ! близо е до акъла ... вие сте просто една пълна боза маина ..умря ли чалгата че прослушахе "рап" кво стана деии .. ?!
    "аз ще си пуша бамбука !!Чакай бе сори сори ти пък беше ъндърграунт и аз на къде съм тръгнал без да тараша саунд. Лол неставаш никъв респект не получаваш. Тъйкато се наричаш рапър знай,че това го заслужаваш, сам се ебаваш и щом ти кажат ставаш падаш ти за мен не правиш нищо друго освен да се излагаш. По-добре се спри по-добре се спри ако няма кво да кажеш най -добре мълчи ..."
    земете да млъкните с плоските си мнения майна !!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Ебал съм го концерта на Шамара. Абсолютна безорганизация, лош звук, на част от песните се чуваше не само инструментала, а и пеенето на самите изпълнители на запис, под самота пеене на живо.Толкоз ли не можаха да си намерят инструменталите, че тръгнаха да пеят на цялата песен. Плюс това Шамара не беше организирал нещата нкат` хората и накрая не пяха Х-Тийм и Бате Сашо, защото нямаше време, но беше дал по 5-6 песни на някакви абсолютни бездарници. Бройм и факта, че пусна в началото доста глупости и публиката си разотиде и дари да бяха пуснали Х-Тийм те на каква публика щяха да пеят? Мен даже ме съмнява, че те не пяха по-скоро заради малкото публика отколкото заради липсата на време.

С две думи концерта беше провал.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Ку-р за Шамара. Само Second Hand Krue...и Looptroop.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Град
    Приморско
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ок темата е за да си дадеш мнението ..но ми е интересно как хора който незнаят за кво става вапрос ще дават мнение ?!! сещаш ли се ..не може да си слушала само шамара и да знаеш за кво става вапрос ... ! близо е до акъла ... вие сте просто една пълна боза маина ..умря ли чалгата че прослушахе "рап" кво стана деии .. ?!
    "аз ще си пуша бамбука !!Чакай бе сори сори ти пък беше ъндърграунт и аз на къде съм тръгнал без да тараша саунд. Лол неставаш никъв респект не получаваш. Тъйкато се наричаш рапър знай,че това го заслужаваш, сам се ебаваш и щом ти кажат ставаш падаш ти за мен не правиш нищо друго освен да се излагаш. По-добре се спри по-добре се спри ако няма кво да кажеш най -добре мълчи ..."
    земете да млъкните с плоските си мнения майна !!!
    dobre zapazi si mnenieto za nqkoi drug

Guest
    pesni4kata na 6A feat.Konsa-mama mu,lelq mu e mnogo qka \/ \/ \/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    але вие на 10 години ли сте че не разбирате от дума ... !

Guest
    Haha Kyv ti e problema puk na tebe ne sme na 10 ana 5

Guest
    IdiOtKa Sushai si chalgata i ne ni zanimavai s tvoite problemi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си