.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    love_yaa
    Guest

samobrasna4ki na avon???

ta vaprosa mi e dali nqkoi ot vas e polzval takava samobrasna4ka ot avon i koito e pls neka si kaje mnenieto za6toto se 4udq dali da si vzema 4e napravo mi pisna taq kola maska ujasno boli!!!!!

Голям фен
    По-добре си продължавай с кола маска.Самобръсначките sux. :P
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Как може да е ползвал някой като тя излезе за пръв път в последната брошура, която я има от 5 дена...
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

love_yaa
    Guest
    oooo neee samo ne kola maska tova e prosto istinsko ma4enie!!!!!!!!!! epilatora sa6to e dosta boleznen metodaz 6e si vzema tazi samobrasna4ka da q vidim mersi mnooogo

Как може да е ползвал някой като тя излезе за пръв път в последната брошура, която я има от 5 дена...
    ам тя е права макар 4е ние ( дистрибутор съм) имаме каталога от ооо нз кога ам поръ4ката се пуска в неделя ами според мен самобръсна4ка като самобрасна4ка пак 6те ти излизат космите след 3 дена като с обикновена !!! по-добре епилатор или продължи с колко маска аз определно няма да си бръсна краката !!!! с епилатор след 2 минаване ве4е си свикнала аз имах един скапан от 99 година ревех като се минавах за 1 път (сега съм с поновите) на braun има специална масажираща приставка с която не боли!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от love_yaa
    oooo neee samo ne kola maska tova e prosto istinsko ma4enie!!!!!!!!!! epilatora sa6to e dosta boleznen metodaz 6e si vzema tazi samobrasna4ka da q vidim mersi mnooogo
    ти знаеш ли на какво ще заприличаш ако почнеш да ползваш самобръсначката?!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    А за каква самобръсначка по-точно става въпрос?

ей сега ето адреса това е :http://images14.snimka.bg/002318801.jpg съжалявам е 4е е размазана взех го от бг мамите

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ти знаеш ли на какво ще заприличаш ако почнеш да ползваш самобръсначката?! [/b][/i]
    Що на кво ще заприлича?
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

ми космите ще станат по- дебели и черни по 4есто много по 4етсо 6те трябва да се бръсне и ужасс за тва епилатор или да продължи с коло маската !!!!!!!!!

Град
    In The Heart of Darkness
    Е да ...
    Найстина много бързо растат и е гадно така щото много скоро се личат малките наболи гадни косми. обаче тъй като нямам епилатор, а пък кола маска... незнам не ми се чака да порастат толкова много и затова не съм минала на нея. така че си карам на бръсначката.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

поне е безболезнено!!! е като си по4нала така продължи !!!

Град
    Тъбиленд
    и златна да е самобръсначката - се тая - една и съща работа върши ако искаш ефикасен резултат - продължи с кола маската или си земи епилатор

аз лично никога не съм си бръснала краката а само ги епилирам и то с епилатор.Незнам защо всички казват че боли,но мен въобще не ме боли,епилаторът ми е на ровента има си представки много е хубав и косъмчетата тастът на рядко,на всичкото отгоре са ми поистанели...тейче аз съм за епилатора

Guest
    2 пъти се направих с кола маска отдолу и косъмчетата почнаха да ми растат някакви мн тънички.до тогава все с бръсначката..ама се отказвам вече от нея

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    i kakva e razlikata mejdu samobrasna4ka na Gillete ili na Avon ?!?!?!

Голям фен
    самобръсначка като самобръсначка какво като е от ейвън.. едва ли ще бръсне сама ... вече се чудят какво да измислят .. аз не бих заложила на нея..

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ми нема значение кви са самобръстачките,дали са Вик-чета или на Авон-се същата гадория са си,само дето тия на Авон са мнпо-скъпи. долу самобръсначките.
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си