.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    НещАстНа
    Guest

поредната любовна драма...

Здравейте на всички от това яко форумче!
    дълго време таях едни чувства в мен,но вече ме задушават,незнам какво да правя,незнам на кога да се доверя..нищо незнам...
    Ще се опитам на кратко да обясня ситуацията в която съм.
    И така сега съм на 16 години и вече втора годинка съм в нов клас. Още съвсем в началото миналата година едно от момчетата от класа се открои в очите ми и аз започнах ден след ден да се влюбвам все повече в него. Той се държеше спер мило с мен,деляхме един чин дори...но изведнъж нещо му стана...когато сме в компания започна да ме обижда и да се заяжда с мен (и аз не си мълчах де,отговарях му),но това ме нараняваше адски много... И така лятото мина...той се влюби в най-добрата ми приятелка...(аз не съм му споделяла за чувствата си) Той отново започна да се държи приятелски с мен,дори сега сме в страхотни отношения,а аз тотално си загубих ума по него... Споделя ми всичко относно моята приятелка,дори се опитах да ги събера (тя ми каза че си пада по негоно малко и тогава вече и казах че вече ми е безразличен,с цел да не преча на щастието им ,но тя се дръпна...еми нищо не стана между тях освен че са големи приятели...) Бях му писала анонимно,добре че не разбра че аз съм момичето което си пада по него... Какво ли не опитах да направя...но нищо не помогна,....сърцето ми е разбито на прах,и всяко едно малко парченце го обича... Имам чувството че ще се пръсна...толкова много ме боли...да сме някъде а той да е прегърнал НЕЯ,на нея да шепти мили думи...и да обича нея побърквам се...вече няма дори с кой да говоря за чувствата си... понякога виждам че ме наблюдава...но сигурно си въобраявам... Незнам просто какво да правя... Моля дайте ми съвет как да постъпя...да му призная ли всичко и сърцето ми да се разбие тотално от отказа му да ме обикне или да продължавам да мълча? какво да правя?

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Говори открито за чувствата си с него ... майната и на приятелката ти ... а тва че те обижда го прай мега гъз ... тоест има 2 мнения по въпроса ... 1) Ако тооооооолкова много го обичаш или по скоро си влюбена в него ... поговори с него може той да споделя същите чувства ... 2) Направи се на убидена заради постъпките му и фаштай пътя за Рилския Манастир !
    Strength thru Oi!

Голям фен
    хахахахаахаахахахахх ^^ бати якото.
    Хахахахахахахахахахахх тва наистина ме радва.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

govori s nego
    ako ima 4uvstva kam teb shte ti otvarne.
    a za priqtelkata ne q gledai neq

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре вече му сподели какво чувстваш и му кажи абсолютно всичко.Така ще ти олекне.Предполагам, че най-вероятно от реакцията му ще разбереш дали има някакви чувства или не.Ако няма тогава вече трябва да го забравиш и да си го налжиш, защото две години са си много време и си се измъчвала.

Не казах "задни части" а казах баш "гъз" ама шом така е европейско ... го он ... а по темата така или иначе когато го гледаш с тая тфойта аверка сърцето ти пак се разбива и пак ти е кофти тоест по-добре говори с него !
    Strength thru Oi!

НещАстНа
    Guest
    ами хич не е сме6но а и той сега се държи супер яко...даже не веднъж ме е защитавал пред другите момчета от класа...казвал е че ме приема за мн добра приятелка

ти верваш ли му че иска да сте "само приятели" ?!
    Strength thru Oi!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    да, аз напълно съм съпричастен с твоята драма моят съвет е да послушаш сърцето си

НещАстНа
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    ами като гледам как се държи с приятелката ми...как говори за нея,как я гледа.... не веднъж е изпадал в истерия заради лишсата на чувства у нея и аз съм го успокоявала...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    да, аз напълно съм съпричастен с твоята драма моят съвет е да послушаш сърцето си
    При тази реплика нашия герой бе обладан от зъл дух.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Цитирай Първоначално написано от НещАстНа
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    ами като гледам как се държи с приятелката ми...как говори за нея,как я гледа.... не веднъж е изпадал в истерия заради лишсата на чувства у нея и аз съм го успокоявала...

Да де ама не ми отговори на въпроса ... може да ходи с нея само за протокола а да харесва друга ... що па тая друга да не си ти ... отиди и поговори !
    Strength thru Oi!

НещАстНа
    Guest
    ами аз определено нямам никаква надежда да има дори и капчица пове4е от приятелство към мен...много пъти ми е било на езика да му кажа но не съм... просто от страх че сме в един клас и незнам дали пак няма да почне да се държи като гъз и да ме наранява

Копеле вече неможеш да кажеш "г*з" на спокойствие ...

А да и по темата ... найш кво ... единствения ти варянт е да го зарешеш няма смисъл да се тормозиш а той да се даржи като ... ДА ДОБРЕ ШЕ ГО КАЖА ДУПЕ !
    Strength thru Oi!

Re: поредната любовна драма...

Цитирай Първоначално написано от НещАстНа
    Здравейте на всички от това яко форумче!
    дълго време таях едни чувства в мен,но вече ме задушават,незнам какво да правя,незнам на кога да се доверя..нищо незнам...
    Ще се опитам на кратко да обясня ситуацията в която съм.
    И така сега съм на 16 години и вече втора годинка съм в нов клас. Още съвсем в началото миналата година едно от момчетата от класа се открои в очите ми и аз започнах ден след ден да се влюбвам все повече в него. Той се държеше спер мило с мен,деляхме един чин дори...но изведнъж нещо му стана...когато сме в компания започна да ме обижда и да се заяжда с мен (и аз не си мълчах де,отговарях му),но това ме нараняваше адски много... И така лятото мина...той се влюби в най-добрата ми приятелка...(аз не съм му споделяла за чувствата си) Той отново започна да се държи приятелски с мен,дори сега сме в страхотни отношения,а аз тотално си загубих ума по него... Споделя ми всичко относно моята приятелка,дори се опитах да ги събера (тя ми каза че си пада по негоно малко и тогава вече и казах че вече ми е безразличен,с цел да не преча на щастието им ,но тя се дръпна...еми нищо не стана между тях освен че са големи приятели...) Бях му писала анонимно,добре че не разбра че аз съм момичето което си пада по него... Какво ли не опитах да направя...но нищо не помогна,....сърцето ми е разбито на прах,и всяко едно малко парченце го обича... Имам чувството че ще се пръсна...толкова много ме боли...да сме някъде а той да е прегърнал НЕЯ,на нея да шепти мили думи...и да обича нея побърквам се...вече няма дори с кой да говоря за чувствата си... понякога виждам че ме наблюдава...но сигурно си въобраявам... Незнам просто какво да правя... Моля дайте ми съвет как да постъпя...да му призная ли всичко и сърцето ми да се разбие тотално от отказа му да ме обикне или да продължавам да мълча? какво да правя?
    Престани да плачеш коте!
    А се огледаи за друго мъжко присъствие,така най-добре ще се
    оправиш!Заеби го тоя!
    Light The Universe

PRIZNAI SI 4UVSTVATA KAM NEGO ti go obi4a6 prekaleno mn za da se ma4i6 aka kato go gleda6 den sled den kak e s tazi tvoq uj nare4ena priqtel4a po dobre mu kaji vsi4ko nikoi ne znae dali toi 6e ti otkaje iliprieme no az mislq 4e toi dori i malko te haresva i sled kato mu priznae6 ne6eta 6e se promenqt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си