- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- К'фо става с мен ? :{{
Оффф хора почвам да харесвам едно моми4е от класа с което всеки ден си лафим по скайп, в даскало като цяло сме добри фр и.. най-гадното е че тя е гадже на моя най-добър френд.Знам че тя не ме харесва и ми става много гадно..Просто исках да го споделя с някой..
![]()
There aren't beSt friendS.. !
добре![]()
Нямаш шансове... гадно е спрямо твоя приятел.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ще го имаме впредвид следващия път мерси че си сподели чувствата с нас ... айде бягай си играй с колички !
Strength thru Oi!
хех..., нямате си идея колко ме радватеПървоначално написано от Seizure of Power
)))
а по темата:несподелена любов, човече, няма какво повече да ти кажа...
Как обичам идиоти който се опитват да иронизират други идиоти.Първоначално написано от Buttk0
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
колкото идиоти който се опитват да налагат мнение ли ?
Strength thru Oi!
да бе и мене тоя хит Seizure og Power направо ме кефи максимално!Първоначално написано от be_true
а иначе наистина си е несподлена любов тва!
Let The BEAT Control Your Body
що и мнение ли налагаш?Първоначално написано от Buttk0
Много гадна ситуация(несподелена любов).Сори човече ама по добре я забрави.Много гадно ще е спрямо твоя приятел ако почнеш да я сваляш и т.н.
никак даже !Първоначално написано от xixi
Strength thru Oi!
Тогава ти се получи объркана репликата.Ако не беше очевадно дори за слабоумни като теб,че съм гениален щях да си помисля че говориш за мен.Първоначално написано от Buttk0
Просто се опитай да ограничиш максимално контактите си с нея.Не си пишете по скайп или ако си пишете отговаряй само с една дума и не й обръщай много внимание.
Първоначално написано от xixi
Дааа определено така е ... ! Ай жив и здрав !
Strength thru Oi!
спокойно достатъчно съвършен съм да не ми се случи нищо.Първоначално написано от Buttk0
приятелю...аз ще ти дам много по-различен съвет...бъди до нея ...продължавай да и бъдеш приятел...връзката и в един момент,ще приключи...тогава бъди до нея...БЪДИ ДО НЕЯ!!!покани я да излезете поразходете се...седнете някъде под звездите...и и кажи,че искаш да и кажеш нещо на уше...когато тя се доближи до теб отметни косата и и целуни вратлето малко под ушенцето и
...след това я накарай да замълчи.....и и признай чувствата си...ако имаш някакъв нищожен шанс...няма как да ти откаже...м/у другот....това,ще е едно от най-сладките преживавания на това момиче
...повярвай ми колега
ами 10х за съветите..
Първоначално написано от Seizure of Power
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Как се казваш? Да не се окаже, че те познавам..![]()
Днес като я видях на даскало направо луднах..все повече почвам да се влюбвам в нея.. знам че не трябва но какво да направя
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
=D> =D> =D> =D>![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Не се занимавай . Първо тя не те харесва . Второ приятелите са по-важни от гаджетата . Само са мъчиш . Сигурна съм , че ще намериш някое момиче , с което ще си щастлив и няма да имаш такива трудности![]()
tva e mimoletna emociq bez sydyrjanie 6te premine spored men
Бива...Първоначално написано от Анонимко