.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    koi asven mene si
    Guest
    74avek glei sq ... az s1m bila kato tebe ama edinstveniq variant e da zapo4ne6 da se otdale4ava6 ot taq (da q izbqgva6 malko po malko) ! znam 4e e mn gadno ama tva e polojenieto ako priqtelqt ti e the best 1 ako e just friend togava deistvai s momi4eto ! tuka sitoaciqta e mn gadna 6oto ili s priqtel ili s gadje - koeto ima po-golqma stoinast za tebe -tva izbira6 ! ako pita6 mene az izbrah priqtelstvoto pred lubovta - malko t1po ama kvo se prai sq.....

Kakto i da go poglednesh ne mojesh da napravih ni6to ,ako durjish na priqtelq si .Nai-prostoto ne6to,koeto moje da te otkusne ot taq ideq e tova ,4e toi q obi4a .Do tuk si s tvoeto vlubvane.Tova si e nepisan zakon :gadjeto na nai-dobriq mi priqtel -NE!Kolkoto i da e gadno e to4no taka.Starai se da se razseivash s ne6to drugo ,ne misli za neq ili pone se opitvai!Vsi4ko,koeto 6te pravish 6te e nasila ,no nqma na4in.Za tebe 6te e po-lesno da se stegnesh i da si namerish svobodno momi4e.Sa da ne vzemesh da svalqsh neini priqtelki za da si blizo do neq!NEe!Awe nali si muj -silniq pol...Opravqi se !
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Супер фен
    естествено че приятела трябва да избереш, момичета купища има, ама добри приятели много рядко, все пак за една П*тка не си струва

Guest
    тя нито те харесва, нито те обича, просто се държи мило с теб, защото си приятел на гаджето й, стига си вкарва тез филми в главата...

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Ne chati tolkys mn s neq za da ne hlytnesh oshte...Ako hlytnesh shte ti e gadny oshte poveche a nemojesh da predadesh nai dobriq si fr
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си