.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Съмнения

Hybrid View

Ммимиии
    Guest

Съмнения

Здравейте казвам се Мария и имам гадже днес като се прибирахмеот даскало едно др по-голямо момиче имим чувството че чу се сваляше но той не испита голям интерес и не каза нищо какво значи това объркана съм и мн ме е яд на тая уличница не мога да я понасям иде ми да я ударя,кажете как да постъпя,а и като се прибирам ги оставям сами тях двамата понеже ес разделяме в определана посока,и ми идва много понякога какво да правя.

Guest
    vajnoto e toi izpitva li neshto ili ne.shtom hodi s teb kvo te burka taq kato mu se svalq.poddurjai interesa mu i nqma da imash problem

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vajnoto e toi izpitva li neshto ili ne.shtom hodi s teb kvo te burka taq kato mu se svalq.poddurjai interesa mu i nqma da imash problem
    Нямам какво да допълня

deistvai bii sa . kak 6ti bara gajeto.svii umruka taka 4e otpred ta ti e gladko i q frasni v 4enete(tam nai boli)

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Emi dobre de slu4valo mi se e i na mene.Kak da mu poddurja interesa?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с приятеля ти, но не забравяй да му кажеш, че не се притесняваш, че ТОЙ нещо ще направи, а тя и в това е проблема.Но ако държи на теб и има чувства, нищо няма да се случи.

Ем нали е нямал интерес . Тогава трябва да се кефиш . Вместо да са дразниш , върви го нацелувай

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sledko_f>93
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нямам какво да допълня
    И аз нямам какво да допълня тук.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Говори с приятеля ти, но не забравяй да му кажеш, че не се притесняваш, че ТОЙ нещо ще направи, а тя и в това е проблема.
    Точно така.
    Понеже иначе стават големи каши и спорове.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Имай му малко повече доверие. Той няма полза да харесва нея , пък да ходи с тебе , нали ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си