- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Можеби за форума не ми дреме, но...
Виж ся. Тая курветина единственото за което може да съжалява е че не успя да ме гепи когато имаше шанс. Може да не ми вярваш, но нищо добро не ми е мислила през цялото време, винаги си е гледала само нейните интереси. Иначе има защо да съжалява...Първоначално написано от RnB_Ku4kA
![]()
Shmatko emi moje bi za tova sujalqvane znam iskam da kaja prosto che chak kogato zagubish neshto ,ti osuznavash kakvo si imal,no e kusno da go vurnesh...a tq iska da go vurne ...fakticheski teb de
shtom tolkova mnogo q mrazish i nishto dobro ne e napravila za tebe-------->E*I i maikata lelina
![]()
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
човек,такива животникато тва дет ми описа от думи не разбират! имам лоша новина - таа ше те остави само когато и скимне и то без никва логика. тва е мания за притежание,баси! вземи я!!! не бе, шегуфкам се. ама каквото и да и пишеш няа те остави,даже да и го върнеш с някой гаден ноимер - ще стане още по-голяма страдалка,ше се тръшка, в очите на другите ти ше си лош... ако има наистина толкова голямо влияние върху мъжете - губиш! извинявай че така те обезкуражавам ама от такива лепки отърване няма,знам го тва! ае пожелавам ти късмет,ти си го карай по старому и глей да не и обръщаш внимание. намери си някое кротко момиченце щом токо се страхуваш и айде! късмет
![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
spored men 6te e golqma gre6ka ako si smeni6 nomera ili skype...i se pita6 da skasa6 vsqkakva komunikaciq...dori naprotiv spored men kolkoto i da ti e trudno no moje pak ako i ti zapo4ne6 da i dosajda6 taka ama mnogo golqm tormoz...mnogo golqm tormoz...naprimer da i se obajda6 v 12.00 prez no6ta da i pi6e6 non stop smsi i v skype abe razbira6 me...ako i togava ne prestane...ne znam kakvo da napravi6...![]()
ами аз тва имах предвид под гаден номер,ама не съм сигурна че ше подейства,такива напасти се радват на сякво внимание![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
napalno saglasna...oba4e vse ne6to trqbva da napravi za da q nakara da spre da mu dosajda...Първоначално написано от Nivea
moje pak tq da se useti i da spre
...mnogo gadna situaciq...
![]()