- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бляяяя сперма
къкъв е вкуса на спермата ?
уииии мн гадно мири6е поне тва знам![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Докато не опиташ няма как да разбереш вкуса и![]()
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
Има такава тема.
Ама..не е толкова гаден вкуса..Ама зависи от това какво е ял например..Ууу ако е горчива не е яко, иначе ако е по- сладникава е дори приятна
Ама зависи, на някои им харесва на други не.
като опиташ ще разбереш
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
6te opitam![]()
![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
спри да ни заливаш с тоя словесен бълвоч, който се явява твои мнения![]()
Da ne si na 13?Първоначално написано от SiMiLi_
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ами пробвай и сам ще прецениш дали е гадно или неПървоначално написано от ATAKABG
![]()
ми не мога да кажа точно тъй като на всеки е различна,но на сегашния ми му е вкусна харесва ми
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Защо да се бъзикаш, това вярно е комплимент за нас...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Опитай и ще разбереш!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не съм опитвала и нямам намерение. Де да знам. Гнусно ми еИначе секса си го обичам, като изключим тва със спермата си свирките, щото те все пак са си само за курвите
![]()
Като пораснеш си припомни тези думи, които сега каза.Първоначално написано от oth_fenka
![]()
според мен ти е набор .. все пак си на 15-16 ..Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Opitai q![]()
Не съм на 15-16Първоначално написано от OtherDimension
Аз съм кака.
![]()
17 ?
ей набореееее![]()
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
сладки 19.... \
/ Ама...скоро няма тийн...
![]()
мдааа .. имам още 6 месеца .. и вече няма ;(Първоначално написано от malka_sladuranka
Първоначално написано от koalka